Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo jsem si jistá, že nám minule dala i Synflorix i Prevenar.
Synflorix je bez doplatku a Prevenar se platí a přesně tak jsme to minule měli, prý je ten Prevenar na víc typů pneumokoků.
RadkaOR píše:
TO JE UPLNA PITOMOST!!!!!!!!
RadkaOR píše:
a nebyla ta druhá injekce hexavakcína? ta se často dává spolu s tou proti pneumokokům. my jsme to tak měli. hexavakcína je taky bez doplatku.
samozřejmě neznám vaši doktorku, takže opravdu nevím a vůbec nezpochybňuji, co píšeš, ale nechápu, proč by vám dávala dvě prakticky stejné vakcíny.
RadkaOR píše:
to je blbost, to se nesmí ![]()
Synflorix i Prevenar opravdu nejdou jsou stejné jen jedna má o něco víc protilátek takže by prcek měl 2násobnou dávku !!! Rotavix je něco jiné takže to nakombinovat jde… Jinak prevenar máme jsme u VZP a u každé dávky sme dopláceli asi 400kc ale kazdou chvili se to mení koukni na net tam by mělo být psáno na co tvá pojištovna doplácí a kolik a kolik je na tobe !!!
http://www.prevenar.cz/…venar-13-106
Hned první odstavec !!! Každá pojištovna proplácí určitou část… ale není to u všech stejné
JU, TAKY SI MYSLIM, ZE TO BYLA HEXAVAKCINA, ALE PRECI TO MAS NAPSANE V OCKOVACIM PRUKAZU NE??
danyk píše:
Pojištěný u VZP a doplácela jsem za první dávku Prevenar13 486 Kč.
My jsme taky u VZP a dopláceli jsme za jednu dávku 360 Kč. To je děs, jaké jsou v těch cenách rozdíly ![]()
Petra2104 píše:danyk píše:My jsme taky u VZP a dopláceli jsme za jednu dávku 360 Kč. To je děs, jaké jsou v těch cenách rozdíly
Pojištěný u VZP a doplácela jsem za první dávku Prevenar13 486 Kč.
no to teda jo jako
to nechapu..treba to je taky podle doktora nebo dodavatele, nevim..
Sarisek1 píše:holky je to podle období jeden rok je to tak a další rok už tak ale může se to změnit i dle měsíce není to podle doktorů… schválně si napište datumy kdy jste která byla a uvidíte že je tam určo několik měsíců rozdíl…Petra2104 píše:no to teda jo jakodanyk píše:My jsme taky u VZP a dopláceli jsme za jednu dávku 360 Kč. To je děs, jaké jsou v těch cenách rozdíly
Pojištěný u VZP a doplácela jsem za první dávku Prevenar13 486 Kč.to nechapu..treba to je taky podle doktora nebo dodavatele, nevim..
Sarisek1 píše:Petra2104 píše:no to teda jo jakodanyk píše:My jsme taky u VZP a dopláceli jsme za jednu dávku 360 Kč. To je děs, jaké jsou v těch cenách rozdíly
Pojištěný u VZP a doplácela jsem za první dávku Prevenar13 486 Kč.to nechapu..treba to je taky podle doktora nebo dodavatele, nevim..
Ten dodavatel tam hraje roli, koukala jsem teď doma na antikoncepci Azalia, z malého města ve východních Čechách je za 545 Kč, z Motola za 574,80. Takže proč ne, ale jak koukám rozdíl 126 Kč v Prevenarech je dost, zejména, když to jsou 4 injekce, ne?
petjuska90 píše:Sarisek1 píše:holky je to podle období jeden rok je to tak a další rok už tak ale může se to změnit i dle měsíce není to podle doktorů… schválně si napište datumy kdy jste která byla a uvidíte že je tam určo několik měsíců rozdíl…Petra2104 píše:no to teda jo jakodanyk píše:My jsme taky u VZP a dopláceli jsme za jednu dávku 360 Kč. To je děs, jaké jsou v těch cenách rozdíly
My jsme byli v listopadu a v prosinci 2011.