Přítel je pecivál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
7.12.11 13:56

My jsme teda taky asi peciválové. Oba máme práci, kde příjdeme do styku s lidmi /já jsem ted teda na MD/, takže nemáme potřebu vyhledávat další lidi o víkendu apod. Máme rádi divadlo, občas koncert, o víkendu procházky, relax. Cvičit jsem chodila sama. Vyhovuje nám to. Teď teda máme syna, tak budeme muset přizpůsobit víkendy a hlavně dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.11 15:53
mahdalka píše:
My jsme peciválové oba :mrgreen: a vyhovuje nám to.Oba hodně a dlouho pracujeme,tak jsme večer rádi,že se můžeme válet u knížky nebo televize.Spíš něco podnikáme o víkendu,kdy máme volno a je i víc času-bohužel někdy musíme do práce i o víkendu a je to zase o tom válení.Jinak já se snažím cvičit a když jedeme na chalupu,chodíme na dlouhý procházky,v zimě občas na lyže,v létě kvodě.Nějak to s tou aktivitou nepřeháníme,nás už ani nebaví někam chodit :lol:

nevím, jestli si vzpomínám dobře, ale nezakládala jsi zrovna ty několik měsíců zpět diskuzi na podobné téma…? a teď píšeš, že už jste peciválové oba…
ono k nicnedělání se sklouzává velmi snadno.. zakladatelko, chceš prosedět nejlepší léta života (kdy jste oba bez závazků) doma a ještě si říkat, že je to vlastně v pořádku? Aby ti to později nechybělo, až nebudeš mít možnost si s volným časem naložit dle svého uvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.12.11 15:59

Zakládala,tuším že hodně podobnou.Ale už je to dýl a změnily si dvě věci-mám jinýho chlapa a jiný zaměstnání.
Ono když je člověk 10 a někdy i 12 hod.denně v práci,tak večer Ve 20-21 hod.už nemá moc chuť něco podnikat-kromě toho lenošení.Proto píšu,že když je volný víkend nebo dovolená,tak něco podnikáme,ale v týdnu při naší prac.vytíženosti to opravdu nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.14 11:35

Treba jen paranoja

Pritel mel predemnou 6 lety vztah. Bydlel na vesnici, kde musel sekat travu, jezdit a orat pole, nasekat drivi, mel i pritelkyni co mela odst pratel a mely i psolecne konicky. Udelali si smiseny tym na fotbal a kazdy tyden se tak nejak schazeli. On s se svou ex si v dome jejich rodicu zvelebyl cast domu, kde spokojene 6 let zil. Posledni dva roky, se k nemu ale chovala chladne, a ono mu to snad ani nebylo divne. Pak se dozvedel ze ho pres pul roku podvadi, a ona ho vyhodila z domu a nastehovala se k novemu frajerovi. Podle slov jeho rodicu, kterym pak volal zda u nich muze spat, ze se s nim ta jeho rozesla, ten cas malem neprezil. Nemohl v noci spat, chodil k psychologovi.
Po dyl jak pul roce se seznamil se mnou, ja ho brala spis jako kamarada, ale on se moc snazil, nosil mi darky, zval na vecere, na vylety. Porad mi psal jak moc je rad ze potkal nekoho jako jsem ja a ja podlehla a zacali sme spolu chodit.
Sme spolu rok a pul a z toho pul roku spolu bydlime. On si nasel prace, kde nebyva catso doma a kdyz prijede je unaveny a jen lezi na gauci a ja ho musim obskakovat. Kdyz chci aby se prosel, nechce se mu. Pak zas zacne vymyslet co by se dalo delat, ale pride na to ze se tady mco veci delat neda. Bohuzel nemam moc pratel, a kdyz tak nejsou sportovne zalozeny.
Casto se neubranim dojmu, ze mu chybi jeho stary zivot. Mozna ne az tak ta byvalka jako to ze mel porad co delat a s kym nekam chodit. Doufala sem ze ve 35 letech uz bude myslet na dulezitejsi veci, ale asi mu to rposte chybi. Ze zacatku sme se snazila, navnadit ho at se tu treba prihlasi k nejakemu dospelemu fotbalu nebo tak, ale vzdy zamumla ze ne a vali se dal.
Zacinam byt dost unavena z toho jak to ted jde. Ja mu proste ten jeho byvaly zivot nikdy nenahradim a uz sme unavena se snazit.

• Citovat
  • Upravit
35792
4.11.14 11:49

Tak ho neobskakuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
4.11.14 12:02

No to je velmi těžké. Myslím, že to vnímáš dobře, chybí mu předešlý život, ale co s tím? On stagnuje, nebaví ho to, a u tebe přežívá. Asi navázal s tebou vztah ještě v momentě, kdy to neměl sám vyřešené. Nevím, kolik ti je, ale myslím, že by
se ti ulevilo, kdyby jste se rozešli, protože ty se snažíš zalepit jeho díru ale marně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
4.11.14 12:02

A není to spíš tak, že jemu vlastně nic nechybí, je takhle spokojenej? zkrátka „línej“? někdo to tam prostě má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí