Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lucy75 píše:
@Trojlístek dík, praxe tiskové mluvčí![]()
Jinak myslím, že jsme zakladatelce docela otevřely-i oči, což je moc fajn, protože byla velmi nalomená, zda by jí čistě náááhodou nestačily ty dvě kuchařky za 600 Kč
přijde mi dost ponižující, jak celkem dost velká část žen na rodičáku finančně skončí… v jakési naprosté závislosti na „pánovi velkomožném živiteli“, který se v té pozici logicky začne rochnit a utahovat kohoutky…
No přesně. Nicméně si pořád myslím, že takoví ti chlapi byli i před tím, jen to chce spolu bydlet a pozorovat, zkoušet.
A ne se hned se stěhovat, udělat si dítě, ono to nefunguje, tak dáme druhé a pak vyplave na povrch tady to a 1000 podobných problémů.
Lidi se prostě nemění a ty povahové vlastnosti vyplavou na povrch.
Měla jsem skvělého přítele (za mlada), dosud jsme kamarádi (přes 20 let), ale on má přes 45 let a pořád je sám.
Je lakomý, velmi nerad se o ty své finanční komodity děli a to i v minimálním množství. Přitom sám rád dárky dostává a přijímá je, ale on žádné nedává, jen popřeje a dělá jakoby nic.
A pořád se diví, že je sám, už jsem mu několikrát řekla v čem je problém a on to stále nemůže pochopit…
A k té tiskové mluvčí jsi chodila ještě na nějake školení? Nebo je ti prostě dáno
to musí mít i takový dar, umět smysluplně, krátce a výstižne se vyjadřovat. Chtěla bych se to naučit ![]()
tak a) musíš mít dáno od přírody (na olympiády z čj jsem jezdila od zš a později i na recitační soutěže, Wolkerův Prostějov, O zemi kde zítra již znamená včera - snad mne za to dnes nezavřou
)
za b) každá firma/společnost/instituce má určitý systém na vzdělávání lidí na pozicích (úrovně tedy velmi různé), u nás třeba bývala školení cca 2× ročně včetně mediatreninku, dost jsme mluvili na telku a rádia, tak aby to nějak vypadalo a člověk uměl reagovat i na nepříjemné situace a otázky v klidu..
Nejhorší zážitek pro mne asi byly Černé ovce, protože měl jejich tým tehdy relativně pravdu a já se musela zastávat „státní moci“ a to tedy moc příjemné nebylo… ![]()
blíže případně sz, ať to tu neplevelíme… leč dnes už je vše přes soc. sítě a je to jinak, jede to přes příspěvky, tweety, fcb, prostě vše už je on-line…
já v úplných začátcích ještě nosila diskety do redakce místního týdeníku fyzicky
páč nebyl mezi námi internet ![]()
Tak já ale fakt jako neusnu, pokud se nedozvím, co stojí na druhé straně tý plachty a stálo to 33 táců. ![]()
@NiKina píše:
Tak já ale fakt jako neusnu, pokud se nedozvím, co stojí na druhé straně tý plachty a stálo to 33 táců.
Tipla bych herní ntb
@Pidulka1991 taky mne to zajímá, říkala něco vytuněného na jeho koníčka
může to krom herního ntb být klidně něco na sport či rybolov.. ty udice a udělátka dneska třeba..
nepočítám, že by hrál golf nebo jezdil na HARLEY DAVIDSON ![]()