Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Určitě píchat injekce, babskými radami bych se neřídila.
@Lama Lama nebyla by případně možná i prevence pomocí NOAC? Samozřejmě na vlastní úhradu, ale tak mě napadlo jestli u někoho kdo fakt není schopen se píchnout a neřeší peníze by to nebyla možná alternativa?
Pichej si. Dostaneš trombózu a budeš muset pichat víc a dýl. Znám z rodiny.
@Lucka1111 píše:
Určitě píchat injekce, babskými radami bych se neřídila.@Lama Lama nebyla by případně možná i prevence pomocí NOAC? Samozřejmě na vlastní úhradu, ale tak mě napadlo jestli u někoho kdo fakt není schopen se píchnout a neřeší peníze by to nebyla možná alternativa?
Je to teda off label, bez úhrady, ale nebála bych se toho, sobě bych si to klidně dala.
Ahoj, já jsem před deseti lety měla po úrazu nohu v sádře až po zadek. Nedostala jsem nic, žádné injekce ani léky na ředěni krve, a za dva dny jsem doma málem umřela na obostrannou masivní plicní embolii, byl to hrozný, traumatický zážitek. Bohužel o tomto riziku jsem neměla ani ponětí, jinak bych si o injekce sama řekla. To jen tak pro info…
Ahoj,
jsem po uraze nohy a mam ji v orteze. Picham si injekce proti redeni krve, je to dostatecne proti vzniku trombozy? Cim tomu mohu jeste pomoci?
Zůstal bych jen u těch injekcí, příliš naředěná krev také není dobrá. Po léčbě bych přešel na byliny.
@Anonymní píše:
Ahoj,
jsem po uraze nohy a mam ji v orteze. Picham si injekce proti redeni krve, je to dostatecne proti vzniku trombozy? Cim tomu mohu jeste pomoci?
Ano a raději ničím.
@lucad77 píše:? Opravdu? Tak četla jsem, že někdo si injekce píchal a stejně tu trombozu dostal. Tak se omlouvám, že mám obavy
Ano a raději ničím.
Za odpovědi Vám oběma děkuji ![]()