Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše:
Jasně…Až manžela pošlu do prdele, tak aby si byl jistý, že je první…
a hlavne mu pripomen, ze jsi mu tim dala neco vzacneho. Kdyby si to nahodou sam neuvedomil
Jdou-li na tebe nějaké chmury, zapni Emimi a chmury jsou pryč! Tady se člověk fakt pobaví víc, než kde jinde
![]()
@Anonymní píše:
Otazka je jasna, vetsina z nas prijde o panenstvi pred manzelstvim. Nechate pro manzela aspon zadecek nedotceny, aby mel neco jen pro sebe a daly jste mu neco vzacneho?
Klopi? ![]()
Viděl jsem žábu bušit pěstí do skály, viděl jsem hada chcát, viděl jsem stíhačku couvat, ale to co se děje v červenci na emimi… To jsem ještě neviděl
![]()
@D.T.1234 píše:
Viděl jsem žábu bušit pěstí do skály, viděl jsem hada chcát, viděl jsem stíhačku couvat, ale to co se děje v červenci na emimi… To jsem ještě neviděl![]()
![]()
![]()
A počkej, co bude v srpnu… ![]()
@Anonymní píše:
Otazka je jasna, vetsina z nas prijde o panenstvi pred manzelstvim. Nechate pro manzela aspon zadecek nedotceny, aby mel neco jen pro sebe a daly jste mu neco vzacneho?
ehem..mohu otázku obrátit..co zbyde muži nedotčeného pro ženu?
žena je naštěstí docela slušně děrovaná, tak je troška šance, že nějaký ten otvor bude jak Tutanchamonova hrobka před nálezem..ale co má chlap pro ženu??
![]()
@snee píše:
ehem..mohu otázku obrátit..co zbyde muži nedotčeného pro ženu?žena je naštěstí docela slušně děrovaná, tak je troška šance, že nějaký ten otvor bude jak Tutanchamonova hrobka před nálezem..ale co má chlap pro ženu??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co třeba nějakej prst na ruce, kterej do žádné před ní nestrkal. Víš jak se říká, že může mít na každým prstu deset holek…
@snee píše:
ehem..mohu otázku obrátit..co zbyde muži nedotčeného pro ženu?žena je naštěstí docela slušně děrovaná, tak je troška šance, že nějaký ten otvor bude jak Tutanchamonova hrobka před nálezem..ale co má chlap pro ženu??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky přece tu analni panenskou blanu
Teda těžko říct, zda každý ![]()
@Anonymní píše:
Snad tedy zeny vytahnou vzpominky ze svych analu.
@JancaS84 píše:
Co třeba nějakej prst na ruce, kterej do žádné před ní nestrkal. Víš jak se říká, že může mít na každým prstu deset holek…
Tady to jede dnes večer
![]()
@JancaS84 píše:Říká muž ženě o svatební noci: Chtěl bych tě líbat tam, kde tě ještě žádný jiný muž nelíbal!! Ona: Fajn, tak jo, ale jen bych tě chtěla upozornit, že na ťapkách jsem strašně lechtivá
@snee píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrá otázka..ženám musí stačit jeho hadice ![]()
@Silverine247 píše:
Taky přece tu analni panenskou blanu![]()
Teda těžko říct, zda každý