Přítelkyně mě nechce nikam pustit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
15.9.23 10:15
@unuděná píše:
Tak když jste o tom mluvili, že bys rád čas na své přátele, souhlasila? Pokud ano, tak proč jí to teď vadí? Pokud ne, našli jste nějaký kompromis, ustoupil jsi trochu? Kolikrát už jsi takhle stihnul na celou sobotu zmizet?

kolikrat se takhle byl jsem se taky ptala a bez odpovedi, a jak pisi, dvojcata byvaji po porodu v porodnici dele, neznam pripad, kdy by sly 3.den domu. takze za me nejaky nudici se troll, vzhledem k casovym udajum mohl vypadnout tak 2-3× a on tu pise, ze do toho byly i deti nemocne a zustal tak doma umocneno, ze pise, jako by byl na vylete x-krat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.9.23 10:18
@Martinnitram píše:
Ano byly donošeny, doma jsou od června. Nebyl jsem nikde, to že bych se někam podíval tak jsem ji jen navrhoval,jinak bych sem asi nepsal tento příspěvek, to dává smysl žejo. Taky bych chtěl poprosit všechny diskutující, pokud se chcou hádat s druhým pánem co sem píše, nechť využijí soukromé zprávy, opravdu mě kvokání nezajímá, a chtěl bych názory k tématu.

nejak se v tom zamotavas, vzdyt v uvodu pises: Samozřejmě, pokud jsou děti nemocné, tak zůstávám doma a pomohu… a najednou pises, ze jsi nikde nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.9.23 10:19
@Martinnitram píše:
Ano byly donošeny, doma jsou od června. Nebyl jsem nikde, to že bych se někam podíval tak jsem ji jen navrhoval, jinak bych sem asi nepsal tento příspěvek, to dává smysl žejo. Taky bych chtěl poprosit všechny diskutující, pokud se chcou hádat s druhým pánem co sem píše, nechť využijí soukromé zprávy, opravdu mě kvokání nezajímá, a chtěl bych názory k tématu.

Aha, takže ona ti to zatrhla, než jsi stihl někam vůbec jít? To vrhá na celou situaci úplně jiné světlo.. Nicméně, kompromis by vypadal třeba takhle. Ty chceš jednou za 14 dní pryč, jí to přijde hodně, co navrhnout, že půjdeš jednou za měsíc? Jestli nepřipouští debatu vůbec o žádném tvém volném čase, tak je to bohužel špatný výběr partnerky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.23 10:20
@unuděná píše:
Tak když jste o tom mluvili, že bys rád čas na své přátele, souhlasila? Pokud ano, tak proč jí to teď vadí? Pokud ne, našli jste nějaký kompromis, ustoupil jsi trochu? Kolikrát už jsi takhle stihnul na celou sobotu zmizet?

Samozřejmě že ustoupil i navrhoval pokud pojedu v sobotu, tak neděli se budu starat já/ uděláme si rodinný program. Mluvili jsme o tom před těhotenstvím aj, že já pujdu třeba na výlet jak píši a ona druhý den do posilovny a já se postarám (kojíme co 3,5hod a posilovna je kousek). Jde vždy nachvíli, dlouho tam nevydrží, asi skrz vyčerpání po maratonu s dětma. A že se někdo diví že už stihly být nemocné, tak máme dědičně nějaké problémy s imunitou, to jen tak mimochodem pro zdejší chytráky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.23 10:22
@markytka3 píše:
nejak se v tom zamotavas, vzdyt v uvodu pises: Samozřejmě, pokud jsou děti nemocné, tak zůstávám doma a pomohu… a najednou pises, ze jsi nikde nebyl…

Myslím, že jsi mě špatně pochopila, nebo jsem to jen špatně napsal. Bylo to myšleno, že pokud děti onemocní tak všechny plány automaticky zruším a jsem snimi doma, když by náhodou mě „pustila“ a mezitím onemocněli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.9.23 10:22
@Martinnitram píše:
Samozřejmě že ustoupil i navrhoval pokud pojedu v sobotu, tak neděli se budu starat já/ uděláme si rodinný program. Mluvili jsme o tom před těhotenstvím aj, že já pujdu třeba na výlet jak píši a ona druhý den do posilovny a já se postarám (kojíme co 3,5hod a posilovna je kousek). Jde vždy nachvíli, dlouho tam nevydrží, asi skrz vyčerpání po maratonu s dětma. A že se někdo diví že už stihly být nemocné, tak máme dědičně nějaké problémy s imunitou, to jen tak mimochodem pro zdejší chytráky.

No mluvili je hezké, ale souhlasila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
15.9.23 10:23
@xB.H píše:
Když chce někdo opičku, musí mít na banánky…matematika ale jednoduchá, společné náklady napůl, věci do domácnosti žena a auto a opravy na baráku já. Víš, že já s tebou taky ne? Budeš ten typ jako je tchán s tchýní, všechno společně a pek jeden druhého navzájem hlídá, co si ten druhý koupil a buzerujou se za to navzájem… A jasně, šlechetné to je, plno lidí si udělá dítě a odtahne. I tak to může skončit. Já zůstal a ještě jsem slevil ze svých zásad. To se bere jako samozřejmost ale a nikdo to neocení. Jen kritika za to, co člověk neudělá ;)

Zní to strašne no. Kdyby tu jednou byla tvá dcera a četla to, jak jí bereš za tu opičku, že ji nemáš rád, bereš ji jako ženy dítě a ne svoje. Já jsem s manželem 23 let, po šesti letech jsme chtěli dítě a nevím jestli je to tím, že je to syn, tak je tatínek vše. Začalo to legem a jejich stavby, auta, chodili na minigolf, horolezeckou stěnu, fitko a tolik víc klučičích věcí- jako chodím i do toho fitka i jezdíme na kolech, spali jsme po kempech, ale oni dělají dost ěvcí, když jsem já v práci a já zas chodila se synem víc do kina. Čím byl straší, tak prostě kluk jel spíš s tátou na kole, než s maminkou. Syn je furt jako i mamánek v tom, když se něco děje, tak přijde za mnou, což bylo i od mala s každým bebíčkem :mrgreen: Teď má jít třeba s propadlým hrudníkem k doktorovi a řekl „s tátou“. Parťáci jsou od mala, ale věřím, že i kdyby to byla holka, tak to může být podobné. EX švára jezdil s malou od mala na vodu, ryby a jezdí s ním dodnes i když už se rodiče rozvedli. Dává mu přednost díky aktivitám. Jinak to, že tchán s tchýní to mají tak, neznamená, že zbytek světa. My se vůbec nehlídáme v ničem, ani dříve, když jsme byli mladší. Asi je ten rozdíl, že se furt máme rádi a ten čas spolu chceme trávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.9.23 10:24
@xB.H píše:
Kdybychom byli všichni stejní tak je na světě nuda ;)

Tak to s tebou výjimečně musím souhlasit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.23 10:25
@unuděná píše:
No mluvili je hezké, ale souhlasila?

No asi souhlasila? Její odpověď, zda si to pamatuju správně byla, že nebude problém, samo že ji chci taky dopřát odpočinek od toho všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.9.23 10:27
@Martinnitram píše:
No asi souhlasila? Její odpověď, zda si to pamatuju správně byla, že nebude problém, samo že ji chci taky dopřát odpočinek od toho všeho.

Tak jí to připomeň. Že jste měli domluvu, že si udržíte nějaké svoje zájmy, že ty bys rád občas (nedávej to jako hotovou věc že jednou za 14 dní) vyrazil někam s přáteli a ona zase že si může udělat ten odpočinek podle sebe (a kojení teda samozřejmě). Jde o formu, jakou to podáš. Citlivě prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.23 10:28

Prosím @admin aby promazal diskusi s panem XB. H nebo přesunul do vlákna zvlášť, opravdu mě zajímají zdejší názory na moji věc, a nikoliv to, že se tu sním každý hádá. To by si měli vyřešit v soukromých zprávách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
15.9.23 10:28
@nikitice píše:
Zní to strašne no. Kdyby tu jednou byla tvá dcera a četla to, jak jí bereš za tu opičku, že ji nemáš rád, bereš ji jako ženy dítě a ne svoje. Já jsem s manželem 23 let, po šesti letech jsme chtěli dítě a nevím jestli je to tím, že je to syn, tak je tatínek vše. Začalo to legem a jejich stavby, auta, chodili na minigolf, horolezeckou stěnu, fitko a tolik víc klučičích věcí- jako chodím i do toho fitka i jezdíme na kolech, spali jsme po kempech, ale oni dělají dost ěvcí, když jsem já v práci a já zas chodila se synem víc do kina. Čím byl straší, tak prostě kluk jel spíš s tátou na kole, než s maminkou. Syn je furt jako i mamánek v tom, když se něco děje, tak přijde za mnou, což bylo i od mala s každým bebíčkem :mrgreen: Teď má jít třeba s propadlým hrudníkem k doktorovi a řekl „s tátou“. Parťáci jsou od mala, ale věřím, že i kdyby to byla holka, tak to může být podobné. EX švára jezdil s malou od mala na vodu, ryby a jezdí s ním dodnes i když už se rodiče rozvedli. Dává mu přednost díky aktivitám. Jinak to, že tchán s tchýní to mají tak, neznamená, že zbytek světa. My se vůbec nehlídáme v ničem, ani dříve, když jsme byli mladší. Asi je ten rozdíl, že se furt máme rádi a ten čas spolu chceme trávit.
@nikitice píše:

To bylo obrazné přirovnání i když nazvat dítě opičkou mi přijde docela v pohodě i když na některé zdejší moralistky je možná příliš i toto ;) Však je to fajn, když vám to takto vyhovuje, v pořádku jen užívejte. Někdo si dobije baterky s dítětem na kole a někdo holt s kámošem, kámoškou nebo o samotě někde na čundru ve skalách. Na ryby a do přírody spolu jinak taky chodíme ale nebaví ji to dlouho. Mám-li si ale plnohodnotně odpočinout tak jedu prostě sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
15.9.23 10:31
@Martinnitram píše:

Kdybys napsal, že si chceš vyjet jednou za měsíc, tak bych neviděla žádný problém.

Ale odjíždět víkend co víkend na celý den a nechat doma ženu samotnou se tříměsíčními dvojčaty, to je z tvé strany pořádné sobectví. Život se vám převrátil naruby oběma, ne jenom tvé ženě - oba musíte něco obětovat a dočasně sami sebe upozadit.

Tohle se prostě nedělá, u takhle malinkých dětí (a ještě dvojčat) fakt ne - víkend je reálně jediná doba, kdy tě může mít plně k dispozici pro rodinu. Chodíš do náročné práce, to nepochybně - ale odreagováním by pro tebe v tuto chvíli měly být tvoje dvě děti, péče o ně, hraní si s nimi… ;) Minimálně dočasně, dokud nepovyrostou a péče o ně nezačne být jednodušší.

A pokud chceš vyjet s přáteli, vezmi svou rodinu s sebou, to snad není problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.23 10:34
@unuděná píše:
Tak jí to připomeň. Že jste měli domluvu, že si udržíte nějaké svoje zájmy, že ty bys rád občas (nedávej to jako hotovou věc že jednou za 14 dní) vyrazil někam s přáteli a ona zase že si může udělat ten odpočinek podle sebe (a kojení teda samozřejmě). Jde o formu, jakou to podáš. Citlivě prostě.

Děkuji, konečně někdo, kdo má rozumný názor a jen tu hloupě nekecá. Přišlo mi samozřejmé, že ji nechám také volný čas, tak jsem to do příspěvku nepsal, jen očividně to přilákalo spoustu lidí, co si myslí, že chci jen si užívat a ona se jen bude starat.. Tak by to rozhodně nešlo. Citlivě jsem to zkoušel, ale prostě ne, máš doma deti co maj 3 měsíce, a já se jen starám a ty si budeš lítat jo?… Ještě bych rád doplnil, že děti musely jít císařem, protože se v posledních chvílích přetočily tak blbě že to jinak nešlo, tím má spoustu aktivit pasé, a taky proto veškeré domácí práce i nákup dělám já. Ale ráda chodí do kavárny, což jsem ji říkal, že jí rád umožním a klidně jít může.. že pohlídám.

Příspěvek upraven 15.09.23 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
15.9.23 10:34
@xB.H píše:
Spíš se sebou nenechávám zametat jako většina, to je celé ;)

Kde vy dva jste se seznámili, to mi nejde do hlavy. Jelikož manžel mě poznal v hospodě, kde jsem slavila s kamarádnou narozky a on tam byl s kolegou na obědě a furt se o mě snažil. Já bydlela ještě ex - měl v té době už jinou, ale snažil se to urovnat a já nebyla připravená na další vztah. A prostě jsme spolu začali chodit a to probíhalo samozřejmě společným časem i třeba tou hospodou, že už jsme nechodili zvlášť, ale i má kamarádka a jeho kamarády, společné hory, kempy, pařby časem měl každý děti, takže jsme jezdili na hory už i s prťatama a jako pak čím dál méně, každý se někam odstěhoval, ale navštěvovali jsme se, spalo se u někoho. Oslavy dětí společné až do asi 12 let našeho syna, ale i dovolenou jsme měli s jeho kamarádem a kamarádkou, na kolech s jeho kolegy a caparty měl vždy někdo. Víš přijde mi, že si udělal dítě pomalu někomu cizímu. Protože si psal, že priorita jsou kamarádi, tak když začnu s někým chodit, tak by měl být na prvním místě on. Mám kamarádku 26 let, manžela 23 a nic se nezměnilo. Včera byla u nás na návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí