Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
vam ten clovek na fotce prijde jako deda 60+??Ja tam vidim typka tak 35-40,celkem sympataka.Cimz ale nechci rict,ze bych se chtela seznamovat,chran buh
No já mám souseda, kterému na tu sedesatku táhne a vypadá podobně, nicméně lidí mu tipují méně, tak 45. Což je i můj tip u tohoto uživatele. Pokud je mu opravdu 25, tak je mi ho upřímně líto, protože má asi velice těžký život. Mladý kluci takto šedivý většinou nejsou.
Pro mě ale jeden z hlavních signálu je, že se o tom pan nechce bavit, narážky ignoruje. To znamená, že se svým vzhledem není srovnany a kdo by chtěl chlapa s mindrakem? Myslím, že vyrovnaný člověk by se ke svému nestandardnímu vzhledu vyjádřil, v ideálním případě by si sám že sebe udělal i trochu srandu. A to už by pak bylo úplně jiný kafe, protože u chlapa vzhled není zas tak důležitý, ale smysl pro humor a nadhled se cení vysoce.
Já jsem se vyjadřoval a jsem tu jak se říká na ráně. Více o tom mluvit nechci a seznámení hledám.
@Helileli ja mam dva kamarady,kteri byli sedivi (snad jeste vic nez tento na fotce) uz ve triceti.To jsou geny,s tim nehnes.Me se sedivi muzi libi,lepsi,nez ti plesati
Ale na 25 nevypada,to ne.ovsem i kdyby mu bylo,nemusel by se za to stydet.Vypada tak,jak se prezentuje.jako cestovatel a dobrodruh.
@unuděná píše:
vam ten clovek na fotce prijde jako deda 60+??Ja tam vidim typka tak 35-40,celkem sympataka.Cimz ale nechci rict,ze bych se chtela seznamovat,chran buh
Já bych tomu muži na fotce fakt řekla něco mezi 55 - 65 lety… Jako zachovalý na ten věk, to jo, nesympatický taky není, ale méně bych mu nehadala… ![]()
To bude vysvětlení celé záhady - viz Jiříkova diskuze 8.7.
Prostě hledám slečnu pokud mi můžete poslat fotky já jednu vyberu a bude to. Nejlépe erotické fotky jsem myslel ![]()
@Konnny píše:
To bude vysvětlení celé záhady - viz Jiříkova diskuze 8.7.Prostě hledám slečnu pokud mi můžete poslat fotky já jednu vyberu a bude to. Nejlépe erotické fotky jsem myslel
Bože můj, ouchyl…??? Jaké to překvapení…
![]()
@MarieP píše:
Bože můj, ouchyl…??? Jaké to překvapení…![]()
My jsme tady všichni úchylové, jen někteří z nás se zatím neodhodlali vyjádřit ![]()
@Halamka píše: … zase pozdě
Ses chtěla přihlásit? To ještě můžeš, ten se tutově vrátí (vyhodíš ho oknem, vrátí se ti dveřmi…) ![]()
@Halamka píše:
@Prof. Farnsworth neChtěla jsem vidět foto
Tak to jsem taky nestihl. Třeba časem pošle i fotku „nádobíčka“, mezi podobnými typy je to oblíbená zábava ![]()
@Halamka píše:
@Prof. Farnsworth hele pomalu…
Já vim, nejlepší na tom je to těšení se, co? ![]()