Příliš krátké cykly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
27.10.14 21:59

Ahoj, já po vysazení HA měla cykly asi 3 měsíce normální (cca 25dní), pak se najednou zkrátily, a měla jsem cyklus např. 17 dní, 18, vyjímečně 19. Chtěla jsem otěhotnět, a doktor mi řekl, že při tak krátkých cyklech, je možnost minimální, a at si koupím kontryhelový čaj, a za 2 měsíce přijdu na kontrolu. Čaj jsem si koupila a čekala na MS, která ale nepřišla. Místo toho // :-)
Naděje umírá poslední, i s krátkými cykly se může zadařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.11.15 19:23

Ahoj holky.
Když už jsem načala toto téma tak bych ráda napsala jak mi to dopadlo pro některé, které mají podobný problém jako já. V prvním příspěvku jsem psala, že jsem měla 19.1. Ms a že se bojím, že další přijde po 13 dnech, ale to se už nestalo. Ms z 19.1. totiž poněkud nekončila a tak jsem byla po 16-denním krvácení poslána do nemocnice kde mi byla provedena 10.2. laparoskopie. Já jsem totiž byla mimoděložně těhotná. Bohužel ty krátké cykly zapříčinily, že embryo se nestačilo dostat do dělohy a přichytilo se ve vejcovodu o který jsem přišla :-( Po konzultaci s lékařem jsme se shodli, že už nemá cenu mimčo hrotit díky mému věku, jednomu vejcovodu a hlavně k vysokému riziku, že by se mimoděložní těhotenství mohlo zopakovat tak beru antikoncepci a mám klid. No aspon se můžu těšit na to až mi má dnes již 20-letá dcera řekne tu štastnou zprávu, že budu babičkou :-)
Přeji všem štastné těhotenství, zdravá a usměvavá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.11.15 20:04

Prekulka to mě merzí, že Vám to dopadlo zrovna takto nešťastně. Z Vašeho příspěvku mám pocit, že i tak se snažíte to brát s „nadhledem“. Klobouk dolů. Tak at se daří a brzo budete chovat v náručí alespoň vnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.11.15 20:16
@Markyšák píše:
Prekulka to mě merzí, že Vám to dopadlo zrovna takto nešťastně. Z Vašeho příspěvku mám pocit, že i tak se snažíte to brát s „nadhledem“. Klobouk dolů. Tak at se daří a brzo budete chovat v náručí alespoň vnouče.

Jéé Vy jste zlatíčko, děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
23.11.15 20:28

Ach jo, to je mi lito. No, ja od toho prvniho prispevku dopadla podobne, v reprodukcnim zivote prosla takovyma kotrmelcema, ze jsme to druhe dite dost nedobrovolne vzdali. A posledni cyklus vypadal jako devet dni krvaceni, pet dni klidu a pak zase nanovo, takze trosku jak pres kopirak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.11.15 20:47

Ježiš ty tu mají pro nás názvy. Ugluk je vesmírná mluvilka to jsem tu ještě u nikoho neviděla :-D Je ještě někdo na vyšším postu? No ale to je hrozný s tím cyklem. Já jsem z toho byla kolikrát fakt vyčerpaná, skončila ms, týden klid a zase nanovo. Ted mě holky zase trápí migrény, jsem už nějaká na odstřel nebo já nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
23.11.15 21:40

Netusim a pevne verim, ze se tam nedohrabu :mrgreen: I kdyz co chodim do prace, uz to neni jak an rodicaku…
S cyklem uvidim, jestli i ten dalsi bude jako tenhle, tak to s nejakym dr. budu resit. Mimodelozni teda nastesti vylucuji, ale dumam, k jakemu dr. zajit. Gynekolozky se v ordinaci stridaji, co rok jina, a delaji mi maximalne jednou rocne preventivku a cyto. Vzdycky jsem tyhle veci resila v CARu, ale zas aby se mnou nevyrazili dvere, kdyz vlastne nechci otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.10.18 06:22

@Pipa14 ahojky. Prosím tě jak dlouho si brala gynex ? Až když skončila ms ? A pak tři týdny v kuse a pak týden pauza ? Já mám taky krátký cykly ale přisuzují to špatnému vysazeni HA. Kterou sem brala přes léto v kuse a teď sem vysadila. Teď beru gynex a čekám co to udělá. Cykly mám po 14 dnech. Což je děsný. Beru ho pravidelně od 1DC - 3× denně 7 kapek.budu rada za vlastní zkušenosti díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.2.21 15:24

@prekulka muzu se zeptat, jak ti to tenkrat dopadlo? Mam neco podobneho.. dekuji za info 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.2.22 07:24

@Pipa14 ahoj, omlouvám se, že vstupují do diskuze…jak se ten gynex bere? Už jsem nad ním taky přemýšlela… Snažíme se s partnerem o mimco půl roku, zatím nic, ale je mi 38…do toho mě taky znervózňuji kratší cykly, teď jsem 18. den a mám pocit, že ms přijde…nebo se zadařilo 🤷 🙏 ale pocity jak při Ms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí