Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A proč se do tebe jeho sestra naváží? Kolik je vám let?
@izabe píše: Více
Je mi 26, přítelovi 27, to já právě netuším, jí je 23, vždy jsme spolu vycházely, hodně se mi svěřovala, najednou si mě odstranila snad úplně všude, na zprávy, co jsem jí provedla, ani nereaguje
Ahoj, tohle mě docela mrzí že člověk který by ti měl být tou největší oporou tak není. Jestli si s ním o tom mluvila a on pořád nic, nezbývá ti nic jiného než to prostě přijmout. ![]()
Tak se sestrou se snad vídat nemusíš, zvlášť, když jí nemusí ani on, ne?
Nicméně pokud necítíš z jeho strany podporu, lásku, zájem, tak je asi jasné, že ten vztah nemá žádnou budoucnost. Hlavně si nemysli, jako mnoho naivek tady na emiminu, že mimčo vám ten vztah slepí ![]()
To je dosti zvláštní. Určitě bych chtěla po ní vysvětlení proč ji hráblo. ![]()
S brachou nevyrustala, nebavi se, nepisou, takze jste se videly tak maximalne na nejake rodinne seslosti. Tak kdy jste se tak sblizily ze se ti se vsim sverovala atd? A kdy a kde se do tebe navazi? Tak si ji proste nevsimej pokud se potkate nekde u pritelovych rodicu.
Působíš na mě jako fňukna, co řeší kraviny a potřebuješ do nich zatáhnout i partnera. Nějak jsem nepochopila to jedno rande, to jste od té doby pořád spolu nebo jak se stane vztah bez vzájemného poznávání, bez schůzek,…?
To jako spolu nic nepodnikáte, že jste byli jednou na rande? V tom případě nechápu, jaktože jsi s ním 7 let. Přijdeš mi trochu jako ten typ člověka, kterého kam postaví, tam ho najdou. Začni žít svůj život. Nikdo jinej to za tebe neudělá.
Vy jste za 7 let měli jedno pořádné rande? To nechápu. Jak jste tedy k tomu vztahu dospěli? Kromě toho, že se tě před ní nezastane, jaký máte vztah? Ona ta sestra možná nebude jediný problém u vás
. Až bych ji potkala, asi bych se zeptala, co proti mně má, když jsme spolu dřív normálně vycházely.
@terien píše: Více
To ne, samozřejmě jsme se spolu ze začátku vídali, chodili jsme stále na jedno místo, což mi ale vůbec nevadí, bylo to super.
Určitě se nesnažím do svých “kravin” zatáhnout i partnera, jen bych čekala nějaké zastání, když se to týká jeho rodiny..
A co spolu děláte, nic? Sedíte doma? Tak ho někam vytáhni ty, ne?
Na jedno místo - sedm let - komunikace skoro nulová, nezastane se tě..
k čemu je přesně dobrý takový vztah? nejste náhodou už dávno jen spolubydlící -akorát sis toho nevšimla?
sex ok? dovolené, výlety? proč někam nejdete-nejedete? klidně i jen v okolí, pokud je to otázka financí.. proč nejdete na večeři, do kina??
absolutně nechápu… mladí lidi bez závazků a žijete hůř jak důchodci…
Ahoj, zdravím vás
mám jeden lehčí problém, přijde mi, že mě můj přítel bere jako samozřejmost, jsme spolu 7 let, na nějakém pořádném rande jsme byli asi jen jednou, hodně mi to chybí, děti zatím nemáme, tak jak to bude vypadat s nimi?
a já jsem hodně křehký člověk a stále nad vším přemýšlím, když se do mě někdo naváží, přítel se mě nikdy nezastane, řekne, že to řešit nebude
ani bych to asi tolik neřešila, kdyby to nebyla jeho sestra, kdo se do mě stále naváží a on neřekne ani půl slova, sám říká, že ji moc rád nemá, nevyrůstali spolu a ani si nenapíšou, nebaví se..tak proč není schopen se mě zastat? Já naopak, když se někdo naváží do něj, mám okamžitou reakci, je to přirozené, když má někdo někoho rád, aspoň jsem si to vždy myslela…Prosím, řekněte mi na to vaše pohledy, jsem z toho už opravdu zoufalá a smutná…