Příspěvek na bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř. G12
2.4.13 11:37

@Hap
Jako že ti napíe, že platíš víc než ve skutečnosti, nebo jak to myslíš?

• Citovat
  • Upravit
Hap
6
2.4.13 14:36

Mam zkratka moznost prestehovat se o patro vyse do mensiho. Ale to se mi samozrejme nechce, protoze zpet uz to nepujde a nerada bych kvuli jednomu roku (za rok mi uz kluka do skolky vezmou a ja zacnu konecne pracovat), pohorsut si v bydleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.6.13 14:55

Jsem nějaká zmatená potřebuju nakopnout ted se odevzdává za které měsíce zpětně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.6.13 14:56
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markette007
12.7.13 19:17

Ahoj holky, ráda bych se připojila k této diskusi, ve které prosím o radu. Chci žádat o příspěvek na bydlení. Mám vlastní byt, který teď pronajímám a mám možnost jít bydlet do podnájmu. Co by pro mě a dceru bylo lepší ohledně výše příspěvku? Přispívali by mi více, když bysme bydlely ve svém bytě nebo v tom podnájmu? Předem děkuju..

• Citovat
  • Upravit
28.3.14 09:37

Ahoj, mám takový dotaz, chci si zažádat o příspěvek na bydlení. Od května budu pobírat rodičovský příspěvek na 3 roky 7600,–, nájem bytu je kolem 6000,–, trvalý pobyt tam mám jen já, otec dítěte není můj manžel, má trvalý pobyt jinde, stýkáváme se. Myslíte, že nárok na příspěvek budu mít? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.4.14 11:31

Ahojte, potrebuji poradit… Ted jsem si zadala o prispevek, coz mam v poradku..ale dostala jsem papír, abych si žádála zpetne..coz je za 10,11,12/2013 a problem je v tom, ze v listopadu jsem si menila banku, tudiz nemam jak dolozit zalihy za elektrinu za 10,11/2013.. Potvrdi mi to na E-onu, nebo da mi byvala banka zpetne vyisy z uctu..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.5.14 19:14

Příspěvek na bydlení za minulé čtvrtletí

Ahojda, moc prosím o radu zkušené,
už jsem z toho jelen.. :think: Do konce dubna jsem si zažádala o příspěvek na bydlení za leden, únor a březen.. Dnes mi přišla na účet částka, která odpovídá měsíčnímu příspěvku, tak tomu moc nerozumím.
Měla jsem za to, že částka žádaná za 3 měsíce zpětně se vyplácí naráz, ale jistá si nejsem. Tak teď nevím, jestli jsem něco udělala špatně já v žádosti, nebo to chodí i zpětně po 1 měsíci a nevyplácí se naráz… Jak to prosím máte vy? Jaký je rozdíl v žádosti o příspěvek za minulý měsíc a minulé čtvrtletí? V žádosti jsem uváděla náklady i příjmy za minulé čtvrtletí, tak předpokládám, že tím je dáno, že žádám za celé čtvrtletí a ne jen měsíc, ale teď jsem z toho opravdu jelen.. Moc děkuji všem za rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
26.5.14 19:18

@lisada Ted jsi dostala příspěvek za leden, za měsíc dostaneš únor, pak březen… pak půjdeš znova žádat na duben-červen a to ti zase zpětně vyplatí v červenci, září, říjnu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
26.5.14 19:20

@lisada
bohuzel jak pise @geilens je to vzdy za ctvrtleti zpetne…

A je to alespon hezka castka, kdyz tolik papirovani? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.5.14 19:21

Ok, děkuji za ujasnění.. Já měla za to, že to vyplácejí naráz, teď už je mi to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.5.14 19:44

@lisada vyplácejí postupně, nikoliv naráz.. a co 3 měsíce musíš opět doložit náklady atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 09:48

Ahoj, potřebuji radu. Bydlím se dvěma dětmi v bytě, který patří mé babičce. Trvalý pobyt tu babička nemá, jen já a děti. Nájemní smlouvu sepsanou nemáme, platím jen energie. Podle kalkulačky příspěvku na bydlení bych i tak vzhledem ke svým příjmům měla mít nárok na příspěvek okolo 1000kč měsíčně. Lze o příspěvek zažádat, i bez té nájemní smlouvy?

• Citovat
  • Upravit
72725
11.6.14 09:50
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji radu. Bydlím se dvěma dětmi v bytě, který patří mé babičce. Trvalý pobyt tu babička nemá, jen já a děti. Nájemní smlouvu sepsanou nemáme, platím jen energie. Podle kalkulačky příspěvku na bydlení bych i tak vzhledem ke svým příjmům měla mít nárok na příspěvek okolo 1000kč měsíčně. Lze o příspěvek zažádat, i bez té nájemní smlouvy?

né, nemůžeš. Musíš mít nájemní smlouvu. :think: A energie nahlášené na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 09:56

@martina.se energie na sebe právě napsané mám

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat