Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, podle mě hlavně záleží na elasticitě kůže. Já sice nemám vytahanou kůži, ale mám od pupíku dlouhé a hluboké strie a to jsem si břicho mazala, ultra drahými krémy, poctivě až do porodu. Ty strie se začali zatahovat trochu až teď - rok a půl po porodu
Je třeba možnost, že by ti třeba pojišťovna operaci uhradila, kdyby to bylo na doporučení lékaře nebo by sis operaci musela uhradit sama?
No to si počkám s dovolením na rady
.moje břicho je uplně na chlup stejný. ![]()
@ivivito Myslím, že na pojišťovnu to nepůjde… Já bych se operaci chtěla vyhnout úplně, ale s tímhle prostě nehodlám žít.
https://www.emimino.cz/…nkovani/330/
je tam fotogalerie - před a po ![]()
Jinak v Praze se cvičením na diastázu zabývá Iva Fiškandlová - www.ivafis.cz
@kaca35 Fakt? Po prvním to tak hrozné nebylo, ale tohle je vážně děs. No, třeba někdo poradí..
@Anonymní píše:
@kaca35 Fakt? Po prvním to tak hrozné nebylo, ale tohle je vážně děs. No, třeba někdo poradí..
Já jsem rok po třetím porodu. Je to děs.
Kamoska byla tusim v Motole na plastice, na rozestup to mela hrazene pojistovnou, zbytek doplacela.
Jestli máš rozestup/diastázu/,mělo by to jít na pojišťovnu. Nevím odkud jsi, ale na internetu si to můžeš dohledat. Pokud se rozhodneš pro operativní řešení, je důležitý výběr dobrého operatéra. Držím palce. ![]()
@nostress Tak ono mi asi nic jiného než operace nezbyde. Ale prcka pořád nosím, takže by u mně přicházela v úvahu tak za rok. Jsem doufala v nějakou neinvazivní metodu, která by to alespoň trošku zlepšila.
Omlouvam se, ze sem lezu, bricho mam celkem ok, ale ty fotky v ty diskuzi (odkaz vyse) me celkem vydesily
to teda o moc hezci bricha nemaji a teda ta jizva
no, holky, ktere to tak mate, uprimne mito je lito
taky bych se nejdriv snazila nejak cvicit- ale pod dohledem, rozestup neni sranda, ale kuzi jen tak neodstranis, no…
![]()
Ta bricha po operaci vypadaj desive - v kalhotkach to sice jde, ale kdyz se svliknou, je to jako by se staly obeti nejakeho maniaka. Dobre rozmyslet.
jinak holky alespon mate plocha bricha v obleceni, gratuluji, ze se povedlo zhubout - ja mam ty laloky pekne vyplnene spekem.
@Pudloslava presne
pevnej bochanec vpredu. Ta kuze se aspon da zkomprimovat oblecenim…
Jinak zakladatelko, zkusila bych pridat potraviny s obsahem kolagenu. Nemusis rovnou drahy pripravky na klouby. Zkus sulc z veprovejch nozicek bastit. Nebo kvalitni gumovy medvidky. Tim nic nezkazis a dodanim kolagenu muzes zlepsit elasticitu kuze.
Hezký večer,
jsem rok po porodu a mé břicho vypadá hrozivě (viz foto). Mám rozestup asi 4 cm, tak se snažím cvičit, ale víc mě trápí ta kůže kolem. Více-méně je mi jasné, že bez kudly se to neobejde, ale možná existuje nějaká zázračná metoda, o které nevím a mohla by mi pomoci.
Prosím, potěšte mě někdo…
Anonym kvůli fotce snad pochopitelný.