Přítele mi balí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30149
22.7.15 13:46
@radkka píše:
Nejsem chlap, těžko hádat reakci, tomu svému opravdu věřím a nemám sebemenší žárlivecké sklony, ale prostě bych mu tohle pro jistotu neřekla :think: :mrgreen: Ale pokud je normální, tak nebude pokoušet štěstí.

Viď.. Naco ho navádět na myšlenky, že po něm někdo jede, kor když si toho doposud nevšiml.. :P Něco jako, hlášení třídního rozhlasu: venku mrzne. Žáci neolizujte zábradlí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.7.15 13:47
@Honza 12 píše:
Tak tak.. Proto jsem psal, říct mu, málem zničila ten a ten vztah, víš prostě mě jako člověk nesedí.. Nebudem se s ní stýkat ju?

Tak teď už nic no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.7.15 13:47
@Honza 12 píše:
Viď.. Naco ho navádět na myšlenky, že po něm někdo jede, kor když si toho doposud nevšiml.. :P Něco jako, hlášení třídního rozhlasu: venku mrzne. Žáci neolizujte zábradlí..

Přesně tak. Na chlapy se musí chytře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.7.15 13:55
@Teniska80 píše:
Nojono stalo se. Asi v tom hold neumím chodit.

Jestli tě to utěší, tak bych nejspíš udělala totéž.
Prostě by mě nenapadlo to tajit.
Asi jsem naivní, ale nevěřím, že když chlapovi řeknu „ta po tobě jede“, tak mi zahne, když neřeknu, tak nezahne. (A zcela do důsledku: kdyby mi chtěl zahnout a nezahnul jen proto, že nerozezná možnost, tak by to pro něj byla dost smutná vizitka :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
22.7.15 13:59

@Knihomyš Mě by zas přišlo jako jeho smutná vizitka, kdybych mu já musela říkat, že po něm někdo jede :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
22.7.15 13:59
@Knihomyš píše:
Jestli tě to utěší, tak bych nejspíš udělala totéž.
Prostě by mě nenapadlo to tajit.
Asi jsem naivní, ale nevěřím, že když chlapovi řeknu „ta po tobě jede“, tak mi zahne, když neřeknu, tak nezahne. (A zcela do důsledku: kdyby mi chtěl zahnout a nezahnul jen proto, že nerozezná možnost, tak by to pro něj byla dost smutná vizitka :) ).

Ale tak víš co.. Proč zbytečně na to upozorňovat. A i když nemá choutky zahnout vůbec, tak to může použít proti tobě.. bude si z tebe dělat legraci. A proč mu dávat vtipnou munici?.. Drahouši nepovídej. Víš jak po mě ženský jedou.. A nebo mu může chvilku pršet do nosu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
22.7.15 14:00
@j.a.n.i1 píše:
@Knihomyš Mě by zas přišlo jako jeho smutná vizitka, kdybych mu já musela říkat, že po něm někdo jede :think:

Proč? Tak má ten tvůj oči jenom pro tebe.. A ani si nevšimne, že ho nějaká balí.. I když všem okolo je to jasný.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
22.7.15 14:02
@Honza 12 píše:
Proč? Tak má ten tvůj oči jenom pro tebe.. A ani si nevšimne, že ho nějaká balí.. I když všem okolo je to jasný.. :mrgreen:

Ne, já jsem v tomhle taky chlap, takže kdybych já musela jeho upozorňovat, tak už je to s ním fakt na pováženou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
22.7.15 14:04
@j.a.n.i1 píše:
Ne, já jsem v tomhle taky chlap, takže kdybych já musela jeho upozorňovat, tak už je to s ním fakt na pováženou :mrgreen:

Jako že si nevšímá, slečen co po něm jedou? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
22.7.15 14:06

@Honza 12 Ne, že si nevšimne ani tak okatého stylu, který musí vidět i slepý a hluchý :mrgreen: protože až v tomhle stádiu si všimnu já :oops: každej vždycky ví, kdo s kým (v nějaké větší skupině) jen já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
22.7.15 14:17
@j.a.n.i1 píše:
@Honza 12 Ne, že si nevšimne ani tak okatého stylu, který musí vidět i slepý a hluchý :mrgreen: protože až v tomhle stádiu si všimnu já :oops: každej vždycky ví, kdo s kým (v nějaké větší skupině) jen já ne.

Jo tak.. Takže ty by jsi si všimla, že tě někdo balí. Až by ležel na tobě.. :D A to bys měla ze začátku pocit, že musel náhodou upadnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101919
22.7.15 14:18

@Honza 12 No, tak trochu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.7.15 14:24

@Honza 12 NEtvrdím, že je to extra chytrý, ale nevidím v tom tragédii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
22.7.15 14:49
@kdochcekam píše:
A pak by se ještě zeptala esli se náhodou nespletl :lol: :lol: :lol: :lol:

Pane opravdu jste se nespletl?. Nikoliv madam, nespletl.. Dobrá pokračujte tedy.. pane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9352
22.7.15 15:44
@Honza 12 píše:
Pane opravdu jste se nespletl?. Nikoliv madam, nespletl.. Dobrá pokračujte tedy.. pane..
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria