Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já se na to pečení těším
hlavně na to zdobení ![]()
to já taky, člověk je rád, že tu není sám a má se komu vypovídat ![]()
já jdu dělat večeři a kuchat balíček ![]()
holky co říkáte na tenhle kočárek? doporučila mi ho kamarádka a má i dobré hodnocení, jen mi přijde nějak levný, ale cena asi není vždy rozhodující co?
navíc, ta kombinace ja tak na rok a půl a pak asi golfáče co? jinak autosedačku chci maxi-cosi a jde koupit adapter ik tyhle konstrukci, což je super
http://www.aaakocarky.cz/…ng-2011.html
budu ráda za váš názor ![]()
vesper píše:
holky co říkáte na tenhle kočárek? doporučila mi ho kamarádka a má i dobré hodnocení, jen mi přijde nějak levný, ale cena asi není vždy rozhodující co?navíc, ta kombinace ja tak na rok a půl a pak asi golfáče co? jinak autosedačku chci maxi-cosi a jde koupit adapter ik tyhle konstrukci, což je super
http://www.aaakocarky.cz/…ng-2011.html
budu ráda za váš názor
Jé, ten je
A korba je delší, než u toho našeho. Bylo by dobré, si ho zkusit, jestli máš možnost.
lucaruzickovaa píše:
Ještě otázka…jste holky nějaká řidička? jak ste to měly s pásáním?
Já toho najezdila dost, pásala jsem se normálně. Na konci jsem se nevešla teda už za volant (teda vešla, ale špatně jsem dosáhla na pedály
). A prodávají speciální pás pro těhotné.
larsa: jojo, má ho sestřenka a mělo ho i kamarádka, ale ta už ho asi prodala, protože už jezdí jen v golfáčích a právě mi ho doporučovala. četla jsem na něj samou chválu a dokonce jsem i dneska v autobuse vyslechla recenzi jedné maminky
a cena je skvělá ![]()
Zdravím vás ![]()
Dnes jsem málem zapomněla, že musím jít s Matouškem na kontrolu kyčlí
jela jsem na poslední chvíli. Pak jsme courali po Pb. Žádnou jsem vás neviděla ![]()
vesper píše:
larsa: jojo, má ho sestřenka a mělo ho i kamarádka, ale ta už ho asi prodala, protože už jezdí jen v golfáčích a právě mi ho doporučovala. četla jsem na něj samou chválu a dokonce jsem i dneska v autobuse vyslechla recenzi jedné maminkya cena je skvělá
Tak to je dobře. Takže máš vlastně vybráno
Je dobré, když ti poradí nějaká mamina. Mě radila prodavačka a je to znát ![]()
Larsa: ahojky,tak hlvne ze sis vzpomela vcas a doufam,ze jste dopadli dobre
A kdy si byla v Pb? Ja byla na odberu v nemocnici a pak jsem courala po meste a koukala po maminach s kocarky:)
Dobré dopoledne děvčata ![]()
Neznáte některá porodní asistentku Jitku Brůčkovou? Můj pan doktor mi dal na ni kontakt, že k ní mohu chodit cvičit a tak…tak jen jestli s ní nemáte některá skušenost? a Jak se jinak máte? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli půjdem v to úterý? ![]()
larsa píše:
No asi tak od dvou do pěti jsem brouzdala po Pražský
hmm,tak to už jsem byla doma, já tam byla dopoledne
a odpoledne jsem chrnělla ![]()
lucaruzickovaa píše:
Dobré dopoledne děvčataNeznáte některá porodní asistentku Jitku Brůčkovou? Můj pan doktor mi dal na ni kontakt, že k ní mohu chodit cvičit a tak…tak jen jestli s ní nemáte některá skušenost? a Jak se jinak máte? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli půjdem v to úterý?
Ahojky, taky jsem dostala letáček k průkazce, ale nikdo mi k tomu nic víc neříkal ![]()
Jinak já s tím úterkem počítám ![]()
vesper píše:lucaruzickovaa píše:
Dobré dopoledne děvčataNeznáte některá porodní asistentku Jitku Brůčkovou? Můj pan doktor mi dal na ni kontakt, že k ní mohu chodit cvičit a tak…tak jen jestli s ní nemáte některá skušenost? a Jak se jinak máte? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli půjdem v to úterý?
Ahojky, taky jsem dostala letáček k průkazce, ale nikdo mi k tomu nic víc neříkal
Jinak já s tím úterkem počítám
Ahojky
no mě k tomu bylo jen řečeno, že je ta paní moc hodná a usměvavá
tak uvidím… Doufám, že půjdeme všechny 4?!… ![]()
Ahojky,
pro nás úterý platí, pokud nebudem nemocní, něco na mě leze… dám vědět ještě… ![]()
Jinak se na vás moc těšíme
![]()
evita_ij píše:
Ahojky,
pro nás úterý platí, pokud nebudem nemocní, něco na mě leze… dám vědět ještě…
Jinak se na vás moc těšíme![]()
Uvidíš jak Ti bude, nemá cenu lámat to přes koleno…času máme dost
Já byla nachlazená docela nedávno…ale za dva dny to bylo ok…
Lůca: no a co přesně ona dělá, vůbec si to neumím představit ![]()