Prevence trombózy - babské rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7979
1.2.19 17:59

Určitě píchat injekce, babskými radami bych se neřídila.

@Lama Lama nebyla by případně možná i prevence pomocí NOAC? Samozřejmě na vlastní úhradu, ale tak mě napadlo jestli u někoho kdo fakt není schopen se píchnout a neřeší peníze by to nebyla možná alternativa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
1.2.19 22:24

Pichej si. Dostaneš trombózu a budeš muset pichat víc a dýl. Znám z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81486
2.2.19 07:53
@Lucka1111 píše:
Určitě píchat injekce, babskými radami bych se neřídila.@Lama Lama nebyla by případně možná i prevence pomocí NOAC? Samozřejmě na vlastní úhradu, ale tak mě napadlo jestli u někoho kdo fakt není schopen se píchnout a neřeší peníze by to nebyla možná alternativa?

Je to teda off label, bez úhrady, ale nebála bych se toho, sobě bych si to klidně dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.2.19 23:28

Ahoj, já jsem před deseti lety měla po úrazu nohu v sádře až po zadek. Nedostala jsem nic, žádné injekce ani léky na ředěni krve, a za dva dny jsem doma málem umřela na obostrannou masivní plicní embolii, byl to hrozný, traumatický zážitek. Bohužel o tomto riziku jsem neměla ani ponětí, jinak bych si o injekce sama řekla. To jen tak pro info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.23 18:22

Ahoj,
jsem po uraze nohy a mam ji v orteze. Picham si injekce proti redeni krve, je to dostatecne proti vzniku trombozy? Cim tomu mohu jeste pomoci?

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
10.9.23 18:36

Zůstal bych jen u těch injekcí, příliš naředěná krev také není dobrá. Po léčbě bych přešel na byliny.

• Citovat
  • Upravit
24770
10.9.23 19:12
@Anonymní píše:
Ahoj,
jsem po uraze nohy a mam ji v orteze. Picham si injekce proti redeni krve, je to dostatecne proti vzniku trombozy? Cim tomu mohu jeste pomoci?

Ano a raději ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.23 08:59
@lucad77 píše:
Ano a raději ničím.
? Opravdu? Tak četla jsem, že někdo si injekce píchal a stejně tu trombozu dostal. Tak se omlouvám, že mám obavy :roll:

Za odpovědi Vám oběma děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák