Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildcherry píše:
No, tak pokud ti nechce ukázat bankovnictví, ale výpis ukáže, tak je asi něco špatně ne? A po tom co ti zmizely, nebyl dodělaný ten sádroš a ostatní věci?Příspěvek upraven 24.10.13 v 13:46
Já jsem snad psala něco že mi ho nechce ukázat? Mizely mi postupně celý září, utratila jsem prý dohromady nějakých 110 tisíc za nic. A 66 jsem udala na policii, páč tam jsem si byla jistá že jsem nevybírala.
@misacek00 píše:
Já jsem snad psala něco že mi ho nechce ukázat? Mizely mi postupně celý září, utratila jsem prý dohromady nějakých 110 tisíc za nic. A 66 jsem udala na policii, páč tam jsem si byla jistá že jsem nevybírala.
Takže chce? Aha, takže někdo ti popotahoval peníze postupně, takže se musel často dostávat k tvé kartě a pinu
.A od cca září jste spolu, že?
Prosím tě, u bankomatů jsou kamery, banka s policií dokáží zjistit, kdy kdo co vybral, tak z nás nedělej kozy.
@wildcherry píše:
Takže chce? Aha, takže někdo ti popotahoval peníze postupně, takže se musel často dostávat k tvé kartě a pinu.A od cca září jste spolu, že?
ne jsme spolu od začátku srpna
@dani24687 píše:
Prosím tě, u bankomatů jsou kamery, banka s policií dokáží zjistit, kdy kdo co vybral, tak z nás nedělej kozy.
@misacek00 píše:
ale šak si psala, že nějaké prachy už ti poslali ![]()
@dani24687 píše:
Jo jak? Když třeba dotyčný měl zahaleného kumpána?
@misacek00 píše:
ne jsme spolu od začátku srpna
to je fuk, rozdíl by byl jen v případě, že byste spolu byli od října ![]()
@misacek00 píše:
a měl?
@misacek00 píše:
jakého?
![]()
@misacek00 píše:
já fakt zhebnu
![]()
@Kelsey píše:
ale šak si psala, že nějaké prachy už ti poslali
Jo nákých 13 tisíc mi poslali, páč to mi nedal bankomat v zahraničí, ale odečtené jsem je měla, ale pořád je nemám asi 14 dní v disponibilním zůstatku, jen v aktuálním
@misacek00 píše:
jakého kumpána? Leda maminku ![]()