Přestávám jíst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
9.7.18 17:48

tak záleží, jak velký kousek to je ;) ale třeba tvrdý tvaroh z lidlu má ve 200 g 52 g bílkovin a to není žádná extra flákota a těch bílkovin je dost .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.7.18 18:51

@Malaga tvaroh a zejmena ten tvrdy je bilkovinna bomba taky na nej kulturisti nedaji dopustit.

• Citovat
  • Upravit
26270
9.7.18 18:56
@ludmilaadamkova píše:
@Malaga tvaroh a zejmena ten tvrdy je bilkovinna bomba taky na nej kulturisti nedaji dopustit.

já vím, ale teda nejsem kulturistka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.7.18 18:57

@Malaga tak ono je to dobry i pro lidi co treba neji maso. I kdyz tech 200 g tvrdyho tvarohu je strasne moc velka porce bilkovin najednou. Klidne to rozdelit na 3 dily ))

• Citovat
  • Upravit
35438
10.7.18 07:30
@ludmilaadamkova píše:
@Tiger-lily a kolik si myslis ze mas bilkovin v par platcich sunky ci syru nemluve o jogurtu. 8o

Přečti si celý můj příspěvek. Určitě neschvaluji takový denní příjem stále, ale je nesmysl, že by v jogurtu, sýru a šunce nebyly bílkoviny. Když si udělá cca 1× týdně takový odlehčovací den, je to úplně v klidu v rámci zachování zdraví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 10:05

Ahoj holky,

situace se zhoršila a mám pocit, že to zaíčná být psychické.
Jím už jen 260g salátu s rukolou a šunkou k obědu, vypiji 3 litry vody a jinak nic. Váha jde dolů, ale pomáhám si ještě cvičením. Nejhorší je, že z toho mám radost, dělá mi to dobře, cítím se lépe. Když pomyslím na to, že bych si dala třeba řízek …ne, to bych si potom musela nafackovat. Vím, že to hraničí s vážným problémem, ale já cítím, že hubnu, vejdu se již i do své staré velikosti a přidává mi to sebevědomí.
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.18 10:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky,situace se zhoršila a mám pocit, že to zaíčná být psychické.
Jím už jen 260g salátu s rukolou a šunkou k obědu, vypiji 3 litry vody a jinak nic. Váha jde dolů, ale pomáhám si ještě cvičením. Nejhorší je, že z toho mám radost, dělá mi to dobře, cítím se lépe. Když pomyslím na to, že bych si dala třeba řízek …ne, to bych si potom musela nafackovat. Vím, že to hraničí s vážným problémem, ale já cítím, že hubnu, vejdu se již i do své staré velikosti a přidává mi to sebevědomí.
zakladatelka

A včera jsem viděla opravdu tlustou (ale opravdu hodně hodně obézní) slečnu a v legínách v obchodě - k tomu košík plný čokolád, col a nezdravých věcí …v tu chvíli se mi zvednul kufr, jak to někdo může nechat zajít tak daleko a že tak nikdy nechci skončit.

• Citovat
  • Upravit
447
17.7.18 10:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky,stala se mi taková věc. Vždy jsem byla člověk, co se hrozně rád přijídal, do svých 20ti let jsem měla i pěknou postavu (normální). Bohužel s nástupem do práce a sedavým zaměstnáním jsem se začala i toršku zakulacovat - teď jsem celkem oplácaná, ne ale obézní, prostě krev a mlíko. Jenže jsem se začala šíleně nenávidět a teď to již došlo tak daleko, že mám strach více jíst, raději hladovím, zhubla jsem za 14 dní 5 kg a mám pocit, že se cítím lépe. Jenomže, za běžný den sním zhruba 1 obyč malý bílý jogurt, a k obědu salát - zhruba 200g, když mám k večeru chut, tak si dám třeba plátek sýra, nebo šunky, bez pečiva, jen jeden, max dva. Piji jen vodu a 2× neslazené kafe s trochou mléka. Myslím, že to asi neni uplně nejlepší, ale nechci jíst více, nechci přibírat…a teď jak z toho ven.
Z.

Tak to neděláš vůbec dobře. Teď jsi zhubla 5 kdy, ale to může být taky jen voda. Chce si to nastavit správný jídelníček a pokud máš sedavé zaměstnání, tak zařadit pohyb. Tělo si začne dělat zásoby a pak se jich budeš hodně těžko zbavovat. Takže s tímto způsobem stravování bych hodně rychle skončila, protože i když se ti nebude zdát, že to může být, ale můžeš být za chvíli podvýživená, protože tělu nedáš to co potřebuje. Zařaď zeleninu a ovoce. Kvalitní šunku, tmavé pečivo a luštěniny. Hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
17.7.18 11:10
@Anonymní píše:
zakladatelka

jojo super ceste holka. Brzo budeš mít kamarádku Annu. Už se těšíš jak si s ní budeš povídat? Je to přátelství na celej život. :srdce:

just an irony…

Jo jestli si chceš hrát tak si hraj. Mentální anorexie je psychické onemocnění poměrně dost vážné a začíná to přesně tak jak píšeš.

• Citovat
  • Upravit
35438
17.7.18 18:42
@Anonymní píše:
zakladatelka

Zajdi k psychologovi. Tento problém už není jen ve stravování. Není problém, když si salátový den uděláš jednou za čas, pokud dlouhodobě budeš jíst jen takto, brzo se to vážně projeví na tvém zdraví. Koukni na nějaké obrázky z koncentráku, pokud tě to dostatečně vyplaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková