Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tu není někdo, kdo by se cítil podobně…nebo kdo by mi poradil, jak najít klid uvnitř sama sebe. Je mi po třicítce, mám dvě děti, jsem vcelku spokojeně vdaná. Ale denně bojuju sama se sebou. Vším se nechám rozhodit, jakmile se mi něco nepovede, je mi do pláče. Třesou se mi ruce pokaždý, když mám někde něco podepsat…Pořád mám pocit, že musím sobě i lidem okolo něco dokazovat, pořád potřebuju cítit, že o mě někdo stojí. Našla jsem si spoustu nových známých, snažím se spřátelit se sousedy…ale asi prostě působím divně a nikdo mě moc nebere :/ Chtěla bych se od všeho nějak oprostit, být v klidu. Dá se s tím něco dělat?
Taky mi jaksi chybi vnitrni klid. Ja zas trpim na nevysvetlitelny stres a uzkost. Nechala jsem si od homeopatky poradit homeopatika. Mam to odjakziva, asi rodove zatizeni, chodi to ve vlnach.
@Verun83 A homeopatika ti pomáhají? Já jsem někdy úplně v pohodě a někdy jsem jak hromádka neštěstí :/
A proč si myslíš že tě lidi neberou? Možná to připadá jen tobě. Taky si přijdu nevyrovnaná, ale úplně vyrovnaný asi není nikdo. Ono je to asi i hodně o sebevedomi a toho já moc nemám. Ve spoustě situaci jsem nejistá, nervózní atd. Co s tím? Já já jsem se už ve svém věku smířila s tím jaká jsem. Ono chovat se jinak než jaký člověk je opravdu působí divně. ![]()
@JulianaPro píše:
@Verun83 A homeopatika ti pomáhají? Já jsem někdy úplně v pohodě a někdy jsem jak hromádka neštěstí :/
Zacala jsem je brat dnes.
Ale pred 10 lety jsem tyhle stavy taky resila homeopatika, dokonce stejnyma a fungovaly skvele.
Jo taky mam svetle dny a nekdy je to desny.
Radila jsem se na svethomeopatie.cz, je potreba se zaregistrovat, maji bezplatnou poradnu. Je potreba do detailu popsat problem.
@JulianaPro Myslím, že něčím podobným si projde skoro každý člověk v životě. Chce to určit si životní priority, co je pro tebe důležité, to brát vážně a ke zbytku přistupovat trochu volněji. Jak praví klasik - nač se stresovat životem, když z něj stejně nevyvázneme živí…
..bohužel je nás hodně si myslím, co jsou nevyrovnaní. Každému něco vadí, má z něčeho strach jsou si nejistí.
Myslím si, že mít v životě úžasného partnera, je životní největší štěstí,
probrat s ním starostí o dětech o financich o lidech ap. který nám rozumí a uklidní nás, že je vše vpořádku.
čím víc máme takové lidí kolem sebe, na které je spoleh u kterých se cítíme dobře, třeba segru, bratra, mamku, kamarádku ap. tím více jsme si jistější, silnější, štastnější,
Finance dělají taky své, ta nejistota, když je jich málo.
Držet se hlavních věcí,.. třeba.- mám zdrave děti, mám střechu nad hlavou, mám práci. Takže vše je v klidu"
![]()