Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Já si skoro všechno vyrábím, kromě dekorativní, ale tu používám dost málo, takže mi dlouho vydrží. Takže ano, dávám přednost lokální a přírodní, ale nekupuju ji.
Přeci jen, finančně je to o hodně výhodnější (ale samozřejmě rozumím tomu, proč to stojí tolik, kolik to stojí).
@Luciet2 píše:
@klamonožka Tak to jsi šikovná
Vždyť je všude tolik návodů, to není vůbec nic těžkého, jen se do toho pustit. ![]()
@klamonožka Tak já jako prodejce a podnikatel propaguji výrobky co prodávám…a sama je i používám a zkouším
Takž není čas na vyrábění ![]()
@Luciet2 ja mam velice rada ceskou Eoné a ted jsem v lete objevila Topvet, cokoladove opalovaci mleko a je super
![]()
Ahoj ženy, otevřela jsem si blog a budu ráda když mě budete sledovat! ![]()
edit admin - odkaz na vlastní stránky
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, otevřela jsem si blog a budu ráda když mě budete sledovat!http://girlylovelyworld.blogspot.cz/?m=1
Ahoj, pro začátek zapracuj na interpunkci ![]()
Nové recenze
Ahoj holky, byla bych moc ráda, kdybyste si našly minutku a přidaly recenzi na vaše oblíbené výrobky, moc by to pomohlo ostatním, chtěla bych rozšířit hlavně tu přírodní kosmetiku. Stačí dát název do vyhledávače a pokud tam ještě není, založit novou. Díky za pomoc ![]()
Samozřejme i negativní recenze vítány.
https://www.emimino.cz/…i/kosmetika/
@Luciet2 Já si na netu objednávám kosmetiku pravidelně, hodně jsem to využila i před Vánocemi a nemusela jsem se tlačit v obchodech. Kupuji tuto https://www.annemarieborlind.cz/. A co jsem tak vypozorovala, tak více lidí dává přednost nakupovat přes internet.
@beruska777 píše:
@Luciet2 Já si na netu objednávám kosmetiku pravidelně, hodně jsem to využila i před Vánocemi a nemusela jsem se tlačit v obchodech. Kupuji tuto https://www.annemarieborlind.cz/. A co jsem tak vypozorovala, tak více lidí dává přednost nakupovat přes internet.
Ja ji taky kupuji
. Moc jsem nakupovani pres net neverila, ale po par objednavkach, kdy prislo vse v poradku, jsem spokojena jak s produkty, tak s obchodem. Jak dlouho ji pouzivas? Ja asi zatim jen rok. Doporucila mi ji kolegyne z prace a jsem fakt rada
.
@balkanka píše:
Ja ji taky kupuji. Moc jsem nakupovani pres net neverila, ale po par objednavkach, kdy prislo vse v poradku, jsem spokojena jak s produkty, tak s obchodem. Jak dlouho ji pouzivas? Ja asi zatim jen rok. Doporucila mi ji kolegyne z prace a jsem fakt rada
.
Já ji používám cca dva roky a jsem spokojená, mám problematickou pleť a hned tak všechno mi nesedí. ANo taky jsem nejdříve brala na dobírku, ale to dělám u všech obchodů, když je neznám a teď v pohodičce platím předem a nebojím se
.
@beruska777 píše:
Já ji používám cca dva roky a jsem spokojená, mám problematickou pleť a hned tak všechno mi nesedí. ANo taky jsem nejdříve brala na dobírku, ale to dělám u všech obchodů, když je neznám a teď v pohodičce platím předem a nebojím se.
Tak to je super a jak nakupujes? Pockas az ti toho dojde vice a pak objednavas najednou nebo to mas treba i nejak spocitane? Ja jsem hlavne ujeta na kremy
, ty musim mit vzdy pri ruce
.
@balkanka píše:
Tak to je super a jak nakupujes? Pockas az ti toho dojde vice a pak objednavas najednou nebo to mas treba i nejak spocitane? Ja jsem hlavne ujeta na kremy, ty musim mit vzdy pri ruce
.
Jako že bych to nějak plně promýšlela to ani ne, spíše záleží co zrovna dojde a co potřebuju a podle toho objednám a taky záleží jestli je to co nutně potřebuji, tak to objednám hned a když ne, tak si třeba počkám nebo objednám hned i to co mi dochází ![]()
Jaké krémy máš na myslí?
@beruska777 píše:
Jako že bych to nějak plně promýšlela to ani ne, spíše záleží co zrovna dojde a co potřebuju a podle toho objednám a taky záleží jestli je to co nutně potřebuji, tak to objednám hned a když ne, tak si třeba počkám nebo objednám hned i to co mi dochází
Jaké krémy máš na myslí?
Myslim asi celkove vsechny, jak na ruce, telo, tak i oblicej, jsem silena a porad se mazu
, ale mam strasne suchou pokozku, tak proto. Jo tak to jo, ja jsem si rikala ohledne postovneho a tak vis.
@blondynka10 píše:
Ahoj ženy, otevřela jsem si blog a budu ráda když mě budete sledovat!edit admin - odkaz na vlastní stránky
Mohla bych ten odkaz, pokud to neni tajne? Nebo se to nemuze.