Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
26.10.11 18:37

já se na to pečení těším :-) hlavně na to zdobení :-)

to já taky, člověk je rád, že tu není sám a má se komu vypovídat :-)

já jdu dělat večeři a kuchat balíček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 21:26

holky co říkáte na tenhle kočárek? doporučila mi ho kamarádka a má i dobré hodnocení, jen mi přijde nějak levný, ale cena asi není vždy rozhodující co? :-) navíc, ta kombinace ja tak na rok a půl a pak asi golfáče co? jinak autosedačku chci maxi-cosi a jde koupit adapter ik tyhle konstrukci, což je super

http://www.aaakocarky.cz/…ng-2011.html

budu ráda za váš názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 22:10
vesper píše:
holky co říkáte na tenhle kočárek? doporučila mi ho kamarádka a má i dobré hodnocení, jen mi přijde nějak levný, ale cena asi není vždy rozhodující co? :-) navíc, ta kombinace ja tak na rok a půl a pak asi golfáče co? jinak autosedačku chci maxi-cosi a jde koupit adapter ik tyhle konstrukci, což je super

http://www.aaakocarky.cz/…ng-2011.html

budu ráda za váš názor :kytka:

Jé, ten je :palec: A korba je delší, než u toho našeho. Bylo by dobré, si ho zkusit, jestli máš možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 22:13
lucaruzickovaa píše:
Ještě otázka…jste holky nějaká řidička? jak ste to měly s pásáním?

Já toho najezdila dost, pásala jsem se normálně. Na konci jsem se nevešla teda už za volant (teda vešla, ale špatně jsem dosáhla na pedály :oops: ). A prodávají speciální pás pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.10.11 18:07

larsa: jojo, má ho sestřenka a mělo ho i kamarádka, ale ta už ho asi prodala, protože už jezdí jen v golfáčích a právě mi ho doporučovala. četla jsem na něj samou chválu a dokonce jsem i dneska v autobuse vyslechla recenzi jedné maminky :-) a cena je skvělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
27.10.11 19:00

Zdravím vás :mavam:
Dnes jsem málem zapomněla, že musím jít s Matouškem na kontrolu kyčlí :roll: jela jsem na poslední chvíli. Pak jsme courali po Pb. Žádnou jsem vás neviděla :nevim:

vesper píše:
larsa: jojo, má ho sestřenka a mělo ho i kamarádka, ale ta už ho asi prodala, protože už jezdí jen v golfáčích a právě mi ho doporučovala. četla jsem na něj samou chválu a dokonce jsem i dneska v autobuse vyslechla recenzi jedné maminky :-) a cena je skvělá :palec:

Tak to je dobře. Takže máš vlastně vybráno :) Je dobré, když ti poradí nějaká mamina. Mě radila prodavačka a je to znát :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.10.11 22:07

Larsa: ahojky,tak hlvne ze sis vzpomela vcas a doufam,ze jste dopadli dobre :) A kdy si byla v Pb? Ja byla na odberu v nemocnici a pak jsem courala po meste a koukala po maminach s kocarky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
27.10.11 23:21

No asi tak od dvou do pěti jsem brouzdala po Pražský :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.11 09:27

Dobré dopoledne děvčata :-)

Neznáte některá porodní asistentku Jitku Brůčkovou? Můj pan doktor mi dal na ni kontakt, že k ní mohu chodit cvičit a tak…tak jen jestli s ní nemáte některá skušenost? a Jak se jinak máte? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli půjdem v to úterý? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.10.11 20:44
larsa píše:
No asi tak od dvou do pěti jsem brouzdala po Pražský :-)

hmm,tak to už jsem byla doma, já tam byla dopoledne :-) a odpoledne jsem chrnělla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.10.11 20:45
lucaruzickovaa píše:
Dobré dopoledne děvčata :-)Neznáte některá porodní asistentku Jitku Brůčkovou? Můj pan doktor mi dal na ni kontakt, že k ní mohu chodit cvičit a tak…tak jen jestli s ní nemáte některá skušenost? a Jak se jinak máte? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli půjdem v to úterý? :-)

Ahojky, taky jsem dostala letáček k průkazce, ale nikdo mi k tomu nic víc neříkal :-)

Jinak já s tím úterkem počítám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.11 08:52
vesper píše:
lucaruzickovaa píše:
Dobré dopoledne děvčata :-)Neznáte některá porodní asistentku Jitku Brůčkovou? Můj pan doktor mi dal na ni kontakt, že k ní mohu chodit cvičit a tak…tak jen jestli s ní nemáte některá skušenost? a Jak se jinak máte? Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli půjdem v to úterý? :-)

Ahojky, taky jsem dostala letáček k průkazce, ale nikdo mi k tomu nic víc neříkal :-)

Jinak já s tím úterkem počítám :palec:

Ahojky
no mě k tomu bylo jen řečeno, že je ta paní moc hodná a usměvavá :-) tak uvidím… Doufám, že půjdeme všechny 4?!… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
29.10.11 20:47

Ahojky,
pro nás úterý platí, pokud nebudem nemocní, něco na mě leze… dám vědět ještě… :-(
Jinak se na vás moc těšíme :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 07:49
evita_ij píše:
Ahojky,
pro nás úterý platí, pokud nebudem nemocní, něco na mě leze… dám vědět ještě… :-(
Jinak se na vás moc těšíme :-) :-)

Uvidíš jak Ti bude, nemá cenu lámat to přes koleno…času máme dost :palec: Já byla nachlazená docela nedávno…ale za dva dny to bylo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 07:50

Lůca: no a co přesně ona dělá, vůbec si to neumím představit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie