Přítele mi balí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
22.7.15 10:45

Dost se mi ulevilo to říct, protože já už ani spát nemohla kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.7.15 10:48

@Teniska80 No a vzal to v klidu, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
68
22.7.15 10:49
@Zaaria píše:
Tak ja bych ji naopak nerikala nic. Holka jejiho typu se stejne nezalekne, ale sikovne to obrati proti tobe a budes za stihacku. Das ji tim perfektni prilezitost vypravet pak vsude kolem, ze na akce a dovolene s vami nemuze jezdit, protoze na ni zarlis a nakonec jeste rozhlasi, ze tvuj pritel ma zakazano se s ni bavit. Znaaaame tyhle typy :-D Naopak ji ukaz, jak jsi nad veci a jak ses si jista laskou sveho pritele. Ukaz ze takove kostatko ti za stres vubec nestoji, ty jsi prece zdrave sebevedoma a vyrovnana dama (aspon pred ni) :-) Naopak s pritelem bych si ale promluvila. Rekla bych mu, ze si neprejes, aby jste se s ni stykali a zda by to mohl respektovat. Osobne bych ale neuvadela zarlivost jako duvod. Kdyz si to beru na sebe, tak to by na toho myho neplatilo, ale vy to mate treba jinak. Ja bych rekla, ze je mi jako clovek neprijemna, nemam z ni dobry pocit, citim z ni negativni energii a neni mi v jeji pritomnosti dobre. Zkratka o jeji spolecnost a pratelstvi nestojim. Tak! :-D Hodne stesti!

Ji nebudu říkat nic, protože si myslím, že přesně takhle by to bylo.. Ona je teď naštvaná, protože s ní málo komunikuji a na facebooku teď frčí různý slogany typu, jak lidi lžou a že děkuje těm blbým lidem, co jdou do… a tak ruzně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.7.15 11:00
@RadkaCh píše:
@Teniska80 No a vzal to v klidu, ne? ;)

No trošku nemohl věřit, že je opravdu taková, když byla taková v pohodě a veselá, ale nějak to pobral. Spíš mě řekl, že se nemusím bát. Že podvádí buď normální svině chlapy a nebo ti, kteří mají doma problémy. Např. třeba chlap radši ani nejde domů, protože nechce potkat ženu a pak se někdy stane, že časem někoho potká a přeroste to v něco víc.
My dva jsme po práci pořád spolu, říkal.. a že je spokojený a nemusím se bát.. nemá potřebu lítat jinde a kdyby spokojený nebyl, tak mě to řekne a budeme na tom vztahu pracovat jako partneři.

Což mě trochu teda uklidnilo a taky se mě ulevilo, že jsem tu obavu řekla nahlas a pak jsme se už bavili o něčem jiném. Rozhovor úplně v klidu bez emocí zbytečných.

Zato ona teď na sociální síti valí různý slogany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.7.15 11:11
@Teniska80 píše: No trošku nemohl věřit, že je opravdu taková, když byla taková v pohodě a veselá, ale nějak to pobral. Spíš mě řekl, že se nemusím bát. Že podvádí buď normální svině chlapy a nebo ti, kteří mají doma problémy. Např. třeba chlap radši ani nejde domů, protože nechce potkat ženu a pak se někdy stane, že časem někoho potká a přeroste to v něco víc.
My dva jsme po práci pořád spolu, říkal.. a že je spokojený a nemusím se bát.. nemá potřebu lítat jinde a kdyby spokojený nebyl, tak mě to řekne a budeme na tom vztahu pracovat jako partneři.

Což mě trochu teda uklidnilo a taky se mě ulevilo, že jsem tu obavu řekla nahlas a pak jsme se už bavili o něčem jiném. Rozhovor úplně v klidu bez emocí zbytečných.

Kdyz oni jsou chlapi v tomhle trosku truhlici. Proste jim chybi ta nase povestna zenska intuice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.7.15 11:17
@Teniska80 píše:
No trošku nemohl věřit, že je opravdu taková, když byla taková v pohodě a veselá, ale nějak to pobral. Spíš mě řekl, že se nemusím bát. Že podvádí buď normální svině chlapy a nebo ti, kteří mají doma problémy. Např. třeba chlap radši ani nejde domů, protože nechce potkat ženu a pak se někdy stane, že časem někoho potká a přeroste to v něco víc.

To je u kurviček normální :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8874
22.7.15 11:17

Omyl

Příspěvek upraven 22.07.15 v 11:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
22.7.15 11:22
@Zaaria píše:
Kdyz oni jsou chlapi v tomhle trosku truhlici. Proste jim chybi ta nase povestna zenska intuice :mrgreen:

Já bych nás nepodcenoval, viz desítky diskuzi tady, já ho miluji, ale on na mě kašle, jen se se mnou vyspí… Nezamenuj nedostatek intuice za radost z obdivu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.7.15 11:34
@pohledzdruhestrany píše:
Já bych nás nepodcenoval, viz desítky diskuzi tady, já ho miluji, ale on na mě kašle, jen se se mnou vyspí… Nezamenuj nedostatek intuice za radost z obdivu. :lol:

To já mu věřím, že má radost z náhlého obdivu a pozornosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.7.15 11:37
@kdochcekam píše:
Proboha to je spíš jak kdyby vám bylo 17 :roll:

Já bych to takhle nesoudila.. To, že mi je už skoro 40 cet neznamená, že je o něco lehčí se dívat, když mě po příteli frčí nějaká jiná žena a dělat, že mě to nevadí stejně jako když mě bylo 17náct.

Člověk asi dokud to nezažije, tak neví, jaký z toho může být velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.7.15 11:39
@Teniska80 píše:
Já bych to takhle nesoudila.. To, že mi je už skoro 40 cet neznamená, že je o něco lehčí se dívat, když mě po příteli frčí nějaká jiná žena a dělat, že mě to nevadí stejně jako když mě bylo 17náct.Člověk asi dokud to nezažije, tak neví, jaký z toho může být velký problém.

To ne, ale ten zakladatelčin popis, jak to vyřešili zní, jako od dvou troubovitých naivních pubertáků (nemyslím to zle, nevim, jak jinak to popsat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.7.15 11:41
@radkka píše:
To ne, ale ten zakladatelčin popis, jak to vyřešili zní, jako od dvou troubovitých naivních pubertáků (nemyslím to zle, nevim, jak jinak to popsat).
¨
A jak to vyřešit jinak, aby člověk nevypadal jako žárlivý blbec. Nestávají se mi tyhle situace denně a takový rozhovory nejsou jednoduchý.. Teda aspoň pro mne ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.7.15 11:42
@Teniska80 píše: ¨
A jak to vyřešit jinak, aby člověk nevypadal jako žárlivý blbec. Nestávají se mi tyhle situace denně a takový rozhovory nejsou jednoduchý.. Teda aspoň pro mne ne.

Psala jsem výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.7.15 11:45
@radkka píše:
Psala jsem výše.

Joo snažila jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit