Přítel nechce nic řešit a nevšímá si mě

Anonymní
27.2.25 20:42

Přítel nechce nic řešit a nevšímá si mě

Už to trvá pár měsíců a došla mi trpělivost. Dříve kamkoliv jsme šli, tak mě chytl za ruku, galantne oteviral dveře, dělal mi malé a milé překvapení… když jsme nebyli spolu, tak neustále psal a nebo volal. Teď? Si mě vůbec nevšímá! Když někam jdeme, ruce si dá do kapsy. O překvapeních si můžu nechat zdát a když nejsme spolu tak nepíše nebo úplně minimálně a stroze a volá jen v nejnutnějších případech. Nejhorší na tom je, že když jsem to s ním chtěla několikrát řešit, tak vždy vybuchne a odmítá se o tom bavit :,( jinou nemá, Teda aspoň myslím. Je mu 47 let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
27.2.25 20:45

Vychladl podle mě…jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.25 20:54
@Pet26 píše: Více

Necelé 2 roky

• Citovat
  • Upravit
MartaProchajda
27.2.25 21:00

Jinou nemá? To znamená, že ses mu už „náhodou“ podívala do telefonu, jo? :think:

• Citovat
  • Upravit
36011
27.2.25 21:03

To je ten co ho živíš protože mu nevoní žádná práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12643
27.2.25 22:13
@smile_xxx píše: Více

Taky si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
27.2.25 22:18
@smile_xxx píše: Více

Nebo to spadlo do klasického stereotypu a je to ten typ, co takhle v tom stereotypu žije. Některým ženám to vyhovuje, některým ne. Taky je možný, že chce jít dál, ale když to řekne sám, tak čeká scény, debaty o tom, jak vztah oživit, ale to on nechce. Tak se chová takhle nijace a čeká, že ho ona pošle k šípku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6461
27.2.25 22:22
@MartaProchajda píše: Více

Taky to tak vidim, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.2.25 22:41

Anebo je proste z tech vsech prekvapeni, galantnosti a pozornosti uz unaveny. Ono nejde donekonecna porad neco vymyslet. Mozna vnima, ze to beres jako samozrejmost a nevidi, ze by ses taky nejak snazila, takze uz na to rezignoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
27.2.25 22:48
@Klemix píše: Více

Ten můj nevymýšlí nic a někdy je vyložena antigalantní. Pořád mě z legrace trápí. :cert: Ale z jeho chování mám pocit, že mu na mě záleží. O to asi zakldatelce jde hlavně.

• Citovat
  • Upravit
609
28.2.25 13:09

Dva roky jsou maximum, kdy vydrží zamilovanost, spadnou růžové brýle a pak se rodí/končí vztah.

Pokud nechce komunikovat, tak asi těžko něco vyřešíte. Chce to nůž na krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí