Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15404
18.6.12 05:52

Tak holky, konečně došlo i na mě a jdu se ztrapnit na 1.LF :mrgreen: :mrgreen:

Dneska to bude dlouhý den, od 8 do 16,30, v tom vedru asi zhebnu :zed: :zed: A vůbec mi to narušuje plány, potřebuju se ještě naučit trochu fyziku na 2.LF :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3352
18.6.12 06:39
@rhiannon píše:
Tak holky, konečně došlo i na mě a jdu se ztrapnit na 1.LF :mrgreen: :mrgreen:Dneska to bude dlouhý den, od 8 do 16,30, v tom vedru asi zhebnu :zed: :zed: A vůbec mi to narušuje plány, potřebuju se ještě naučit trochu fyziku na 2.LF :mrgreen: :mrgreen:

Rhi, budu na tebe myslet, drž se :hug: a přeji moc moc štěstíčka :mavam:

• načítám...
345
18.6.12 09:33

Rhi, držím pěsti!!

Holky, nevěšte hlavu, po přijímačkách jsem byla úplně hotová z té spousty maturantů. myslela jsem si, že to neudělám. V pátek mi přišel dopis o přijetí a s oznámením, že jsem s počtem bodů byla na šestém místě, což mě hodně potěšilo.

• načítám...
3352
18.6.12 09:37
@juicee píše:
Rhi, držím pěsti!!Holky, nevěšte hlavu, po přijímačkách jsem byla úplně hotová z té spousty maturantů. myslela jsem si, že to neudělám. V pátek mi přišel dopis o přijetí a s oznámením, že jsem s počtem bodů byla na šestém místě, což mě hodně potěšilo.

jsi dobrá, být šestá to je sen :potlesk: :potlesk:

• načítám...
3352
18.6.12 10:18

Holky vzaly mne, už tu radostí plesám, a naše Klárka konečně sama chodí. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
sterezie
18.6.12 10:20

@klárka14
Klárko, velikáááánská gratulace :kytka:
Rhi, moc držím palce :kytka:
Madlo, co ty? 8) jak zvládáš čekání? :lol: já každý den toužebně koukám na epřihlášku :mrgreen:

• Upravit
2847
18.6.12 11:23

Blahopřeji všem přijatým :kytka:
Všem ostatním držím pěsti ;)
@sterezie já už jsem napjatá jak struna a pořád nic :(

• načítám...
1329
18.6.12 11:32

juciee, klárka - gratulace, jste šikulky :potlesk:

rhi- myslím na tebe a držím palce :palec:

• načítám...
3352
18.6.12 11:50
@madla21 píše:
Blahopřeji všem přijatým :kytka:
Všem ostatním držím pěsti ;)
@sterezie já už jsem napjatá jak struna a pořád nic :(

Madly však se dočkáš, já to měla nějaké rychlé, ve čtvrtek přijímačky, v pondělí, tedy dneska jsem věděla, jak si stojím. Ale musím se přiznat, čuměla jsem na epřihlášku denně, i v sobotu a v neděli, fakt pošuk :oops: :oops:

• načítám...
25123
18.6.12 11:59

@klárka14 no super velká gratulace :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :kytka:

@juicee no super 6.místo :potlesk: :pankac: :pankac:,

rhi - jaký ztrapnit sim tě je tam rozneseš na kopytech :pankac:

já na to ted´čučela, mělo by to tam už dneska být, ale furt je tam jen zaevidivána, zaplacena :zed:

a dneska mi přišla pozvánka na 28.6. do Plzně…se musim začít zas učit :P dokud nevim jak sem dopadla v Praze nemám tu správnou motivaci :zed:

• načítám...
3352
18.6.12 12:58
@brumdinka píše:
@klárka14 no super velká gratulace :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :kytka:

@juicee no super 6.místo :potlesk: :pankac: :pankac:,

rhi - jaký ztrapnit sim tě je tam rozneseš na kopytech :pankac:

já na to ted´čučela, mělo by to tam už dneska být, ale furt je tam jen zaevidivána, zaplacena :zed:

a dneska mi přišla pozvánka na 28.6. do Plzně…se musim začít zas učit :P dokud nevim jak sem dopadla v Praze nemám tu správnou motivaci :zed:

Začni se učit, páč tě vezmou a bude se ti to hodit do školy. :pankac: Já už okukuju matematiku, knížky z knihovny, abych začala o prázdninách, řekla jsem si matematiku, účetnictví a oba jazyky. Ať nejsem za hlupačku, hned v prvním semestru. S matematikou to bude boj, nic neumím, a na OA byla matika jen v prváku a ještě ke všemu pěkně trapná, prostě pokračování z devítky. :think:

• načítám...
byron
18.6.12 14:08

@juicee @klárka14 moc gratuluju!

• Upravit
15404
18.6.12 16:51

klárko, super, gratuluju!!! :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac:

Teď jsem dorazila, to vedro bylo fakt neskutečný, rsp. furt je :zed:

Chemie celkem šla, ale chyb tam budu mít určo dost, pak přišla na řadu fyzika - tak nad testem jsem se fakt zasmála, odtipovala co šlo a odevzdala :mrgreen: Jako bylo tam x věcí, co jsem v životě neviděla…pak biola, ta byla dobrá, ale to předtím už nezachrání :mrgreen: Suma sumárum - „příjemně“ strávený den na interní klinice VFN :P :lol: :lol:

• načítám...
byron
19.6.12 11:16

Tak já jsem nakoukla a ještě nic, ono to tam bude nejdříve zítra. je mi čím dál víc smutno u z toho, že se porstě nedostanu. VOŠ je super, ale VŠ by byla lepší..

• Upravit
3352
19.6.12 12:42
@byron píše:
Tak já jsem nakoukla a ještě nic, ono to tam bude nejdříve zítra. je mi čím dál víc smutno u z toho, že se porstě nedostanu. VOŠ je super, ale VŠ by byla lepší..

nevěš hlavu, ještě to není jistý, já byla taky smutná, a pak jsem byla velice mile překvapená :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze