O nás.

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny z okolí Náchoda - Červený Kostelec, Hronov, Česká Skalice atd. Sdílení praktických info - zkušenosti s lékaři, tipy na výlety s dětmi apod.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
9.8.11 08:49

Zdravíme!! Musíme se pochlubit jakého máme doma šiklku :palec: už se začíná otáčet na bříško, včera se mu to poprvé povedlo bez plínky a dnes už dokonce s plínkou :potlesk: Takže počítám, že za chvíli už začne hlídáníčko, zatím jsem ho mohla nechat v klidu na dece pod hrazdičkou a i za půl hodiny ho našla tam kde jsem ho položola…
Jinak u Nás dnes zase zkouší vykouknout sluníčko, tak snad se mu to povede a budeme moci trávit celý den venku v kočárku pod stromem, to semu líbí!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.8.11 16:11

Kam jste se všichni poděli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.8.11 16:18

já sem jenom načumuju a nechce se mi prispívat :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.8.11 12:41

Ahoj holky jak se tu všichni máte???Nějak to tu upadá do komatu.
Musím se pochlubit Lukášek už konečně začal chodit sám.Sice ještě chodí občas jak opilec :mrgreen:
Doma už chodí sám,ale venku jen za ručku to se nepustí.
freeonit zítra má Vašík rok tak gratulace veliká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.8.11 12:47
AAlisek píše:
Ahoj holky jak se tu všichni máte???Nějak to tu upadá do komatu.
Musím se pochlubit Lukášek už konečně začal chodit sám.Sice ještě chodí občas jak opilec :mrgreen:
Doma už chodí sám,ale venku jen za ručku to se nepustí.
freeonit zítra má Vašík rok tak gratulace veliká :kytka:

Děkujeme za gratulaci a já zase gratuluju k prvním samostatným krůčkům :kytka: my uz taky měsíc lítáme jak diví :lol: je to děsná prča :-P Beztak si myslim že je tu tak mrtvo ze všechny matky paří na Brutalu v Josefově :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
12.8.11 12:59

Ahojda!Tak to taky vašíkovi přejeme vše nej nej nej …
Alčo to se za chvíli už opravdu nezastavíš, až ti bude utíkat,kam chce on a ne ty :lol:
No je to tam mazec! Segra tam jela dnes pro zákusky a mezi všemi se tam ještě motali kombajni,byla nucena odbočit do zákazu a hned ji chytli policajti :lol: ale světe div se, nějací 4 týpci se ji zastali a složili se ji na půlku pokuty, dobrý co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.8.11 12:31

Teda holky tu to,ale nějak utichlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.8.11 16:27

V tomto vedru se nechce ani psát. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.9.11 13:48

huhuhu! tady to umrelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.9.11 18:50

vypadá o tak, jak je novomanželko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.9.11 22:50

to je strašny ja nemam porad co dělat tak už čmuchám ve všemožných diskuzích a nikde nikdo :mrgreen: no mám se tak novomanželsky že se mám uplně stejne jak před novomanželováním… :-P bože ja už bych se potřebovala vyvetrat začina mi hrabat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.9.11 23:02

holky pravě jsem dočetla knižku Radost ze zdravých děti a vřele doporučuju :-P I když si myslim že mezi váma s tímto nepochodím tak tady máte článek od autorů knihy http://www.mojemedunka.cz/…neckem--veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
16.9.11 08:24
freeonit píše:
to je strašny ja nemam porad co dělat tak už čmuchám ve všemožných diskuzích a nikde nikdo :mrgreen: no mám se tak novomanželsky že se mám uplně stejne jak před novomanželováním… :-P bože ja už bych se potřebovala vyvetrat začina mi hrabat :zed:

Jj,taky jsem před rokem nepociťovala žádné změny( krom zvyknutí na jméno :lol: ) a každý se mě ptal jak se cítím jako paní Krsková, nechápala jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
16.9.11 08:26

Tak děvčata!!! trochu se sem vaťme! Jak jste zahájili nový školní(školkový) rok? co díťátkové( kteří měli první nástup do školky(školy) jak to zvládli? nás to teda čeká až za 2,5roku a už teď se na to moc netěšíme… Jak to bude snášet a hlavně maminka bude schánět novou práci a zatím vůbec nemá šajnu kde :cry: No naštěstí mám ještě nějaký ten pátek čas, tak si budeme užívat domácí pohodičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
16.9.11 10:31

hahaha nas ceka skolka za 2 roky a teda vbc se netesim na shaneni prace :-) tobe nepodrzi misto nebo co? Irča řikala ze chceš zkoušet řasy, nebudeš si dělat doma salón? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny