Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Stojí Ti za to s ním být? Tolik problémů, vlastní děti, cizí děti? Asi myslíš hlavně na sebe, že. To musí být úžasný kocour, s takovými závazky a postoji.Mmch,máš kam jít, kdyby jste se rozešli?
Záleží na tom v jak proběhl váš rozchod. Msta přes dítě není nic neobvyklého.
@Alenkavrisi píše:
@lucad77 ano já přiznávám že byla rozmazlovaná. Já si myslím jestli ji nenavadi otec.
@Alenkavrisi píše:
@Cizinka1 tak to tedy bych se vážně ohradila. Ona se vždycky měla dobře. Měla vše co chtěla. Jen přítel ji bral k moři atd a to otec její nedělá jelikož nepracuje kvůli dluhům které si nadělal za poslední roky.
Já myslím, že máte dvě možnosti. Nechat to být a doufat, že se to časem srovná, a nebo se s přítelem rozejít a žít zase sama. Jinak to moc nevidím. I kdyby přítel nakonec ustoupil, dcera tam evidentně nechce, když se pořád vymlouvá. ![]()
Příspěvek upraven 19.11.22 v 23:18
@Kelsey jj to dělám.. Ale to je pořád dokola. Několikrát i blokla tel moje ač ji platím paušál.
@Alenkavrisi píše:
@Kipa22 tak to si vážně nemyslím. S přítelem když je sama tak se chová líp jak ke mě. V podstatě je víc zlá na mě a drzá.. K němu se chová normálně.
No protože tebe má ráda, tobě se mstí. Koho máme rádi, toho nejvíc zlobíme a trestáme.
Tak tem vztah mezi váma (ty a dcera) je pokaženej a troufám si tvrdit, že je to tvoje vina. Seš rodič. Ze všech přispěvků tady cejtím, že ti prostě jde víc o tvůj vztah a tvoji pohodu a jak se cejtí holka se moc neřeší, jen že je drzá.
@lucad77 ona nechce nikam kde musí něco dodržovat. U otce si dělá co chce.
@Burj Chalifa tak dík za super názor. Ano jde mi jen o něj a proto to tady řeším.
Jelikož pracuju tak nemám problém si najít byt.
@Kipa22 nevím proč se nemsti svému otci který zapříčinil rozvod, ale to je věc jiná.
@Alenkavrisi píše:
@Burj Chalifa tak dík za super názor. Ano jde mi jen o něj a proto to tady řeším.
pak nechápu, proč jsi se k němu nastěhovala a sebrala dceři soukromí a naordinovala jí nového fotříka.
@Burj Chalifa a proč ne po 6 ti letech vztahu když vše klapalo a ona tam sama chtěla.
To že mám dítě neznamená že musím zůstat sama že.
@Alenkavrisi píše:
No a když si ten byt teoreticky najdete, dcera se k vám vrátí, i když bude muset něco dělat? Nebo jí necháte volnost jako má u otce? Protože já začínám mít dojem, že o toho vašeho přítele jde až podružně.
Příspěvek upraven 19.11.22 v 23:25
Pokud budeš k dceři přistupovat jako ke spratkovi, bude to horší a horší a horší… Ta holka je nešťastná, kdoví, jestli si je jistá, že jí máš ráda. Pokud už ale komunikace běží tímto směrem, nečekej, že jedna snaha přiblížit se jí, něco změní. To je běh na dlouhou trať. Přesvědčit dítě, že ho mám ráda, když už vztah je špatný, nebude hned. Většina tu ale řekne, že to je spratek a má dostat po papuli a to je nejjednodušší řešení, bohužel nejhorší. Záleží na tobě, co s tím uděláš. Chování tvé dcery je dle mého názoru výsledkem rozpadu rodiny, v harmonické rodině by dost možná byla úplně normální slušnou holkou.
@Burj Chalifa píše:
pak nechápu, proč jsi se k němu nastěhovala a sebrala dceři soukromí a naordinovala jí nového fotříka.
Tak rozvod snad neznamená, že ženská musí už zůstat sama, ne? Sešívaných rodin je plno.
Příspěvek upraven 19.11.22 v 23:26
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat