Přírodní lokální kosmetika vs. umělá kosmetika z drogerek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6682
3.10.17 22:52

Já si skoro všechno vyrábím, kromě dekorativní, ale tu používám dost málo, takže mi dlouho vydrží. Takže ano, dávám přednost lokální a přírodní, ale nekupuju ji. ;) Přeci jen, finančně je to o hodně výhodnější (ale samozřejmě rozumím tomu, proč to stojí tolik, kolik to stojí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
5.10.17 08:25

@klamonožka Tak to jsi šikovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6682
5.10.17 08:40
@Luciet2 píše:
@klamonožka Tak to jsi šikovná :)

Vždyť je všude tolik návodů, to není vůbec nic těžkého, jen se do toho pustit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
6.10.17 19:31

@klamonožka Tak já jako prodejce a podnikatel propaguji výrobky co prodávám…a sama je i používám a zkouším :) Takž není čas na vyrábění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
3.2.18 13:12

@Luciet2 ja mam velice rada ceskou Eoné a ted jsem v lete objevila Topvet, cokoladove opalovaci mleko a je super :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.18 01:08

Ahoj ženy!

Ahoj ženy, otevřela jsem si blog a budu ráda když mě budete sledovat! :srdce:

edit admin - odkaz na vlastní stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.5.18 10:26
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, otevřela jsem si blog a budu ráda když mě budete sledovat! :srdce: http://girlylovelyworld.blogspot.cz/?m=1

Ahoj, pro začátek zapracuj na interpunkci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
25.8.18 12:53

Nové recenze
Ahoj holky, byla bych moc ráda, kdybyste si našly minutku a přidaly recenzi na vaše oblíbené výrobky, moc by to pomohlo ostatním, chtěla bych rozšířit hlavně tu přírodní kosmetiku. Stačí dát název do vyhledávače a pokud tam ještě není, založit novou. Díky za pomoc :kytka:
Samozřejme i negativní recenze vítány.
 https://www.emimino.cz/…i/kosmetika/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.1.19 13:55

@Luciet2 Já si na netu objednávám kosmetiku pravidelně, hodně jsem to využila i před Vánocemi a nemusela jsem se tlačit v obchodech. Kupuji tuto https://www.annemarieborlind.cz/. A co jsem tak vypozorovala, tak více lidí dává přednost nakupovat přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.2.19 19:58
@beruska777 píše:
@Luciet2 Já si na netu objednávám kosmetiku pravidelně, hodně jsem to využila i před Vánocemi a nemusela jsem se tlačit v obchodech. Kupuji tuto https://www.annemarieborlind.cz/. A co jsem tak vypozorovala, tak více lidí dává přednost nakupovat přes internet.

Ja ji taky kupuji :-). Moc jsem nakupovani pres net neverila, ale po par objednavkach, kdy prislo vse v poradku, jsem spokojena jak s produkty, tak s obchodem. Jak dlouho ji pouzivas? Ja asi zatim jen rok. Doporucila mi ji kolegyne z prace a jsem fakt rada :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.3.19 12:54
@balkanka píše:
Ja ji taky kupuji :-). Moc jsem nakupovani pres net neverila, ale po par objednavkach, kdy prislo vse v poradku, jsem spokojena jak s produkty, tak s obchodem. Jak dlouho ji pouzivas? Ja asi zatim jen rok. Doporucila mi ji kolegyne z prace a jsem fakt rada :-).

Já ji používám cca dva roky a jsem spokojená, mám problematickou pleť a hned tak všechno mi nesedí. ANo taky jsem nejdříve brala na dobírku, ale to dělám u všech obchodů, když je neznám a teď v pohodičce platím předem a nebojím se :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.4.19 18:15
@beruska777 píše:
Já ji používám cca dva roky a jsem spokojená, mám problematickou pleť a hned tak všechno mi nesedí. ANo taky jsem nejdříve brala na dobírku, ale to dělám u všech obchodů, když je neznám a teď v pohodičce platím předem a nebojím se :-).

Tak to je super a jak nakupujes? Pockas az ti toho dojde vice a pak objednavas najednou nebo to mas treba i nejak spocitane? Ja jsem hlavne ujeta na kremy :-), ty musim mit vzdy pri ruce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.5.19 16:42
@balkanka píše:
Tak to je super a jak nakupujes? Pockas az ti toho dojde vice a pak objednavas najednou nebo to mas treba i nejak spocitane? Ja jsem hlavne ujeta na kremy :-), ty musim mit vzdy pri ruce :-).

Jako že bych to nějak plně promýšlela to ani ne, spíše záleží co zrovna dojde a co potřebuju a podle toho objednám a taky záleží jestli je to co nutně potřebuji, tak to objednám hned a když ne, tak si třeba počkám nebo objednám hned i to co mi dochází :-)
Jaké krémy máš na myslí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.5.19 16:59
@beruska777 píše:
Jako že bych to nějak plně promýšlela to ani ne, spíše záleží co zrovna dojde a co potřebuju a podle toho objednám a taky záleží jestli je to co nutně potřebuji, tak to objednám hned a když ne, tak si třeba počkám nebo objednám hned i to co mi dochází :-)
Jaké krémy máš na myslí?

Myslim asi celkove vsechny, jak na ruce, telo, tak i oblicej, jsem silena a porad se mazu 8o, ale mam strasne suchou pokozku, tak proto. Jo tak to jo, ja jsem si rikala ohledne postovneho a tak vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.5.19 17:01
@blondynka10 píše:
Ahoj ženy, otevřela jsem si blog a budu ráda když mě budete sledovat! :srdce:edit admin - odkaz na vlastní stránky

Mohla bych ten odkaz, pokud to neni tajne? Nebo se to nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.