Přítel má dvě malé děti a já je musím přijmout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
12.2.14 15:22
@páájaa2 píše:
Když to vezmu opačně, a já byla chlap a ptala se na váš názor „jít do vztahu s ženou se dvěma dětmi“, také by tu bylo tolik odrazujících reakcí?? :think:

bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
12.2.14 15:23
@novotna.zuzka píše: :hug: Héééj, my to máme nějak stejně nastavený :potlesk:

taky koukám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
12.2.14 15:24
@quess
@kjhui píše:
@quess

https://www.emimino.cz/…trat-175282/

tak tady si z nás někdo dělá pr.el

Zakladatelko, vysvetlis to nejak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.2.14 15:24
@kjhui píše:
@quess

https://www.emimino.cz/…trat-175282/

tak tady si z nás někdo dělá pr.el

Aha.. :? A pak zas tady někdo někde bude vyřvávat, jak jsou tady všechny hrozný, hned se sletí a chudáčka nováčka roznesou na kopytech. Jako může se někdo divit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.2.14 15:25
@Kotatko77 píše:
@Klarinetka2 Máš můj obdiv, ty jsi jedna z těch 20 tady :mrgreen:

Já obdivuju spíš ty děti, které samozřejmě do vztahu s „macechou“ investují stejné množství energie a práce jako já do vztahu s nimi. Je to vzájemné. A funguje to také díky tomu, že oni jsou odmalička prostě skvělý a dělají maximum proto, abychom byli všichni spokojení a fungovalo nám to. Občas jsme si taky museli pár věcí vyříkat - s manželem, s dětmi, zvlášť i dohromady a je to prostě jiný, než s vlastními dětmi, ale když se chce, tak to jde… je důležitý mít opravdu oporu v partnerovi, děti to vycítí okamžitě a pak se budují vztahy mnohem lépe - resp. si myslím, že bez toho to nejde vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
12.2.14 15:25
@Kotatko77 píše:
@Antonie Bolavá Fakt mě bavíš…ale mluvíš mi z duše. Je to tak. Klarinetka má štěstí, ona je velmi tolerantní a má i skvělého chlapa a možná jako jedna z tisíce z desetitisíce, extremně fajn nevlastní děti. Přeji jí to. Ale takhle to vyjde opravdu málokdy. :)

já jsem taky dost tolerantní, si myslím. Ale prostě mít „návštěvu“ týden, nebo 14 dní v kuse, to bych začala nenávidět i vlastní matku. Navíc tady nemůžeš říct, hele příště nejezdi. Tady jak začne střídavka, tak se to nedá zastavit a ta návštěva prostě jezdí a jezdí každé druhé pondělí. Vymluvit se nelze, změnit to nelze, je to rozjetej vlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.14 15:26

Http://www. emimino. cz/…trat-175282/
Tak jestli už v tomto příspěvku zakladatelka píše toto: Nelitoval potom toho, že se vzdal dítěte na úkor svých zájmů a pohodlnosti? :zed: a uvažuje tak o svém vlastní dítěti…tak pak už vůbec nechápu, jak by tohle chtěla zvládnout vůči „cizím“ dětem…z tohoto už nevěřím tomu, že ona by na to měla!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
12.2.14 15:28
@Antonie Bolavá píše:
já jsem taky dost tolerantní, si myslím. Ale prostě mít „návštěvu“ týden, nebo 14 dní v kuse, to bych začala nenávidět i vlastní matku. Navíc tady nemůžeš říct, hele příště nejezdi. Tady jak začne střídavka, tak se to nedá zastavit a ta návštěva prostě jezdí a jezdí každé druhé pondělí. Vymluvit se nelze, změnit to nelze, je to rozjetej vlak

Toničko, tohle ale není návštěva. Já z návštěvy své maminky taky měla po 4 hodinách vyrážku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
12.2.14 15:30

Mimochodem ženy, kolik z vás zjistilo těhotenství v PRVNÍM měsíci? :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@julie74 píše:
Toničko, tohle ale není návštěva. Já z návštěvy své maminky taky měla po 4 hodinách vyrážku. :D

pro mě je to návštěva. Moje dítě to není, mně se po ní nestýská, nijak mi tu nechybí když tu není. Pro manžela je to samozřejmě úplně jinak, ale pro mě je to návštěva z jeho strany rodiny. Jako když přijede tchyně :nevim:
Svojí maminku mám moc ráda, jsme spolu často, ale když jsem s ní týden, tak už si lezeme na nervy. A pak jsem ráda že si delší dobu odpočineme. Ale kdyby další týden nastoupila znovu a pak znovu a znovu… :zed:

Příspěvek upraven 12.02.14 v 15:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691

A jinak, se mi zdá, že to sice vypadalo jako docela pěkná diskuze, ale zakladatelka asi někde krapet upadla na hlavu - musí přece počítat s tím, že e-mimino vypátrá všechno. :mrgreen: A lhát a vymýšlet si tak nějak kontinuálně. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
12.2.14 15:32
@Antonie Bolavá píše:
pro mě je to návštěva. Moje dítě to není, mně se po ní nestýská, nijak mi tu nechybí když tu není. Pro manžela je to samozřejmě úplně jinak, ale pro mě je to návštěva z jeho strany rodiny. Jako když přijede tchyně :nevim:

no pak je ale jasné, že spolu nemůžete dobře vycházet. já jezdit k takovéhle maceše, tak po večerech vymýšlím, co bych jí ještě pěkného provedla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
12.2.14 15:32
@kjhui píše:
Mimochodem ženy, kolik z vás zjistilo těhotenství v PRVNÍM měsíci? :mrgreen: :mrgreen: fligna fň jak donutit chlapa k rozvodu?

Chlapa, co ma dve deti? Tak ted poprve dekuji za dlouhe snazeni, protoze toto by na meho partnera opravdu neplatilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.14 15:35

@julie74 Proč to nemůže být návštěva?…Můžeš mít partnerovo dítě ráda sebevíc, pomůžeš mu s čímkoliv, respektuješ ho a jsi mu kamarádem…Ale nikdy to nebude jako, když máš svoje vlastní dítě! Už jen tím, že víš, kdy přijde a kdy odejde - je to „návštěva“, pro mě jako pro „mámu cizích dětí“ jo! A někdy jsem i ráda, že už konečně „vypadnou“ puberťáci, stejně tak, jako jsem ráda, že přijedou a oživí stereotyp s jedním dítětem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
12.2.14 15:35
@julie74 píše:
no pak je ale jasné, že spolu nemůžete dobře vycházet. já jezdit k takovéhle maceše, tak po večerech vymýšlím, co bych jí ještě pěkného provedla. :mrgreen:

jak to myslíš „k takovéhle maceše“? Jako že ji nemiluju jako vlastní? To snad nemyslíš vážně. Já se o ni starám, má tady full servis, jezdila jsem pro ni do školy když manžel nemohl, beru ji na dovolené, kupuju jí dárky. Netahám ji tady po baráku za vlasy. Tak jaká „taková macecha“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí