Při svatbě nejste už panny, necháváte si alespoň panenský zadeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4878
29.7.20 21:50
@Janli píše:
Jasně… :pankac: Až manžela pošlu do prdele, tak aby si byl jistý, že je první…

a hlavne mu pripomen, ze jsi mu tim dala neco vzacneho. Kdyby si to nahodou sam neuvedomil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.20 22:13

Jdou-li na tebe nějaké chmury, zapni Emimi a chmury jsou pryč! Tady se člověk fakt pobaví víc, než kde jinde :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.7.20 22:43
@M_Vladim píše:
A pusu. :P

A nos :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
29.7.20 22:44
@Anonymní píše:
Otazka je jasna, vetsina z nas prijde o panenstvi pred manzelstvim. Nechate pro manzela aspon zadecek nedotceny, aby mel neco jen pro sebe a daly jste mu neco vzacneho?

Klopi? :think:

• Citovat
  • Upravit
123
29.7.20 22:49

Viděl jsem žábu bušit pěstí do skály, viděl jsem hada chcát, viděl jsem stíhačku couvat, ale to co se děje v červenci na emimi… To jsem ještě neviděl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.7.20 22:56
@D.T.1234 píše:
Viděl jsem žábu bušit pěstí do skály, viděl jsem hada chcát, viděl jsem stíhačku couvat, ale to co se děje v červenci na emimi… To jsem ještě neviděl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A počkej, co bude v srpnu… :palec:

• Citovat
  • Upravit
123
29.7.20 22:58
@Janli píše:
A počkej, co bude v srpnu… :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty jsi pako :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
29.7.20 22:59
@Anonymní píše:
Otazka je jasna, vetsina z nas prijde o panenstvi pred manzelstvim. Nechate pro manzela aspon zadecek nedotceny, aby mel neco jen pro sebe a daly jste mu neco vzacneho?

ehem..mohu otázku obrátit..co zbyde muži nedotčeného pro ženu? :think: žena je naštěstí docela slušně děrovaná, tak je troška šance, že nějaký ten otvor bude jak Tutanchamonova hrobka před nálezem..ale co má chlap pro ženu?? :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
29.7.20 23:02
@snee píše:
ehem..mohu otázku obrátit..co zbyde muži nedotčeného pro ženu? :think: žena je naštěstí docela slušně děrovaná, tak je troška šance, že nějaký ten otvor bude jak Tutanchamonova hrobka před nálezem..ale co má chlap pro ženu?? :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co třeba nějakej prst na ruce, kterej do žádné před ní nestrkal. Víš jak se říká, že může mít na každým prstu deset holek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.7.20 23:03
@snee píše:
ehem..mohu otázku obrátit..co zbyde muži nedotčeného pro ženu? :think: žena je naštěstí docela slušně děrovaná, tak je troška šance, že nějaký ten otvor bude jak Tutanchamonova hrobka před nálezem..ale co má chlap pro ženu?? :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky přece tu analni panenskou blanu :roll: :mrgreen: Teda těžko říct, zda každý :lol:

• Citovat
  • Upravit
3533
29.7.20 23:03
@Anonymní píše:

Snad tedy zeny vytahnou vzpominky ze svych analu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.7.20 23:04
@JancaS84 píše:
Co třeba nějakej prst na ruce, kterej do žádné před ní nestrkal. Víš jak se říká, že může mít na každým prstu deset holek…

Tady to jede dnes večer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
123
29.7.20 23:05
@JancaS84 píše:
Co třeba nějakej prst na ruce, kterej do žádné před ní nestrkal. Víš jak se říká, že může mít na každým prstu deset holek…
Říká muž ženě o svatební noci: Chtěl bych tě líbat tam, kde tě ještě žádný jiný muž nelíbal!! Ona: Fajn, tak jo, ale jen bych tě chtěla upozornit, že na ťapkách jsem strašně lechtivá :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
29.7.20 23:08
@snee píše:

dobrá otázka..ženám musí stačit jeho hadice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
29.7.20 23:09
@Silverine247 píše:
Taky přece tu analni panenskou blanu :roll: :mrgreen: Teda těžko říct, zda každý :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria