Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak mi to řekla ženská v SPC a napsala do papíru. Ten mi dneska došel, takže to vím pár hodin. Zatím vůbec nevím, jak budu jednat dál…Jinak do jesliček chodí 1× týdně od 15 měsíců a s plínkama mu to nepomohlo.
To se srovná. Věř tomu. ![]()
@Anonymní píše:V květnu mu budou tři roky, byli jsme tento týden na konzultaci v SPC a tam nám na rovinu řekli, že normální školka jen s asistentem nebo speciální, já se děsím, kolik to bude stát.
můj syn chodí do speciální školky a stojí to stejně, jako běžná školka… máme štěstí, že je v našem městě, byť na druhém konci… mrkni, jestli nenajdeš info na netu, jak je to u vás
@Anonymní píše:
Zdravím, raději anonymně, chodí sem známí.Blíží se mi kulatiny a začínám si čím dál tím víc připadat jak „socka“. Nedokončila jsem školu, neměla jsem nikdy hlavní pracovní poměr, v rodičovství mi přijde, že jsem taky selhala, kladu si za vinu, že je syn nemocný (diagnostikovali mu dysfázii).
Manžel je celé dny v práci, když je doma, tak čumí na sport, jí nebo se modlí, nikam spolu nechodíme, nemáme hlídání. Začíná mi hodně vadit, že žiju jakoby ve vzduchoprázdnu, jen se snažím dny přežít, syna něco naučit, což se mi moc nedaří. Mám pocit, že jsem nic nezvládla, nic nemám…
tak pro sebe něco udělej.. dostuduj dálkově atd.. za synovu nemoc nemůžeš, to je jasné. Ale co zapracovat na vztahu?
možností máš celkem dost.
Nezlobte se se za anonym.
Zakladatelko, já mám taky dítě ve speciální školce. Má sice jiné problémy, ale dětí s dysfázií tam jsou taky. Nemají asistenta, jen pomoc logopeda a psychologa. Dětí je ve třídě míň, aby se jim mohly učitelky věnovat. Tvůj syn je ještě hodně maličký, je to kluk, tak nevěš hlavu. Někdy prostě věci nejdou tak, jak si představujeme a tvoje vina to není. ![]()