Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
@SerennaOn není manipulátor, protože je hloupý a promiň, ty s ním. Nechci tě urazit, ale ty to fakt nevidíš? Kolik je ti let? Partneři si mají pomáhat, netvrdím, že ne. Ale on tě jen využívá a ty škemráš, aby se vrátil. On sám by měl vědět, že pracovat se musí, jinak peníze nejsou. On asi nemá žádné vzdělání, ne? Jste jak dvě malé děti. Čas dětství ale skončil a povinnosti už budou do smrti. A hlavně tvůj partner to ještě nezjistil. Najdi si člověka, o kterého se můžeš opřít (a tím nemyslím jen finance). Tenhle tě spíše srazí do propasti.
Je mi 26, jemu 30. Vůbec jsem neškemrala, aby se vrátil, naopak jsem chtěla, aby si srovnal život, zařídil se a začal se sebou něco dělat, i za cenu, že budeme kratší dobu od sebe. Vzdělání má vysokoškolské a inteligentní je, co se vztahu týče, tak moc ne.
@Kobliha51 píše:
Tak proč sem píšeš, když si spokojená? Co po něm tedy chceš? Ty chceš aby živil i tebe? Můžete spolu v klidu žít. On se bude litovat, uživí se sám, ty mu budeš foukat bebíčka a budeš se živit taky sama. Jedině, že by tě už foukání těch bebíček nebavilo.
Spokojená nejsem, viz zakládající příspěvek, proto sem píšu. Nechci po nikom, aby mě živil, živím se sama. Zajímalo mě, jeslti někdo nemá podobnou zkušenost, jak v takové situaci jednat.
Podobnou zkusenost mam, bohuzel jsme nebyla schopna se od nej vymotat 2-3 roky
vzdycky se neco naslo, neco se mu stalo, potreboval pomoct, ja byla ta jedina kdo by ho nenechal na holickach, dokud jsem s nim byla, vse ok, pohoda, jak jsem to chtela rozseknout strasny dramata, lzi, vymluvy…nakonec to skoncilo ale trvalo mi to roky, jak bych si bila hlavou o zed! Takze jestli se ti neco nezda, za me rovnou se s tim nemazat. Usetris si spoustu nervů a trapeni