Příspěvek na bydlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@martina.se energie na sebe právě napsané mám
i tak je třeba nájemní smlouva
protože v podmínkách je psáno - nárok má pouze vlastník bytu, nebo nájemce bytu, jestliže atd… takže třeba smlouva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, mohu žádat o příspěvek na bydlení, když tam nebudu mít trvalý pobyt??? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lujziana Nemůžeš.
PS: stačilo 10 vteřin hledat a věděla bys to hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pickle kamarádka prý žádala i bez trvaleho pob. A příspěvek ji byl schvàlen, to je divné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lujziana píše:
@pickle kamarádka prý žádala i bez trvaleho pob. A příspěvek ji byl schvàlen, to je divné
A nejsou to dávky spojené s hmotnou nouzí- např. doplatek na bydlení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 právě že ne
je to divnè, je možný že si to vymyslela
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 prý stací smlouva, vyse prijmu, naklady na bydleni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..chci se zeptat pobiram prispevek na bydleni…jsem na rodicovske a do minuleho ctvrtleti jsem mela brigadu takze jsem vzdy donesla potvrzeni o ctvrtletnim prijmu…ted uz ale na brigade nejsem a pobiram jen rodicak…manzel tu hlasen neni jen ja s detma.Je nejaky formular nebo prohlaseni ze pobiram jen rodicak? Kdyz jinak nemam zadny prijem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim
Mam dotaz, podala jsem si prispevek na bydleni a nevim, jestli mi budou nejak davat vedet jestli mi ho schvalili nebo ne a jestli penize pak budou posilat pronajimateli a nebo me na ucet. Jak je to u vas, kdo ho berete? dekuji
- Citovat
- Upravit
A máš tam trvalé bydliště? Píšeš, že máš pronajímatele, ale příspěvek můžeš dostat, pokud tam kde bydlíš máš trvalé bydliště.
A vyrozumění ti určitě pošlou, a bude to chodit tobě na účet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit