Přibírání po porodu

172
24.6.11 11:47

Pribirani po porodu......

Pribirani po porodu..... :think: ..Holky, jsem zpatky na predporodni vaze:-((…Bohuzel nekojim..Ma nekdo stejnou zkusenost?Jsem z toho uplne nestasna!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
24.6.11 11:50

Mám to samé :-? V těhu jsem přibrala jen 3 kg, takže porodem a šestinedělím jsem je zhubla plus 8 předtěhotenských…Ovšem teď mám vše zpět..Ale já se přiznám, že jsem si to normálně vyžrala :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.6.11 11:55

Ahoj, jsem taky jedna z těch co nejvíc přiberou po porodu. Momentálně mám o 5 kil víc než byla porodní váha před 9-ti měsíci.A to jsem v těhu přibrala 15 kilo. Takže teď mám o 20kilo víc než před těhu :zed: Utěšuje mě jen to že se synem to bylo stejné jen šlo o 10kg nadváhy) a do dvou let jsem to shodila bez větších problémů. Teď to chce víc makat, ale taky to půjde.Hlavně že se váha už zastavila a nejde to víc nahoru.Mimochodem moje maminka to tak taky měla (akorát ta si špíčky teda nechala), babička taky, alš já je nechci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.6.11 11:56

Pri tehotenstvi jsem pribrala 24 pred tehotenstvim 6(prestala jsem kourit)…a to vsechno ted dohromady dela 89 kilo 8-o …Po porodu jsem mela 82 a mam vse uz zpatky…Snazim se min jist, cvicim zumbu a stejne…Jo, mam tprve 3 mesice po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
24.6.11 11:58

Ahojky mam to podobne,chce to nezrat :mrgreen: (sladke a podobne mlsky) a trosku cvicit,jen se k nicemu z toho nemuzu dokopat :oops: . Trosku mi pomohly prochazky s kocarkem,nake to kilco slo dolu :palec: … Zalezi bud se s tim smirime,nebo musime zabojovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
24.6.11 12:15

Hmm tak já před porodem 68 po porodu 58 kojím je to 9,5 měs. a to jsem se dostala i na 56 a teď zpět 62 :nevim: a stálé kojím takže kojení =hubnutí u mě néé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.6.11 12:16

Tak ja se s tim nikdy nesmirim…do niceho se nevejdu :cry: …A take porad to posloucham od partnera…to mne uplne dozira… :cry: ..Snazim se sportovat v ramci svech moznosti a sil.., ale stejne ta vaha zustava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.6.11 12:18

Ono to půjde dolů, neboj :wink: Až mimísové začnou lítat a my za nima, půjde to samo ( plus opět nežrat :mrgreen: )

A partnera bych kopla do řiti…Tohle nesnáším, rok nosíme dítě, pak ho ne zrovna lehce porodíme a oni mají ještě pindy, hrdinové :zed:

Příspěvek upraven 24.06.11 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.6.11 12:19

Pred porodem jsem mela stejnou vahu, jen jsem prestala kourit a vaha zacala vstoupat nahoru a k tomu jsem otehotnela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.6.11 12:23

Mam docela zdravy jedelnicek…ale mam rada take maso..coz na hubnuti neni zrovna idealne…V tele podle vahy mam 50 procent tuku…myslim si ze cvicenim to jde do svalu, proto ta vaha zustava stejna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.6.11 12:23

Ahoj při první dceři se mi toto taky stalo, po porodu jsem do cca půl roku zhubla vše co jsem nabrala + ještě nějakých 12Kg. No za další půl rok to bylo nahoře + asi 10Kg. Vůbec nevím co se u mne změnilo,jedla jsem furt stejně, honička kolem prcka :nevim: No, moc mi to hlava nebere. Po druhém dítku jsem do 14dnů po porodu dala dolů to co jsem nabrala (10Kg) + ještě 8Kg. No, zatím to stojí a já doufám, že se to pohne ještě dolů (nebo alespoň zůstane) No, zatím jsem po porodu 3měsíce,ale taky se připravuji na to, že to zase začne naskakovat :cert:

Jo, jinak s tím cvičením, to je sice fajn,ale není možné se u toho moc vážit. Sama vím, že po cvičení jsem měla o 5cm méně v pase přes zadek ani nemluvím a o půl Kg víc. Svaly jsou těžší než špeky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.6.11 12:28
xangel87 píše:
Ono to půjde dolů, neboj :wink: Až mimísové začnou lítat a my za nima, půjde to samo ( plus opět nežrat :mrgreen: )

Já už za malým lítám půl roku a těch pět kilo se mě drží jako ho*no košile a ne a ne se pustit! :oops:
Ale žeru sladké a necvičím, jsem prase… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
24.6.11 12:49

Jejda..to znám mod dobře..před těhotenstvím 78 kg..před porodem 82 kg…po šestinedělí 72 kg…dnes bych tipla kolem 85 kg.
A jak píšete ..vyžrala jsem se sladkým..malej usne, žeru sladký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.6.11 12:53
KPKristy píše:
xangel87 píše:
Já už za malým lítám půl roku a těch pět kilo se mě drží jako ho*no košile a ne a ne se pustit! :oops:
Ale žeru sladké a necvičím, jsem prase… :jazyk:

A jéje, teď si zabila všechny mé naděje. :mrgreen: Představovala jsem si, jak si v klidu budu i nadále celé dny tláskat sladké a smažit jídla a přesto budu hubnout :mrgreen:

Tělo je divnej pavouk stejnak :-? Když si vezmu, že v těhu jsem jedla jak to čuně a jen se válela a přesto jsem nepřibrala skoro nic a teď lítám kolem domácnosti, dítěte, kojím a přesto tloustnu šílenou rychlostí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.6.11 12:57

Já taky myslela, že to půjde „samo“. Ovšem chyba lávky! Malý mi spí přes poledne 3-3,5 hodiny a já dřepákuju u PC a papám ňaminky… :poblion: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová