Rodina, která se do všeho montuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11845
1.8.26 20:38
@Anonymní píše: Více

Tak pak je to jasné a určitě bych se tam nehrnula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
1.8.26 20:44

Dokud s nimi neutnes kontakty tak jako bys za nim nestala.
Oni tě evidentně neberou vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79255
1.8.26 20:47

no takže není důvod, abyste na zahradu jezdili ty s manželem a dětmi, ať si ji strčí někam, na světě je spousta krásných míst, kde se dá trávit čas, než jejich slavná zahrada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
1.8.26 20:49
@jege píše: Více

Nechápu, že jsi ještě ženatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79255
1.8.26 21:08
@Krákora997 píše: Více

myslím, že ho drží pocit zodpovědnosti za postižené dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
1.8.26 21:35

Děláš to před ním? Pokud ses vymezila, a nadále k nim jezdíte, a oni se k němu nadále chovají ošklivě, a i pres detmi, tak je chyba na tvé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38671
1.8.26 22:06
@Krákora997 píše: Více

Njn, když to tak úplně nezávisí ode mě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
1.8.26 22:24

Muj manzel ma taky tendenci hrotit situaci, ale pokud by mi rodice rekli, ze muj manzel nekam nesmi, stala bych za nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.8.26 23:29

Za mě tady udělala největší chybu tvoje mamka. Ve chvíli, kdy dítě řeší rodiče, neměl by do toho nikdo další zasahovat, natož tahat dítě z auta. Chápu, že pak emoce vyletěly na obou stranách. Já bych se po uklidnění snažila nastavit jasné hranice – že si vážíš pomoci rodiny, ale výchovu dětí a vaše manželství si budete řešit vy dva. Přijde mi škoda dělat z jedné vyhrocené situace důvod k rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19869
2.8.26 05:57

No, a manžela ti vybírali oni, přidělil ti ho národní výbor, nebo sis ho vybrala sama?
Tak takové rozhovory utni a vůbec se s nimi o tom nebav. To není věc pro ně na řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19869
2.8.26 06:01
@Rendoli píše: Více

Důvod k rozvodu z toho ( a nejen z této situace) dělají její rodiče. Měla by to utnout a pokud nepřestanou, omezit s nimi styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
2.8.26 06:53

Stejně je to do budoucna blbost. Rodiče si stále melou svoje.
Myslím, že jak očkují zakladatelku proti manželovi, tak postupně budou přidávat na dětech.
Až budou holky starší a oni na ně nastoupí s tím, že jejich táta je neschopnej - z pozice dítěte je nejtěžší se tomuto bránit.
A navíc - pokud správně chápu- jsou proto nim 4: zakladatelčiny rodiče i prarodiče.
Zajímalo by mě, zda zakladatelku takhle přehlíží i v jíných věcech nebo je to jen ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 07:54

@Rosebery popravdě, tak nějak celý život se mi snaží diktovat. To není jen teď… Bylo to tak i s bývalým partnerem, ale to sem se nerozešla kvůli nim. S nynějším manželem rozvod neplanuju, jen to i jeho dost bolí jak se o něm baví. Moje tchýně má též svoje mouchy, ale takto o mně nikdy nemluvila.

• Citovat
  • Upravit
2255
2.8.26 08:15

No ale ty bys měla zamezit tomu, aby manžel takové řeči slyšel. Takže okamžitě říct, že takhle o něm mluvit nebudou, když to nepomůže, tak odchod. Pak si s nimi promluvit soukromě, že buď budou držet pusu, nebo se přestanete vídat, a to taky dodržet. Mohla bys tam třeba chodit na návštěvu bez muže, ale děti by neměly slyšet, jak se baví o jejich tátovi, což nevím, jak bys udělala.
Nemám nic proti tomu, když rodiče dají najevo nesouhlas s výběrem partnera jejich dítěte, ale to jen z vážných důvodů a rozhodně ne způsobem, jaký popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
2.8.26 09:07

@Anonymní 58587600 [/citacpřestala bych tam jezdit, stála bych za manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie