Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
leden 2012 (myslíš, že je to podle úhradové vyhlášky pojišťovny? nebo podle zásob prevenaru v ledničce
)
Já jsem byla u VZP a platila jsem 420,– kč a od ledna jsem u české průmyslové tak zatím nevím kolik budu doplácet. Čeká nás poslední dávka tak doufám, že to nebude větší částka. ![]()
tak my dáváme Rotateq (to je stejné jako Rotarix) a pak Sinflorix, bylo by mi divné, že by ti dr dala Sinflorix i Prevenar dohromady, protože pro 10 typů je to totožné, spíš se mrkni do očkováku a ujisti se, že to nebyla Hexa, jak říkají holky. My to tak máme, první hexa plus rotateq, pak druhá hexa a rotateq to samé u třetího a tam nám chce dát i sinflorix, ale to se domluvíme, aby nám ho dala zvlášť, přijde mi na tak malé tělíčko dát troje očkování strašně moc.
Malá dostala Prevenar v červenci, srpnu a září 2011…za 300,– a jsme u VZP. Jo a první dávku jsem neplatila…
Já se omlouvám, koukala jsem do očkováku a dávala nám Haxa, Prevenar a Rotavir, ale dala nám je ve 4 měs všechny najednou, malá pak měla ráno teploty, ale jen zvýšené. My jsme totiž měli jedno očkování posunuté kvůli tomu, že měla neštovice.
My ho budeme mít zdarma. Malý měl meningokokovou meningitidu a bude mu 8 měsíců, když bude očkovaný. Zatím nemá očkování žádné, skrz toho meningokoka. Máte někdo podobnou zkušenost? Nevím, co mám čekat, když již prodělal tak závažnou nemoc
Díky
@monca114 Tak snad už to nedostane
a jaktože to chytl a v kolikati mesících
@Karkulka 1 Ve 2 měsících. Nevím, jak k tomu přišel. Každopádně se nám očkování zase odkládá, protože se projevila epilepsie, jako následek té meningitidy ![]()
@Karkulka 1 8 měsíců. V lednu jdeme ještě na magnet. rezonanci, takže další hospitalizace…
@monca114 Tak malej a epilepsii to snad ani neni možný
A do jaké nemocnice chodíte? Divala jsem se že jste z Brna do dětské?
@Karkulka 1 Jj, do dětské. Teď bydlíme za Tišnovem, ale v Dětské jsme skoro jako doma…
@monca114 on má takové epileptické záchvaty jak dospělí člověk??
@Karkulka 1 Ne, bere léky, oni pro jistotu po meningitidě nasazují léky na epi. Ale minulý týden měl menší záchvat. Kdyby léky nebral, tak by byl asi silnější. My právě byli u neuroložky a chtěli jsme to vysadit, tak šel na MMG a tam se to zjistilo. Mezi tím měl 6. nemoc a při horečce měl záchvat
@monca114 a jsi s ním sama doma??to ho musíš pořád asi hlídat ne