Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Co znamená hodně pít?? Po vode by se mělo spíš hubnout. Nějakou jinou úpravu jídelníčku si nedělala?
@Kriss Tina
Jídelníček mám.. díky němu jsem zhubla 25 kg.. a zacla jsem pít minimálně 2 litry vody ( pila jsem malo) a mám o 4 kila víc.. cítím se jak prase teď ![]()
Tak 2 litry vody není nic hrozného, to je normální pitný režim, při hubnutí standartni. Nemáš třeba nějaké nové léky, něco co by zpusobovalo zavodnovani?
Tvé tělo pravděpodobně není zvyklé na vyšší příjem tekutin, tak jej na chvíli zadržuje. Když chvíli nepiju dostatečně a poté zase začnu, také jsem zavodněná, ale do týdne se to vždy upraví. Neboj, bude to zase v pořádku a uvidíš, že ještě víc zhubneš
tělo si jen musí zvyknout a ten vyšší příjem tekutin a pak se to srovná ![]()
@ka2ka
No 4 dny.. myslíš že ty 4 kila jsou voda? Když sem až teď zacla tolik pít.. předtím jsem pila hodně málo,stačil mi klidně i jeden čaj jenom na celý den
@Ruby6 píše:
@Kriss Tina
Jídelníček mám.. díky němu jsem zhubla 25 kg.. a zacla jsem pít minimálně 2 litry vody ( pila jsem malo) a mám o 4 kila víc.. cítím se jak prase teď
To je úžasné 25 kg! Gratuluji! U mě se furt nedaří :-/
@Ruby6 píše:
@ka2ka
No 4 dny.. myslíš že ty 4 kila jsou voda? Když sem až teď zacla tolik pít.. předtím jsem pila hodně málo,stačil mi klidně i jeden čaj jenom na celý den
hm, dobrej způsob jak si odrovnat ledviny! A co k těm litrům vody, co ted piješ, ještě jíš? To je dost podstatné při posuzování toho, co je za těmi nabitými kilogramy
I když, nabrat 4kila tuku za dva dny, to snad ani není možné
Takže spíš sázím na zadržené tekutiny, pokud se tedy nepřežíráš
Nejsi nějak oteklá? Co nohy, kotníky?
@pe-terka
Neprejidam se nejim po 5 hodině a mám 1100 cca kalorií na den
a jsem celkově otekla a nafoukla strašně. Nedám snubak na prst
![]()
@Ruby6 píše:
@pe-terka
Neprejidam se nejim po 5 hodině a mám 1100 cca kalorií na dena jsem celkově otekla a nafoukla strašně. Nedám snubak na prst
![]()
tak jsou to ty otoky, což je dost varovné! Šla bych k lékaři, at zmonitorují funkci ledvin, tohle není sranda!
@Ruby6 píše:
zacla jsem teď hodně pít( čistou vodu) a za 2 dny jsem přibrala 4 kila
@Ruby6 píše:
@pe-terka
jsem celkově otekla a nafoukla strašně. Nedám snubak na prst![]()