Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
Manžel to snad vyřizuje na úřadech, na soudě, v nemocnici? A v tom ani není rozdíl, jestli tu nehodu způsobila a nebo ne. Zastoupit ji snad může maximálně tak právník. Nebo myslíš jakože má manžel známýho policajta a ten to vyhodí? Tak to doufám že ne.Co když má toho známého policajta manželka.: A opravu a nebo sešrotování vozidla po nehodě si snad každý dokáže zařídit sám, zvláště když má partnera, který se pase na cizím neštěstí. Kdyby to byl partner normální, tak se zapojí a pomůže zrovna tak, jako by to udělala ona. Od toho rodina je.
Jinak, kdyby ten, kdo nehodu způsobí byl opilý, tak já osobně nehnu ani prstem.
Ne, takový fantasmagorie mě ani nenapadly. O tom, kolik místních dam by bez mrknutí oka začalo zařizovat opravu vozu po nehodě by se taky dalo spekulovat. Předpokládal bych samozřejmě, že v normálně fungující rodině si nebudou dělat nashchvály ani v jednom případě… ale když tady paní dokonalá plánuje dát manželovi vyžrat jeho chybu, tak mě zajímá, jestli by si taky bez řečí vyžrala tu svoji. Na zdraví…
@WontTell píše:
Ne, takový fantasmagorie mě ani nenapadly. O tom, kolik místních dam by bez mrknutí oka začalo zařizovat opravu vozu po nehodě by se taky dalo spekulovat. Předpokládal bych samozřejmě, že v normálně fungující rodině si nebudou dělat nashchvály ani v jednom případě… ale když tady paní dokonalá plánuje dát manželovi vyžrat jeho chybu, tak mě zajímá, jestli by si taky bez řečí vyžrala tu svoji. Na zdraví…
V tom případě souhlasím. Jmenovaná má poněkud zvláštní způsob myšlení. Její myšlenkové pochody i mě připadají zvláštní ![]()
Pripomenulo mi to jeden pribeh. Kamarádka zila 4 roky s přítelem, občas taky takhle vyrazil s „kamarády“ kterym prislo strasne zábavné nalit do sebe třeba najednou 20 panaku. Takhle ho jednou vyhecovali ze o sobe nevedel, pak prisel domu a doma u pritelkyne se rozbrečel, ze tam opigloval na chodbe nejakou kolegyni. Lidská blbost je neuvěřitelná. ![]()
@Gituš píše:
@vilda1 Teda, jako životní chybu, ktera by si zasluhovala pomoc, já osobně taky neberu stav ožraní se do němoty.Stejně tak by totiž v rodině bylo hezké, že vím, že se na toho člověka dá spolehnout… Alespoň v tom, že ví, kdy má dost
To je taky fér jednání, které si rodina zasluhuje, ne?
Manžel si taky rád s kamarády vyjde, je to teda jednou za uherský rok, ale vždycky dojde domu po svých a nechová se jako ožralý prase. Takže většinou ani nezvrací, tohle vyváděl tak před 15 lety, kdyz jsme jeste nemeli děti - a i tehdy byl ve stavu, že jsem se nemusla bát, že umře. Jinak, umí se bavit s kamarady i jinak - hraní různých sportů, všichni už to jsou tatové od rodin, vědí, že jim děti nedají pokoj
Jinak, ja jsem abstinent, pití mě nebaví a nechutná, takže jsem hledala i podobně laděného partnera, protože řešit takovouhle věc, každý víkend, asi by mě z toho kleplo., takže by se neměli oddělat.
Souhlas do puntíku. Opilost rozhodně není žádná nemoc a většina z nás se z ní zvládne dostat sama. Já osobně pokud už se opiju, tak to rozhodně není do němoty a preferuju radši někde přespat u kámošky, se kterou sem na tahu byla, než se v tomto stavu ukazovat doma manželovi. Jednak se stydím a jednak myslím, že on rozhodně není povinen být účasten mých opileckých excesů a opačně to platí stejně. Ten přístup manželka/matka co dělá polívečky a nastavuje kyblíky, to by mi spíš byla hanba, že s tím partner vůbec přišel. Najednou se z něčeho co je hodně velká ostuda dělá málem smrtelná nemoc. A ano, alkohol nemusí sednout, ale to není případ někoho co se ani nepostaví na nohy a druhý den si na nic nepamatuje.
@tyniste Si říkám, jestli jsou místní dámy takto tolerantní i k těm excesům co se dějí pod tím vlivem alkoholu. Mimochodem výmluva, že já nic, to kamarádi, to je fakt na ![]()
@tyniste Ale určitě za to nemohl, že jo, mohli za to kamarádi a manželka mu to určitě promine a uvaří ještě polívčičku
V téhle situaci bych chtěla vidět všechny ženy v této diskuzi, co by partnerům vyvařovaly a nosily kyblíky
.
Můj manžel zvládne maximálně 3-4 piva, víc si nedává, protože nesnáší potom ty stavy
Ale kdyby to tak přehnal tak bych šla akorát zkontrolovat, jestli se nedusí zvratkama, ale na nějakou polívčičku ráno, abych se mu to ještě snažila ulevit, bych se mu mohla vybodnout
Pěkně bych ho nechala, ať trpí a příště by se třeba hlídal.
No, mate v principu pravdu… V tomhle případě si to přítelkyně vylila na te kolegyni. Dokonce ji dala facku. Priteli to hned odpustila a jeste ho přemlouvala, aby se spolu kvůli tomu nerozesli. Nicméně to v tom vztahu strasne uhnivalo a stejne se nakonec rozešli. @Gituš @Aragua
@tyniste píše:
No, mate v principu pravdu… V tomhle případě si to přítelkyně vylila na te kolegyni. Dokonce ji dala facku. Priteli to hned odpustila a jeste ho přemlouvala, aby se spolu kvůli tomu nerozesli. Nicméně to v tom vztahu strasne uhnivalo a stejne se nakonec rozešli. @Gituš @Aragua
Tak to ja bych zas ten kybl podala, ale kvuli sobe, prece ho nenecham zablit koberec ![]()
@Nelllies „Přivezla jsem si přítele“
Já nevím, ulítne to každému, tak snad se mu to ale neděje nějak moc často. Žádnou česnečku bych tedy určitě nevyvářela ![]()
@Imamother píše:
@Nelllies „Přivezla jsem si přítele“Já nevím, ulítne to každému, tak snad se mu to ale neděje nějak moc často. Žádnou česnečku bych tedy určitě nevyvářela
Lepší je pít spolu a uvařit si i tu česnecku
@Nelllies píše:
Achjo vy jste sudicky. Jsem ani netusila jakou diskuzi to vyvola. Pritel nikam nechodi, skoro nepije. Da si tak jedno pivko za mesic, kdyz je neco mastnyho k obedu, nebo kdyz jedeme ke tchyni a da si jedno s tatkou. Byl kalit s klukama presne po roce a pul. A hold jsou to akce o hecovani a alkoholu. Nastvana jsem byla proto, ze jak se dostal domu, tak jeste skocil oblecenej i s telefonem a penezenkou do bazenu.. Nezlobte se na me, ale myslim, ze minimalne 70% z vas by to nastvalo taky. Nechat ho vyzrat si to? Pardon, ale kdyz jde nekam po roce a pul, tak ho v tom vazne nenecham. Bych chtela videt vase vztahy, kdy jeden necha vyzrat vsechno tomu druhymu a naopak. Asi nejsou moc kvalitni. U nas je to v dobrem i ve zlem. Jen jsem chtela vedet, jak mu v noci jeste vic pomoci. Pardon.
Píšeš jako správná ženská..
![]()
@Honza 12 tak to moc dekuju
bylo mu zle jeste v pondeli rano
EDIT: já na vínko s holkama jdu častěji, než on někam s klukama. Takže když to vezmu kolem a kolem, tak oba za ten rok a půl vypijeme stejně, akorát on najednou ![]()
Manžel to snad vyřizuje na úřadech, na soudě, v nemocnici? A v tom ani není rozdíl, jestli tu nehodu způsobila a nebo ne. Zastoupit ji snad může maximálně tak právník. Nebo myslíš jakože má manžel známýho policajta a ten to vyhodí? Tak to doufám že ne.
Co když má toho známého policajta manželka.
A opravu a nebo sešrotování vozidla po nehodě si snad každý dokáže zařídit sám, zvláště když má partnera, který se pase na cizím neštěstí. Kdyby to byl partner normální, tak se zapojí a pomůže zrovna tak, jako by to udělala ona. Od toho rodina je.
Jinak, kdyby ten, kdo nehodu způsobí byl opilý, tak já osobně nehnu ani prstem.