Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Třeba se to po miminku teda zlepší, ale co když nebudeme spolu nedej bože) a já zase narazím na tenkýMiminko samozřejmě plánujeme, ale není kam spěchat
tak tvůj tenký (obvod 12) je považován za průměr, takže potřebuješ nadprůměrný, ale zase ne extrem což nyní máš
Jak tu některé píšete, že po dítěti jste se „roztáhly“ - jak dlouho po porodu je to myšlené? Já jsem po něm tři měsíce a styk pořád bolí a partner vyloženě cítí ty hrboly (jizvy), takže mám spíš opačný problém
Jako už jsem zvládla zase otěhotnět, takže to není tak hrozné, ale i tak, pro zajímavost ![]()
No, je to celkem velký problém. Já to naštěstí řešit nemusel, ale kamarád ano. Snažili se o to rok a když do ní pronikl, tak jí bolestí tekly slzy. Byla to fajn holka, ale nakonec se rozešli. Byli mladí. Nakonec si našel holku a ta si to užívá. ![]()
Je to opravdu nepříjemné, je mi to líto a mám strach aby si nechtěl najít někoho jiného ![]()
Musíš se rozhodnout jestli ti to stojí za to. Nespokojenost v ložnici je obvykle příčinou rozchodu. Buď bude vadit tobě, že i když to už nebude bolet, tak to bude třeba nepříjemné nebo jemu bude vadit, že si sexování neužije. Ještě jsem nezažila chlapa, kterému by dlouhodobě stačil ruční nebo orální sex. Pokud s ním chceš zůstat, tak už to tu někdo psal - mazat, mazat, mazat a zkoušej se často uvolňovat rukou nebo nějakým větším pomocníčkem. Když to budeš zkoušet sama v soukromí, budeš lépe připravena na intimní chvilky s ním.
@Anonymní píše:
Musíš se rozhodnout jestli ti to stojí za to. Nespokojenost v ložnici je obvykle příčinou rozchodu. Buď bude vadit tobě, že i když to už nebude bolet, tak to bude třeba nepříjemné nebo jemu bude vadit, že si sexování neužije. Ještě jsem nezažila chlapa, kterému by dlouhodobě stačil ruční nebo orální sex. Pokud s ním chceš zůstat, tak už to tu někdo psal - mazat, mazat, mazat a zkoušej se často uvolňovat rukou nebo nějakým větším pomocníčkem. Když to budeš zkoušet sama v soukromí, budeš lépe připravena na intimní chvilky s ním. [/citace@Anonymní píše:
Musíš se rozhodnout jestli ti to stojí za to. Nespokojenost v ložnici je obvykle příčinou rozchodu. Buď bude vadit tobě, že i když to už nebude bolet, tak to bude třeba nepříjemné nebo jemu bude vadit, že si sexování neužije. Ještě jsem nezažila chlapa, kterému by dlouhodobě stačil ruční nebo orální sex. Pokud s ním chceš zůstat, tak už to tu někdo psal - mazat, mazat, mazat a zkoušej se často uvolňovat rukou nebo nějakým větším pomocníčkem. Když to budeš zkoušet sama v soukromí, budeš lépe připravena na intimní chvilky s ním.To máš asi pravdu.. Bohužel ani ten orální sex nejde paktikovat
![]()
a na ruční si příjdu jako totální nemehlo jelikož mu tam chybí ta kůže a já nevím jak s tím pořádně zacházet
@Anonymní píše:
Je to opravdu nepříjemné, je mi to líto a mám strach aby si nechtěl najít někoho jiného
Já tě nechci nabádat k rozchodu, ale zvážil bych i tuto možnost. Někdy se prostě stane, že lidé nejsou v sexu kompatibilní a to z různých důvodů. Kámoš se s tím problémem taky hodně natrápil a nakonec to nedopadlo. Respektive našel si takovou, které to vyhovuje. Prostě jinak „stavěnou“.
Já myslím, že ty jsi akorát průměr, podle toho co píšeš. Pokud se rozhodneš pro udržení vztahu, tak ti tady asi nikdo nic lepšího než postupné roztahování + mazaní neporadí. Jen aby to ve výsledku na pohodový sex stačilo… A co když se později rozejdete a najdeš si přítele nedejbože s podprůměrným?
@Nenapravitelný píše:
Já tě nechci nabádat k rozchodu, ale zvážil bych i tuto možnost. Někdy se prostě stane, že lidé nejsou v sexu kompatibilní a to z různých důvodů. Kámoš se s tím problémem taky hodně natrápil a nakonec to nedopadlo. Respektive našel si takovou, které to vyhovuje. Prostě jinak „stavěnou“.Já myslím, že ty jsi akorát průměr, podle toho co píšeš. Pokud se rozhodneš pro udržení vztahu, tak ti tady asi nikdo nic lepšího než postupné roztahování + mazaní neporadí. Jen aby to ve výsledku na pohodový sex stačilo… A co když se později rozejdete a najdeš si přítele nedejbože s podprůměrným?
No právě, mám takovou obavu že se vytahám a pak ve mě bude plavat i nadprůměr ![]()
Ahoj, jsem muž a musím přiznat, že mě tahle diskuze dost překvapila. Vůbec jsem netušil, že u nás v Čechách může nastat taková kombinace, že on je moc široký a ona příliš úzká na to, aby vůbec penisem do ní pronikl.
Nejdřív jsem myslel, že to je nějaký trolsky dotaz. Samozřejmě nemyslím tím holky a ženy, které ještě neměly styk, panny. Tam je to ale jiné, tam je to způsobené nervozitou, strachem atd. Tyto situace nepočítám.
Myslím tím ženu, která už měla sex a je uvolněná, že by se do ní bělošský penis vůbec nedostal?? Vás to nepřekvapuje?
Hodnotím to podle sebe a manželky. Já jsem 15.5/5.5 cm v nejširším místě, obvod 15 cm. Je pravda, že poprvé nám to také nešlo, byla ale panna. Postupně a při dalších příležitostech nervozita opadla, až jsme se plně spojili. Velice brzo potom jsem začal objevovat a obdivovat, jak je pochva pružná, tvárná a přizpůsobivá a vlastně jak se její rozměry a tuhost různě mění při sexu a při různých stupních vzrušení a zvlhnutí.
Brzy pak bylo jasné, že v tom správném momentu do sebe přijme i víc prstů nebo zeleninu v kondomu, dildo atd. Zkrátka, že je elastická podle potřeby.
Dnes po mnoha letech mohu, když bych chtěl, k penisu v ní přidat i jeden dva prsty a stále to bude možné. Přitom mě pružné obepíná s nimi i bez nich.
Mezi rozměry vagín v nevzrusenem stavu prý téměř nejsou rozdíly, tak jsem myslel, že každou českou ženu, která už není panna, lze vzrušit, uvolnit a zvlhčit tak, aby se do ní každý český penis dostal…
Nebo to je moje manželka vážně o tolik širší než než je průměr??? Už rodila, ale vše, co jsem popisoval, šlo u ní i před porodem.
Co si o tom myslíte vy???
No já bych si myslel to co ty a mozna to i trollovina je, ale ja to zazil. Ti dva byli nestastni a tak jsem to tu napsal. Nekdy jsou ty pribehy neuveritelne.
Hele a to si vezmi, že určitá část ženských nakonec i zvládne nebo vyžaduje fist… To jsme my teda nikdy nedělali, ale kdo ví.
Tak že by ty rozdíly ve schopnostech vagín něco pojmout byly tak obrovské? Tomu nevěřím.
@Anonymní píše:
Hele a to si vezmi, že určitá část ženských nakonec i zvládne nebo vyžaduje fist… To jsme my teda nikdy nedělali, ale kdo ví.Tak že by ty rozdíly ve schopnostech vagín něco pojmout byly tak obrovské? Tomu nevěřím.
Tak presne tohle jsem poslouchal kazdy mesic celej rok, kdyz kamos prisel z poradny. Taky jsem neveril. Ja tady rekl co jsem chtel a smitec. ![]()
@Anonymní píše:
Je to opravdu nepříjemné, je mi to líto a mám strach aby si nechtěl najít někoho jiného
Psal jsem to do jiného vlákna, tak to napíšu i sem, třeba vám to pomůže:
„jednu technickou radu bych měl … kup si co nejvíce stahující kondom a nasaď si ho před erekcí. Klíčová je tloušťka stěny kondomu nebo menší průměr kondomu. Nedovolí tomu materiálu tolik narůst. Vyzkoušeno
čert ví, třeba jsou kondomy speciálně pro tento účel … chce to hledat a experimentovat.“
EDIT: V jiném vláknu jsem to psal chlapovi, tady je zakladatelka žena
takže ten kondom si samozřejmě nasazuje chlap, ne ty.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem muž a musím přiznat, že mě tahle diskuze dost překvapila. Vůbec jsem netušil, že u nás v Čechách může nastat taková kombinace, že on je moc široký a ona příliš úzká na to, aby vůbec penisem do ní pronikl.Nejdřív jsem myslel, že to je nějaký trolsky dotaz. Samozřejmě nemyslím tím holky a ženy, které ještě neměly styk, panny. Tam je to ale jiné, tam je to způsobené nervozitou, strachem atd. Tyto situace nepočítám.
Myslím tím ženu, která už měla sex a je uvolněná, že by se do ní bělošský penis vůbec nedostal?? Vás to nepřekvapuje?
Hodnotím to podle sebe a manželky. Já jsem 15.5/5.5 cm v nejširším místě, obvod 15 cm. Je pravda, že poprvé nám to také nešlo, byla ale panna. Postupně a při dalších příležitostech nervozita opadla, až jsme se plně spojili. Velice brzo potom jsem začal objevovat a obdivovat, jak je pochva pružná, tvárná a přizpůsobivá a vlastně jak se její rozměry a tuhost různě mění při sexu a při různých stupních vzrušení a zvlhnutí.
Brzy pak bylo jasné, že v tom správném momentu do sebe přijme i víc prstů nebo zeleninu v kondomu, dildo atd. Zkrátka, že je elastická podle potřeby.
Dnes po mnoha letech mohu, když bych chtěl, k penisu v ní přidat i jeden dva prsty a stále to bude možné. Přitom mě pružné obepíná s nimi i bez nich.
Mezi rozměry vagín v nevzrusenem stavu prý téměř nejsou rozdíly, tak jsem myslel, že každou českou ženu, která už není panna, lze vzrušit, uvolnit a zvlhčit tak, aby se do ní každý český penis dostal…
Nebo to je moje manželka vážně o tolik širší než než je průměr??? Už rodila, ale vše, co jsem popisoval, šlo u ní i před porodem.
Už kámasútra dělí muže podle velikosti na zajíce, býky a koně a ženy na srnky, krávy a slonice a podle toho doporučuje různé polohy i styl sexu. Zakladatelce doporučuji se inspirovat - jsou tam tuším i doporučení pro styk koně a srny/krávy.
Zádrhele kolem velikosti se občas objeví. I tak, že muž je nejprve velikostí ideál a po porodu příliš úzký pro tu ženu nebo naopak příliš široký (záleží i na tom, jak je sešitá a podobně). I pevnost a elasticita a schopnost zvlhčování se mění u ženy v závislosti na věku, zdravotním stavu, porodem, stresem…
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem muž a musím přiznat, že mě tahle diskuze dost překvapila. Vůbec jsem netušil, že u nás v Čechách může nastat taková kombinace, že on je moc široký a ona příliš úzká na to, aby vůbec penisem do ní pronikl.Nejdřív jsem myslel, že to je nějaký trolsky dotaz. Samozřejmě nemyslím tím holky a ženy, které ještě neměly styk, panny. Tam je to ale jiné, tam je to způsobené nervozitou, strachem atd. Tyto situace nepočítám.
No divil by jsi se kolik divek a zen tohle resi. Sama znam 3 holky, ktere to resi anebo to maji za sebou. Ja jsem taky takovy pripad a je to spis utrpeni nez-li poteseni. Partner za to nemuze, on se tak proste narodil, ale vzdy by mel byt vic opatrny a nezny. Bohuzel neni to pravidlo a casto se stava, ze divka mu to ani nerekne. @Zakladatelko znam to a nejsi v tom sama.