Přítel nechce doma zvíře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
20.11.17 20:03

@Emka1990 Zkusila bych se domluvit na něčem, co chlupy nepouští a ude hned o argument míň. Co takový potkan? Přes den v kleci, po návratu se s ním pomazlíš? To by třeba mohl skousnout. A jinak - najdi si taky aktivity, případně na některé choď s přítelem, jestli jsem to pochopila správně, tak on z daného místa nejspíš pochází. To fakt všude všichni chodí bez partnerek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.11.17 20:04

Když já bych asi nechtěla něco dělat příteli takhle za zády, chtěla bych, aby k tomu dospěl sám a dovolil mi to, aby mi to pak nemohl vyčítat :) Taky by se mi nelíbilo, kdyby si něco paličatě na truc nastěhoval domů proti mojí vůli, musí to být o domluvě :)

@mejdylko píše:
Já jsem radikál, prostě bych kočku přinesla domu a buď se s tim smíříš nebo nazdar. On si bude hrát na nástroje, ty dělat ústupky a on ani jeden? Dyť o té kočce ani nemusí vědět. Já osobně bych se s tim moc nepárala. On to nějak přežije.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.11.17 20:07

Taky mám svoje zájmy, dělám sport, jen jsem pro mě v cizím městě a nemám tu až tolik přátel a častěji bývám sama doma já než přítel :-) A já se třeba nezabavím sama u televize nebo u her, jsem společenská a potřebuju vedle sebe nějakého živého tvora :)

@ngauruhoe píše:
No ja Ti nevim, mne chlap domu prinest zvire, i kdyz vi, ze ho nechci nebo me prehnane lamat, tak nebudeme kamaradi.
Spis bych to videla, podle toho, co pises, ze by sis mela nejak rozsirit svuj zivot. Takhle to vyzniva, ze chodis jen do prace a domu a mas jen partnera a pak je Ti smutno. Coz, bez ohledu na zvire, neni pro vztah zdrave.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
20.11.17 20:08

Me napadlo, co kdyz mazlíčka dostaneš k Vánocům? Teď je proti aby se neporizovalo, ale do Vánoc se to ulezi a dostal dobrý typ na dárek? :mrgreen: (jen nápad).
Jinak před nesouhlas bych neporizovala žádné zvíře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.11.17 20:08

Já na ty hlodavce právě asi moc nejsem :) Mým snem je fakt kočka, mazlivá, volně se pohybující po bytě :)

@Michelle_M píše:
To je těžký, já tě chápu, ale mít zvíře v bytě přes kategorický nesouhlas spolubydlícího, z toho bych měla obavy… Jak znám kočky, tak se vsadím, že vycítí, že ji přítel nemá rád a o to víc ho bude schválně vytáčet, některé jsou fakt… velmi vynalézavé :lol: Co když se k ní ve tvé nepřítomnosti bude chovat hrubě? Budeš ji mít furt na talíři, já ti nevím, jestli by mi to za to stálo… Králíčka nebo činčilu bys nechtěla? To by pro něj mohlo být zkousnutelnější, bude v kleci a vyndáš si to večer u telky na pomazlení, nebo když nebude doma… hlodavec sice není kočka nebo pes, ale jsou to taky fajn zvířátka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
20.11.17 20:13
@mejdylko píše:
Já jsem radikál, prostě bych kočku přinesla domu a buď se s tim smíříš nebo nazdar. On si bude hrát na nástroje, ty dělat ústupky a on ani jeden? Dyť o té kočce ani nemusí vědět. Já osobně bych se s tim moc nepárala. On to nějak přežije.

Ty jsi fakt zlatíčko. Já chci a ty se třeba po… A napadlo tě vůbec, že to taky může skončit tím, že se pak chlap nebude „párat“ se zakladatelkou? Obzvlášť, pokud byt je jeho.

Já být na místě toho, komu partner hodí na krk zvíře, proti mojí výslovné vůli, tak tomu povedenýmu partnerovi ukážu dveře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
20.11.17 20:23

A co takhle si pořídit dítě? Já uznávám, ze je to v dnešní době takové netradiční, když si dva mladí pořídí rodinu, ale podle mě je tvoje touha mít kočku jen maskovaná touha pečovat o dítě. Jinak já tvého přítele chápu, mě taky nesmí přes práh žádné zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.11.17 20:23
@Amys píše:
@Emka1990 Zkusila bych se domluvit na něčem, co chlupy nepouští a ude hned o argument míň. Co takový potkan? Přes den v kleci, po návratu se s ním pomazlíš? To by třeba mohl skousnout. A jinak - najdi si taky aktivity, případně na některé choď s přítelem, jestli jsem to pochopila správně, tak on z daného místa nejspíš pochází. To fakt všude všichni chodí bez partnerek?

Ja mam aktivit dost, delam dva sporty, schazim se s kamaradkama, ctu, chodim krome prace i na brigadu na prilepsenou, i kdyz nemusim, podnikame spouatu veci s pritelem :) ale proste mi chybi to zviratko na odreagovani doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.11.17 20:25

Mame kocoura domaciho, Britaka.
Kamarad, partak, milacek rodiny, milovnik decek, ma uzasnou povahu. Dnes me teda nastval, zpusobil mi akutni, maly infarkt :cert: :cert:. Ale stejne ho zboznujeme :srdce:. Muj muz vyrustal, jako panelakove decko, bez zvirat doma, tak rikal, ze deckam by tohle neudelal, ale doma je ochotny mit jednoho kocoura, pripadne malou rasu psa nebo velkeho psa, ale ten na zahrade. Ten nas mazanek kocici je panickuv velky mazanek, i spi na jeho strane postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
20.11.17 20:27

Určitě bych zvíře nepořizovala proti vůli partnera. Může se to vrátit. Řídím se pravidlem: nečiň nic co nechceš, aby ostatní dělali tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.17 20:28

Pro me je nepredstavitelny, ze bych ja nebo manzel udelal neco s vedomim, ze ten druhy s tim nesouhlasi. Je nutne se domluvit, ne si pritahnout domu zvire a nechat druheho, at si zvyka. To je podle me opravdu blba rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.11.17 20:32

No, hlavně nemáš jistotu, že ta kočka, se kterou se tak potřebuješ mazlit, bude o to mazlení stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.11.17 20:34
@Emka1990 píše:
Jasný, kdykoli by se mi o kočku mohli postarat rodiče, kteří bydlí v domečku, takže s tímto by snad problém nebyl :) I na jídlo, veterinu apod. by se peníze našly :) Ale takové venčení „cizích“ pejsků mi asi nestačí, i tak chodíváme do kočičí kavárny a nestačí mi to jednou za čas :)

A chodí i přítel? Jak se na kočky tváří v té kočičí kavárně? Já to tehdy vyhrála hlavně tím, že jsem mu slíbila, že nepořídím běžnou kočku, ale něco, čím mu vyrazím dech. Mým snem byla mainská mývalí kočka a on to (jako do té doby zvířátky nepolíbený) neznal. Takže když viděl poprvé tatínka našeho Berryho, spadla mu brada a zatajil se mu dech. Najednou mu ani nevadilo, že za kočku budeme platit :lol: Berry nakonec tatínka ještě přerostl, takže manžel (tehdy ještě přítel) byl naprosto spokojený, jeho ego lechtala každá návštěva, která se bála přes „tu mega šelmu“ vstoupit do bytu :lol: Berry byl naprosto bombový kocour. Cestoval s námi v autě…za tchány (200km daleko), na chalupu (dvě hodiny cesty), chodil na vodítku, takže když bylo třeba (táhli jsme tašky, na kocoury nezbyly ruce) došli si po svých (ten druhý se spíš táhl za Berrym…je znát, že to není maiňák). Já si zkrátka život bez kočky nedovedu představit. Stačili mi ty dva roky, než jsme se zabydleli a než jsem pak začala ukecávat přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.11.17 20:37

Jinak já bych asi napsala dopis ježíškovi :lol:
Na obálku napsat „pro Ježíška“ a dovnitř něco ve smyslu „to nejhezčí, co bych mohla dostat a co bych si opravdu z celého svého srdce přála, by bylo svolení s pořízením koťátka…“ Třeba vyměkne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.11.17 20:39

@Emka1990 Já bych se s ním pokusila domluvit kompromis. Morče, agamu apod. Něco, co neroznáší chlupy po celém bytě, ale abys zase nebyla doma sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný