Přítel nechce doma zvíře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
20.11.17 19:24

@Michelle_M Přesně, napadnul mě králík. Je to chlupaté, přítulné zvířátko a méně náročné než kočka. Na mazlení super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.11.17 19:25

Taky bych teda zvíře nepořizovala přes nesouhlas. Nejde ho jen tak odložit. Hlavně kočky taky umí udělat pěknou spoušť, s přítelem jsme na sebe taky nebyli zrovna příjemný, když nám kocour v novém bytě rozkousal všechny žaluzie, a to go oba milujeme, ten co by ho nechtěl, by mě asi poslal hodně rychle i s kocourem. Jinak kočky hodně vycítí, pokud vědí, že o ně druhý nestojí, klidně mu bude čůrat na boty, do postele atd.. což se nedá pomalu ani vyprat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
20.11.17 19:33

Já bych tedy bez zvířat žít nechtěla. Co něco do klece? pořídila bych něco s omezeným polem působnosti, aby mohl být výskyt zvířete omezen jen na jednu místnost :) Co třeba vačice? - jsou čistotné, mají jemný kožíšek, nejsou cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.11.17 19:36

Já jsem kocoura domů prostě přinesla. Říkala jsem mu to dva dny, nevěřil, že ho donesu. No a v pátek když přišel, kocourek byl už doma. Naštvaný byl tak 10minut než k němu kocourek přišel pro pohlazení. Od té doby, už rok jsou největší partaci. A v bytě nám nic nezničil. Je to gaučák. Jo a ještě mám štíry. Mají omezené pole působnosti, na ruku je můžeš dát taky a vlastně o nich nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
20.11.17 19:41

Já jsem teda na straně tvého přítele. Nesnáším, když jsem u mamky nebo babičky a mám pak na sobě chlupy. Navíc ty zvířata jdou v bytě prostě cítit :poblion: Zlatej syrskej křeček, s kterým se i pomazlíš, jde cítit maximálně jen metr od klece, nenadělá čurbes a kdyýž máš horečku, tak s ním nemusíš v -20°C chodit půl hoďky kolem baráku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.17 19:43

Tak já jsem byla překvapená, když mi přijel domů chlap s kotětem. On alergik a já v šoku. Pověděla jsem mu, že pokud bude mít alergii, tak kocour z domu nepůjde, ale on :mrgreen: A teď máme k tomu prvnímu druhou kočku do party a zatím dobrý :lol: Povětšinou ti, co odmítají zvířata, tak bez nich pak nedají ani ránu a ta drsná slova: „Do ložnice nepáchnou a do postele už vůůůůbec ne!“ A jak to dopadlo? Nosí mi je tam sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.11.17 19:48

Za život jsem měla nespočet zvířat, vždy v bytě. Psa, kočky, fretku, potkany, rybičky, morče, křečky, cincilu, piskomila, pozemní veverky, štíry, agamu. Z mojí zkušenosti jsou nejvíce cítit ty nejmenší zvířata a třeba morcata a krecci dělají poměrně hluk, hlavně večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.11.17 19:53

Rozumím ti…
Ale řešení neporadím, přítele neznám.
Svého znám, takže jsem chvíli ronila slzy a bylo :nevim:
Jako toho kocoura nijak nemiluje, ale toleruje a když si myslí, že ho nikdo nevidí, tak i drbe pěkně :D
Protože jeho „nechci“ znamená „no ještě to tak, náhodou se o něj pak budu muset starat já a to jako ne“. Samozřejmě se o něj nestará, jen pár dní za celou dobu, co jsem byla v porodnici/nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
20.11.17 19:54

Kočka je bombarďák největší, bez ní je obydlí jako bordel bez nevěstek. Prostě tam patří. Bez zbytku zvířat bych se obešel, ale nevadili by mi. #BojujZaKocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
20.11.17 19:57

Já se mu nedivím. Fuj ty chlupy z koček, pár kámošek je má, vždycky odcházím s chlupama, ať uklízí jak uklízí. Zvířata mám ráda, ale doma jen tak žádné nebude. A teda přitáhnout něco domů bez vědomí přítele, aby netáhla i s kočkou. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.11.17 19:59

Přes jeho nesouhlas bych zvíře do společného bytu nenosila. Taky se opravdu nemusí mít rádi a co pak? Jestli je ti smutno, zabav se jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.11.17 20:00

@Emka1990 taky mi přijde, že ses na to zvíře nějak moc upnula. Nechceš začít chodit do sauny? Bazénu? Sportovat? S holkama tancovat? Bylo by ti hned veseleji :-) Abych pravdu řekla, mám dvě kočky, mám je moc ráda, ale od samoty mi úplně nepomáhají… přeci jenom je to němá tvář a obzvlášť kočka si hodně řeší spíš sama sebe, než tebe. Spíš mi přijde, že ti je smutno v cizím městě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.11.17 20:00
@zuza92 píše:
Těžko radit. Třeba to jen vidí víc objektivně. Měl by se vám kdo o zvíře starat pokud budete chtít odjet na víkend, na týden? Co finance na jídlo, veterináře.
Nebylo by třeba možné domluvit se na venčení pejsků v útulku, hlídání zvířat?
Asi bych to proti přítele vůli nedělala.

Jasný, kdykoli by se mi o kočku mohli postarat rodiče, kteří bydlí v domečku, takže s tímto by snad problém nebyl :) I na jídlo, veterinu apod. by se peníze našly :) Ale takové venčení „cizích“ pejsků mi asi nestačí, i tak chodíváme do kočičí kavárny a nestačí mi to jednou za čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.11.17 20:01
@Kee píše:
A co takhle křeček, morče, králík? Něco méně časově náročného co jde zavřít do klece :think:

Já vyloženě toužím po kočičce :) Křečci, králíci a morčata nikdy nebyli pro mě tak „atraktivní“, potřebuju spíš nějaké více aktivní a mazlivé zvíře s osobností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.11.17 20:03

Kéž by to tak dopadlo i u nás!!! :-)

@Kakika píše:
@Emka1990 i můj (tehdy ještě) přítel mi oznámil, že kočka přes práh bytu půjde jedině přes jeho mrtvolu. Psa jsem nechtěla, byť je mám ráda, protože jsem si uvědomovala, že bych měla problém stíhat venčení. Nakonec jsme v bytě měli kocoury rovnou dva. Ale trvalo to dlouho, než si myslel, že jsem to udělala za jeho zády a rezignovaně mi řekl „no, tak mi to tedy ukaž“ (řekla jsem, že pro něj mám překvapení, ale myslela sem účes a on myslel kočku :lol: ). V tu chvíli už bylo jasno a pořizoval se kocour. Po roce a půl další (jako kamarád pro toho prvního). První nám minulý měsíc zemřel (po 12ti letech) a manžel ani na chvilku nepochyboval o tom, že až se oklepeme ze ztráty, pořídíme dalšího. Domluvili jsme se, že na jaře. Kocour mu neskutečně přirostl k srdci, všude se jím chlubil, každému ho ukazoval. Neuvěřitelné, že je to ten samý chlap, který odmítl pustit kočku přes práh bytu. Já bych vydržela, neupouštěla od snu, ale ani bych to nedělala chlapovi za zády.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný