Přijímačky na VŠ 2012/2013
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Však uvidíte, já už to znám
Vždycky na zkoušce koukám, kolik toho v hlavě vlastně mám…někdy se teda nezadaří, to je pravda
![]()
Ahojky,
Olousku35 díky za info, vzdávám to
, to dojíždění bych nedala. Při práci uričtě ne.
Ještě jsem psala dotaz na idnividuální studium, ale obávám se že to neprojde.
Ještě se podívám po něčem jiném, ale pořád mě to táhne ke zvířatům, nevíte o něčem
Že jsem se lépe neučila ![]()
Hezkou neděli
Ahoj holky
já sbírám motivaci, na to abych začla
né dneska se do toho musím pustit, místo filmu otevřu TSP ![]()
- Upravit
sylvo, co nějaký obor na zemědělce? V Brně na Mendelovce, v Ostravě nevím, co všechno mají na univerzitě…tyhle obory bývají většinou i kombinované, dálkové a rozhodně ne tak náročné jako veterina
Vystudovala jsem to tady v Praze při zaměstnání (ještě mi teda zbývají státnice, ty jsem odložila na příští rok) - obor Speciální chovy. Zkus ještě mrknout ![]()
sterezie, no chválím, však už je čas…vlastně jen 4 měsíce
kurňa… ![]()
Rhiannon, co 4, do TSP v Brně zbývají tři, sakrblé, asi se na to vážně budu muset vrhnout
![]()
- Upravit
sterezie píše:
Rhiannon, co 4, do TSP v Brně zbývají tři, sakrblé, asi se na to vážně budu muset vrhnout![]()
Jéžiš, jenom 3…tak to nezávidím. Já se znám, že měsíc - 14 dí před přijímačkama začnu vyšilovat, že to neumím, že se na to vyfláknu..ale stejně tam půjdu a stejně se ztrapním ![]()
šoš, to je tvrdá realita
Já mám první přijímačky 11.-13.6., uvidím kdy přesně…což je teda za 4,5 měsíce, hmmmm…tož jsem nějaká brzda asi
![]()
šošánah a kam se hlásíš? ![]()
Rhiannon, nejhorší je, že já mám zatím pocit, že je to v pohodě, že jsem odhodlaná a to stačí
ale teď jsem koukala na počty přijatých a tak na ty moje obory a fakt je to vcelku v pohodě, oproti medicíně nebo psychologii
(na tu kombinovanou FJ vezmou tak třetinu, což se fakt dá, navíc ty oborový testy zas tak těžký nejsou..horší jsou ty TSP, ale co jsem koukala, tak záleží jenom na tom oborovým, teda hlavně, ty TSP jsou konkrétně u tohohle oboru jen takový doplňující..tak uvidíme
)
- Upravit
sterezie píše: šošánah a kam se hlásíš?
Rhiannon, nejhorší je, že já mám zatím pocit, že je to v pohodě, že jsem odhodlaná a to stačíale teď jsem koukala na počty přijatých a tak na ty moje obory a fakt je to vcelku v pohodě, oproti medicíně nebo psychologii
(na tu kombinovanou FJ vezmou tak třetinu, což se fakt dá, navíc ty oborový testy zas tak těžký nejsou..horší jsou ty TSP, ale co jsem koukala, tak záleží jenom na tom oborovým, teda hlavně, ty TSP jsou konkrétně u tohohle oboru jen takový doplňující..tak uvidíme
)
Tyhle pocity mám taky, to jsme na tom stejně
jen ty počty přijatých se, ehm, liší…na tu fakultu, co chci nejvíc, berou jen 12% uchazečů
Takže 1.LF to pořád jistí, tam berou skoro 50%, tak snad bože nejsem takový tupoun
![]()
Rhi,jenom bacha, na 1LF sice naberou hodně ale pak to po prváku taky s radostí vyhazujou
Ale aspoň nikdo nemůže říct že nedostal šanci - dostal, a je už na něm jestli se tam udrží nebo ne ![]()
Michaela23 píše:
Rhi,jenom bacha, na 1LF sice naberou hodně ale pak to po prváku taky s radostí vyhazujouAle aspoň nikdo nemůže říct že nedostal šanci - dostal, a je už na něm jestli se tam udrží nebo ne
Jojo, já vím
Ale metla mediků - histologie - se prý totál změnila, tak snad k lepšímu
No uvidíme, nicméně srdcem stále mířím do Motola ![]()
sterezie píše: šošánah a kam se hlásíš?
na pedák MŠ a 1.stupeň ZŠ
ahoj holky,jj už se to krátí,na přijímačky už se těším,hlavně ať už to mám za sebou…už se zase vidím jak si budu hodinu prohlížet pozvánky na přijímačky:-DDD
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat