Přítel má dvě malé děti a já je musím přijmout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3733
12.2.14 17:15
@quess píše:
Ahoj holky, přítel má chvíli před rozvodem a má dvě děti, předškoláka a malou holčičku 15 měsíců a bere si je každý druhý víkend. Já jsem je párkrát viděla, berou mě, kluk je upovídaný a je s ním sranda, takový rošťák a malá ta ještě nemluvi, nemá rozum. Zajímá mě, zda tu někdo není ve stejné situaci a jak jste k mrňatům našli cestu, zda vůbec a zda Vás prckové brali. A zda nemáte nějaky tipy triky, jak si je získat :) v budoucnu je budeme mít každých 14 dní na 14 dní, tak je třeba malými kroky se snimi sbližovat, protože pro přítele i pro mě je to důležité, abychom všichni fungovali. Díky :oops:

8o 8o 8o ani za zlatý prase bych nešla do takového vztahu s tak nejistým výsledkem…nevíc, když vlastní děti ještě nemáš…vůbec nejsi schopna posoudit, co Tě čeká.
Já jsem si tohle neuměla představit, když jsem byla bezdětná, teď už děti mám a jsem štastná, že jsem oba s tatínkem začínali s čistým listem - tedy bez dětí z předchozích vztahů.
Až po porodu člověk zjistí, co je to ta mateřská láska, strach o to malé a vědomí, že pro něj chcete to nej…a Tvé dítě nikdy nebude mít to nej…tátu jen pro sebe, jeho čas a peníze jen pro sebe, vždy tu budou Ti druzí - a podle jejich věku hezky dlouho.
A navíc, pokud Ty jsi byla příčinou rozchodu/rozvodu rodičů… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.2.14 17:17
@quess píše:
TO není lež, přítel se bude rozvádět v nedohlednu a pořád řeší co bude pro nás a pr děti nejlepší řešení, a přišel s tímto navrhem, ve kterém jsem spjata samozřejmě i já.. a tak se ptám, zda je tu někdo, kdo tuto situaci zvládl, jen jsem byla pro zkušenosti ostatních ve stejné situaci..a nebo mám navrhnout příteli, že střídavka je blbost.

Matka, která by přistoupila na střídavou péči u takhle malých dětí asi neexistuje. To už by musela být opravdu hodně zoufalá. Myslím, že toho budeš ušetřena a otec zřejmě bude muset platit alimenty. A o to mu zřejmě šlo. V případě, že by ke střídavé péči došlo, zůstane otec dětí v domácnosti?

• Citovat
  • Upravit
17631
12.2.14 17:17
@Anonymní píše:
No není. Ideální je střídavá péče tím způsobem, že dítě je doma a v domácnosti se střídá tatínek s maminkou.

ideální asi pro to dítě. Jinak taková péče by byla zločinem na dětech z nového vztahu. Zažila jsem i že spolu bydleli všichni v jednom domě a ideální to určitě nebylo pro nikoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kotatko77
12.2.14 17:19

Teda opačně to mělo být. Střídavka je pro rodiče ne pro děti, ty z toho později zjistí, že to bylo to nejhorší co je mohlo potkat. Ale psychologové z knížek, otcové co neví se svým životem a neskutečně milují své děti, že ani minutku nemohou být bez nich. Tak sakra proč se rozváděli, proč to právě kvůli svým dětem se nesnažili slepit nebo přetrpět než budou velké. PRoč, protože každý myslí jen na sebe, a ne na děti, dětma se každý jen ohání, ono to z morálního hlediska tak dobře zní. To samé exky. Ohání se dětmi, a že jsou chudinky (omlouvám se těm pár co opravdu jsou a ty jejich pány ex bych zabila), ono to dobře zní, společnost to přijme, soudkyně jsou z toho na větvi a ten chlap je debil…takže proč s tím debilem měli dítě, proč s ním žili? No nebudou s ním, tak a´t platí, nechá jim byt, dům a platí výživné alespoň 10000 a proč ne…zkazil jim život a čím, že se teď mají líp? Nikdo jim do ničeho nekecá, přišli k bydlení zadara, protože sakra mají jeho dítě a ještě dostanou 10 000 a nikdo jim nekecá do toho jak to utrácet. Doma se neválí špinavé prádlo, nenutí je do sexu když nechtějí, nechodí do hospody a ovladač vlastní ony, to je život :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
12.2.14 17:19
@Anonymní píše:
No není. Ideální je střídavá péče tím způsobem, že dítě je doma a v domácnosti se střídá tatínek s maminkou.

Správně!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17631
12.2.14 17:22
@Anonymní píše:
nechá jim byt, dům a platí výživné alespoň 10000 a proč ne…zkazil jim život a čím, že se teď mají líp? Nikdo jim do ničeho nekecá, přišli k bydlení zadara, protože sakra mají jeho dítě a ještě dostanou 10 000 a nikdo jim nekecá do toho jak to utrácet. Doma se neválí špinavé prádlo, nenutí je do sexu když nechtějí, nechodí do hospody a ovladač vlastní ony, to je život :mrgreen:

jdu zavolat právničce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kotatko77
12.2.14 17:25

@Antonie Bolavá Tím také partnerovi vyhrožuju. Že díky jeho ex a jeho dětem mám teď nastudováno, a pokud mě naštvou všichni, vezmu vše i to její a budu vysmátá :mrgreen:

Střídavá péče, kde se střídají rodiče? No vy jste teda kozy. To chci vidět, jak to budete dělat a budete mít nové partnery a děti a on taky. To je jako na týden opustíte? Hm, tady jde fakt o děti. Já mám pocit, že tady jde spíš o zdraví psychické… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12.2.14 17:25

Střídavá péče: Já bych se jako dospělá osoba nechtěla, každých 14 dní stěhovat, byť někam, kde mám své věci, tátu nebo mámu. Na druhou stranu je to možnost pro oba rodiče vychovávat a trávit rovnocenný čas se svým dítětem, oproti 14 dnům 2× do měsíce. Ono, víkendoví taťkové toho s výchovou moc nenadělají. A taky možnost pro dítě, zažít výchovu a péči obou rodičů, což ani v úplných rodinách, často nefunguje, stačí laxní tatínek nebo maminka a výchova a péče je hozena taky na jednoho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
12.2.14 17:32
@Anonymní píše:
@Antonie Bolavá Tím také partnerovi vyhrožuju. Že díky jeho ex a jeho dětem mám teď nastudováno, a pokud mě naštvou všichni, vezmu vše i to její a budu vysmátá :mrgreen:Střídavá péče, kde se střídají rodiče? No vy jste teda kozy. To chci vidět, jak to budete dělat a budete mít nové partnery a děti a on taky. To je jako na týden opustíte? Hm, tady jde fakt o děti. Já mám pocit, že tady jde spíš o zdraví psychické… :mrgreen:

taky jsem svému tuhle spočítala o co by přišel a kolik by platil. Chudák by byl oškubanej jak husa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
12.2.14 17:35
@quess píše:
Ahoj holky, přítel má chvíli před rozvodem a má dvě děti, předškoláka a malou holčičku 15 měsíců a bere si je každý druhý víkend. Já jsem je párkrát viděla, berou mě, kluk je upovídaný a je s ním sranda, takový rošťák a malá ta ještě nemluvi, nemá rozum. Zajímá mě, zda tu někdo není ve stejné situaci a jak jste k mrňatům našli cestu, zda vůbec a zda Vás prckové brali. A zda nemáte nějaky tipy triky, jak si je získat :) v budoucnu je budeme mít každých 14 dní na 14 dní, tak je třeba malými kroky se snimi sbližovat, protože pro přítele i pro mě je to důležité, abychom všichni fungovali. Díky :oops:

Tak do toho bych nešla ani omylem!!! Pokud ty jsi mladá svobodná a bezdětná, zdrhej a najdi si bbezdětného. Máš to zapotřebí, stát se najednou náhradní matkou dvou tak malinkých prcků? Ne, všecko se bude točit jen kolem nich(a tak to má být),ale ty budeš vždycky až ta druhá nebo vlastně třetí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
12.2.14 17:52

Radši nic..

Příspěvek upraven 21.02.14 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
12.2.14 17:56
@Antonie Bolavá píše:
Mišáčku…???
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.2.14 17:57

@kjhui ty si nečetla že psala že je to ten pravý, láska na celý život? :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.2.14 18:04
@siamka7 píše:
@kjhui ty si nečetla že psala že je to ten pravý, láska na celý život? :mrgreen: :zed:

No tak tomu menšímu už je patnáct měsíců. K tomu osm měsíců, protože miláček určitě nespal s oběma, takže už jejich láska trvá minimálně 23 měsíců a to už je dlouho na poznání té skutečné lásky. Jestli se tedy ještě pár měsíců neškubal, když ho rvala od rodiny. To by potom ta doba lásky nebyla tak dlouhá. Ale přesto je to ta jediná a pravá bez ohledu na to, že ji hnal na potrat. Ale to se z velké a pravé lásky stává. Někdo si halt umí dobře vybrat. :dance:

• Citovat
  • Upravit
1013
12.2.14 18:07
@novotna.zuzka píše:
Střídavá péče: Já bych se jako dospělá osoba nechtěla, každých 14 dní stěhovat, byť někam, kde mám své věci, tátu nebo mámu. Na druhou stranu je to možnost pro oba rodiče vychovávat a trávit rovnocenný čas se svým dítětem, oproti 14 dnům 2× do měsíce. Ono, víkendoví taťkové toho s výchovou moc nenadělají. A taky možnost pro dítě, zažít výchovu a péči obou rodičů, což ani v úplných rodinách, často nefunguje, stačí laxní tatínek nebo maminka a výchova a péče je hozena taky na jednoho!

Aha. Tak pro děti je super, když pendlují z bytu A do bytu B každých 14 dní ale pro chudáky rodiče je to hrůza, jo? To je zájem dítěte?
Střídavá péče je super u malých dětí, které jsou doma, v prostředí které znají a skýtá jim pocit bezpečí. Střídají se u nich rodiče a to tak dlouho, dokud si děti na ten stav, že jsou jen z jedním rodičem nepřivyknou. Druhý rodič má ale mít právo kdykoliv dítě vídat, i kdyby to mělo být každý den na pár hodin a trávit s ním nějaké víkendy a část prázdnin. Je to všeobecný fakt, že ve většině případů je k výchově dítěte vhodnější matka, protože přeci jen má k němu malinko jiný vztah než otec. Já své dítě miluji bezmezně ale pokud bych se měl z nějakého mi neznámého důvodu rozvádět, asi bych je nechal vyrůstat s matkou tedy za podmínky, že by rozvod nebyl z důvodu alkoholizmu nebo drog u matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí