Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to měl k tobě fakt extra hluboký vztah, když mu stačila k rozchodu tužka na oči??
hele, nestál za to… věř mi…
v 17 jsem nesnášela větu : „takových ještě bude“..
ale byla to pravda ![]()
@Popeladym píše:
Jistě, že může být hňup, ale taky nemusí. Je mu dvacet, tak je prostě hrr. Ale je hodně kluků s tímto drsným názorem. A hňupi to fakt nejsou. Bohužel, líčení se často líbí spíš ženám než jejich protějškům.
Jasný, to nemělo být myšleny že je mu 20 musí být určitě hnup, ale tak, že ikdyž už je třeba i starší než těch 20, že nemůže se chovat jak hulvat, bohužel v tomto případě to vidím jako jasnou variantu. ![]()
@Anonymní píše:
No jasný no, ale mě se taky nelíbí třeba když si necha nárůst vousy a taky se s nim hned nerozchazim a proste je to jeho telo a chapu to narozdíl od nej..@Popeladym
No jo, tak to se prostě musíte domluvit. Já jsem reagovala jen proto, že ten, komu se nelíbí zmalovaný ženský, nemusí být hned blb. Proč jako.
Nemaluju se. A chlapi to vždycky považovali spíš za plus.
Ještě bych pochopila, ne nepochopila, snažila bych se porozumet tomu, kdyby se slečna začala výrazně líčit. Ale taková reakce v podstatě jen kvůli myšlence vyslovené nahlas je velmi přehnaná a bez pardonu. Pokud neumí chlapec komunikovat a svůj názor sdělit v klidu, tak se má ještě co učit. Nehledě na to, že pokud mu teď ustoupis, může si nároky na tvůj život zvyšovat a najednou zjistíš, že žiješ podle něj a ne podle sebe. Na to také pozor. Ono se snadno omluví první známka manipulace a tyranství (tak nechce namalovanou, no). Ale někdy je třeba být na pozoru, zda to není opravdu projev jeho pravé povahy a nezačíná se projevovat manipulátor. Protože říct, že budeš vypadat jako k**** a š*** není v pořádku. Nebo není zdravě sebevědomý a podvědomě tě chce mít „nehezkou“. Ještě ti začne kupovat sladké a bude tě vykrmovat, aby ses nelíbila jiným. I takoví jsou… ![]()
Prave ze mě se libila jenom ta tužka, ze mi to zvýrazní oči…a najednou tady mluvej lidi o zmalovanych holkach..pritom ta tužka skoro ani nejde videt
jednou sem si ji vzala a všimnul si toho až když jsem byla na odchodu @Halamka
Kromě toho, že chlap tak sprostě těžko reaguje, pokud není sám nějaký zamindrákovaný hňup, tak tipuju, že někde už má možná třeba už i vyhlídnutou jinou pampelišku a čekal jen na nejmenší prkotinu, co Ti vmetl, aby měl „důvod“
se rozejít, což kvůli takové hovadině (natož když jsi mladá holka, co se třeba teprve s líčením seznamuje a zkouší to/učí se) udělá fakt jen blbeček, co už nestojí ani za jedinou vzpomínku.
@Popeladym píše:
Jistě, že může být hňup, ale taky nemusí. Je mu dvacet, tak je prostě hrr. Ale je hodně kluků s tímto drsným názorem. A hňupi to fakt nejsou. Bohužel, líčení se často líbí spíš ženám než jejich protějškům.
.dnes jsem mu rekla, ze se mi docela libi tužka na oci..ze to asi začnu nosit, a on ze budu vypadat jako ku*va a ze se chovam jako ostatní a ostatní šlapky..a prej na co si v 17 hraju ze je to trapny se malovat tak mlada a rozesel se semnou
to jako myslíš vážně? Já bych řekla, že spíš opak je pravdou… a že se všechno dá říct i jinak… a mimochodem, když zakladatelka ještě ani nebyla namalovaná, ale on se s ní rozešel jen kvůli nápadu, že by mohla používat tužku na oči (což používá asi 99% většiny žen a dívek), která dost často není ani na první pohled poznat, žádné šílené zmalování, ale jen přirozené zvýraznění, tak je to buď magor nebo už měl v záloze druhou… a ať tak nebo tak, asi bude pro zakladatelku i lepší, že se s ní rozešel… nicméně normální takové chování není ani ve dvaceti, ani v jiném věku…
@Anonymní píše:
No jasný no, ale mě se taky nelíbí třeba když si necha nárůst vousy a taky se s nim hned nerozchazim a proste je to jeho telo a chapu to narozdíl od nej..@Popeladym
Posli ho nekam hnupa a pokud se bude chtit sejit, tak tam doraz namalovana jak stetka a s gracii ho posli do riti…
@Žirafa 69 píše:
Kromě toho, že chlap tak sprostě těžko reaguje, pokud není sám nějaký zamindrákovaný hňup, tak tipuju, že někde už má možná třeba už i vyhlídnutou jinou pampelišku a čekal jen na nejmenší prkotinu, co Ti vmetl, aby měl „důvod“se rozejít, což kvůli takové hovadině (natož když jsi mladá holka, co se třeba teprve s líčením seznamuje a zkouší to/učí se) udělá fakt jen blbeček, co už nestojí ani za jedinou vzpomínku.
tak tohle mě taky napadlo jako první…
Teď mu to vysvětluju, vždy jsem mu byla Verna a proto to co mi napsal “chovas se jako slapka”jsem si nezaslouzila @Regina Hero
@Popeladym píše:
No jo, tak to se prostě musíte domluvit. Já jsem reagovala jen proto, že ten, komu se nelíbí zmalovaný ženský, nemusí být hned blb. Proč jako.Nemaluju se. A chlapi to vždycky považovali spíš za plus.
takže kdyby ti tohle řekl tvůj chlap, pokud bys přišla jen tak lehce namalovaná tužkou, a on by z tebe udělal ku.vu a štětku, tak bys to považovala za normální? No potěš… nebo ten tvůj by ti to dokázal říct i jinak, třeba že se mu nelíbí namalované ženy?
@Anonymní píše:
Teď mu to vysvětluju, vždy jsem mu byla Verna a proto to co mi napsal “chovas se jako slapka”jsem si nezaslouzila @Regina Hero
já jsem už o něco starší, já bych mu už nic nevysvětlovala, protože většinou to nemá cenu… teď to byla tužka, později by si nejspíš našel další a další důvody… já bych se s ním už ani nebavila…
@Anonymní píše:
Ahoj ženský, je mi 17 let a mám kluka dva roky..nikdy jsem se nemalovala, jen když byly plesy nebo proste takový ty akcičky…dnes jsem mu rekla, ze se mi docela libi tužka na oci..ze to asi začnu nosit, a on ze budu vypadat jako ku*va a ze se chovam jako ostatní a ostatní šlapky..a prej na co si v 17 hraju ze je to trapny se malovat tak mlada a rozesel se semnou![]()
mě to moc normální neprijde a chtela bych slyšet vás nazor a co by jste delali kdyby vám zase začal psát SMS ze vás chce zpět..
![]()
Patrne zarlil.Jsou taci chlapi kteri rikaji ze maji ženu radeji nenamalovanou. Ale jen proto ze namalovana je pro vetsinu chlapů atraktivnější.
Tak aby mel klid
Pro me je liceni jako si cistit zuby tedy samozrejmost.