Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle sem opravdu nepatří, pokud to myslíte opravdu vážně tak kontaktuje FOD (Fond ohrožených dětí) ten má přímé adopce pod palce a proklepne vás a pomůže najít maminku, na netu může každá tvrdit co chce
(nemyslím to špatně)
Tak si říkám kolik za to robátko (rómátko) bude asi chtít peněz?
Od důvěřivých bezdětných…
Je třeba velké opatrnosti.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Jsem ve spatne situaci. Je možná Přímá adopce? Chtěla bych, aby miminko šlo rovnou po porodu do rukou budoucích rodičůS tezkym srdcem se ho budu muset vzdát
Sama bych to nezvládla a chci zároveň pro male milující rodiče, kteří se o něj postarají.
A kolik za to budete chtít peněz?
@lemoniq píše:
Přímá adopce lze vyřídit. Moc ráda bych se o tvé miminko s láskou starala, protože já nikdy mít vlastní dítě nebuduNapiš mi a já ti sdělím jak to přesně chodí. Není to nezákonné. Nemusíš se ničeho bát. mimco2017@seznam.cz
ten prvotní dotaz je z listopadu 2015, takže dítě je již dávno na světě a asi je to už nějak vyřešené ![]()
@stinga píše:
ten prvotní dotaz je z listopadu 2015, takže dítě je již dávno na světě a asi je to už nějak vyřešené
Nojo to jsem si nevšimla. To je tak když se u toho pracuje ![]()
@stinga píše:
ten prvotní dotaz je z listopadu 2015, takže dítě je již dávno na světě a asi je to už nějak vyřešené
JÁ BYCH ŔEKLA :„PRODANÉ“
![]()
@Croksy píše:
JÁ BYCH ŔEKLA :„PRODANÉ“![]()
Každý nechce peníze i když i takové se najdou.
@Croksy jejda to je neuvěřitelné… slovo ve spojitosti s miminkem..
prodané ouuu ![]()
@Eremy píše:
@Croksy jejda to je neuvěřitelné… slovo ve spojitosti s miminkem..prodané ouuu
Lidi jsou různí. Už jsem narazila na to, že některá chtěla sponzorovat celé těhotenství a kdo ví co ještě. Místo aby byla ráda, že se někdo s láskou postará o miminko…
@Anonymní píše:
Ahoj,
Moc toužíme po miminku z přímé adopce ale zdravotních důvodů mít vlastní miminko nemohu a s přímou adopci máme zkušenosti V. ***edit admin - emailová adresa - kontaktujte v SZ
@VeronikaHe82 píše:@Anonymní píše:
Ahoj,
Moc toužíme po miminku z přímé adopce ale zdravotních důvodů mít vlastní miminko nemohu a s přímou adopci máme zkušenosti V. ***edit admin - emailová adresa - kontaktujte v SZ
edit admin - opět emailová adresa