Přítelkyně mě nechce nikam pustit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
15.9.23 09:11
@unuděná píše:
Nenech se vytočit, stejně za chvíli odejde sám, žena ho pověří loupáním brambor a umytím záchoda, nic jiného mu nezbyde :P A při té práci bude tajně snít o tom, jak by bylo boží umět si dupnout a jednou za 14 dní jít s klukama na vejlet jako zakladatel ;)
:mrgreen: :think: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
15.9.23 09:11
@Mariane.B píše:
A uvědomuješ si, že jsou tu lidé tak vzácně ve shodně proto, že ten člověk má potřebu a myslí si, že je v pořádku, když bude každý víkend jeden celý den, pokud nebudou děti nemocné, v čudu? A ptá se tu jen proto, že ta žena se tomu brání.

No já se tomu právě divím, protože si myslím, že bránit se tomu je, jak bych to řekla, krátkozraké. Protože on asi teda bude doma, aby byl klid. Ale co je lepší? Mít doma chlapa, který sice bude zticha, ale bude trvale nespokojený nebo chlapa pustit jednou za čtrnáct dní na akci? Když ona ustoupí v tomhle, tak on pak zase ustoupí v něčem jiném. To jsou ty kompromisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.9.23 09:12

@xB.H mi připomíná jednoho kamaráda, co s námi chodil hrát volejbal (bez ženy-tehdy ještě přítelkyně bez dětí). Vždycky dělal ramena, jak ta jeho na něj doma čeká s večeří a v negližé, ráno že mu nosí vajíčka do postele, že když chce jet o víkendu na kolo, ještě mu přibalí svačinku a zamává z okna. Chlapi z toho byli úplně paf, jenže já jeho ženu znala a moc dobře věděla, že ho hystericky nadhání i když mu ujede autobus z práce a zdrží se deset minut. A o nějakém singl výletě na kole si mohl nechat opravdu jen zdát :lol: To si mohl dovolit leda když ona si naplánovala něco svého a on jí řekl, že pojede k rodičům na návštěvu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
15.9.23 09:13
@unuděná píše:
Však od začátku jsme se shodli na tom, že nárok má. Ale musí to být umožněné i jeho ženě. Vzhledem k tomu, že zakladatel už nepíše, tak fakt nevíme, jestli si jeho žena může aspoň na hodinku vlézt do vany, natož zda jí je schopen zastoupit na celý den, aby i ona mohla s holkama na vejlet ;) Pro ženy snad přátelství důležité není?

No, vždyť takhle jsem to myslela. On si může jet, ale dopřeje jí třeba na revanš kafe s kamarádkou nebo volný večer. To je jasné, že když kojí, tak asi na víkend neodjede, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9802
15.9.23 09:13
@unuděná píše:
Však od začátku jsme se shodli na tom, že nárok má. Ale musí to být umožněné i jeho ženě. Vzhledem k tomu, že zakladatel už nepíše, tak fakt nevíme, jestli si jeho žena může aspoň na hodinku vlézt do vany, natož zda jí je schopen zastoupit na celý den, aby i ona mohla s holkama na vejlet ;) Pro ženy snad přátelství důležité není?

Já mám trošku podezření, že zakladatel = xB. H :mrgreen: Možná by mohl @admin moje podezření vyvrátit :)

Příspěvek upraven 15.09.23 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.9.23 09:15
@xB.H píše:
Kdybych byl manipulátor tak se chovám jako ta semetrika tazatele v úvodu-čili diktuju ženě, co má dělat, kam může chodit a s kým se má stýkat. My to máme volné, každý si jde kam chce ;)

Jasně a já jsem budha.
Jaká semetrika? Ženská chce pomoct protože to sama nezvládá a proto je semetrika? Ty jsi dobrej výplod.
Je vidět že nemáš vůbec ponětí a tu svou jsi zmanipuloval tak že raději škoda mluvit. Ego ti taky nechybí. Myslím si že tvou představu o vztahu respektive spíše kamarádství s tebou žádná ženská dlouhodobě sdílet nebude. Ale to je marné vysvětlovat, jsi úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.9.23 09:15
@unuděná píše:
Ale to je špatně. Proč tedy partnerku máš? Pokud nemáte nic společného a nikdy spolu netrávíte volný čas, tak k čemu je ten vztah dobrý? Jen aby vyrobil děti? :roll:

Bohužel, on ani to dítě nechtěl 😖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.9.23 09:16
@Jahru píše:
Já má trošku podezření, že zakladatel = xB. H :mrgreen: Možná by mohl @admin moje podezření vyvrátit :)

Já si to myslím taky, navíc jsem se 2× ptala a cíleně neodpověděl. Pak je to ale troll jak vyšitý, protože uvádí jiné informace v úvodu a jiné pod nickem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
15.9.23 09:17
@unuděná píše:
@xB.H mi připomíná jednoho kamaráda, co s námi chodil hrát volejbal (bez ženy-tehdy ještě přítelkyně bez dětí). Vždycky dělal ramena, jak ta jeho na něj doma čeká s večeří a v negližé, ráno že mu nosí vajíčka do postele, že když chce jet o víkendu na kolo, ještě mu přibalí svačinku a zamává z okna. Chlapi z toho byli úplně paf, jenže já jeho ženu znala a moc dobře věděla, že ho hystericky nadhání i když mu ujede autobus z práce a zdrží se deset minut. A o nějakém singl výletě na kole si mohl nechat opravdu jen zdát :lol: To si mohl dovolit leda když ona si naplánovala něco svého a on jí řekl, že pojede k rodičům na návštěvu :lol: :lol:

Hele to s večeří je obvyklé klišé, na tom si totiž zakládá hodně chlapů. Já sice nijak extra vařit neumím, nicméně přežiju a vůbec mi nevadí, když nemám jídlo. V práci si dojdu do hospody a k večeři si salát udělám, to mi vůbec neva a o víkendu si nějakou konzervu někde na čundru udělám, to žádný stres. A žena si buď uvaří nebo neuvaří, jak chce. A k těm bramborám, ty loupu vesměs já, žena dokrajuje zbytky slupek a ladí estetiku :D zase dobrovolně. Když nemám čas tak loupe ona. Ale to jsme odbočili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
15.9.23 09:19
@SimonNu píše:
Jasně a já jsem budha.
Jaká semetrika? Ženská chce pomoct protože to sama nezvládá a proto je semetrika? Ty jsi dobrej výplod.
Je vidět že nemáš vůbec ponětí a tu svou jsi zmanipuloval tak že raději škoda mluvit. Ego ti taky nechybí. Myslím si že tvou představu o vztahu respektive spíše kamarádství s tebou žádná ženská dlouhodobě sdílet nebude. Ale to je marné vysvětlovat, jsi úplně mimo.

U ženských je problém ten, že když si někoho najdou tak kamarádství hoděj za hlavu. Když se s ním rozejdou tak si vzpomenou, že vlastně nějaký kamarád byl a začnou mu psát a chtít něco podnikat. Takhle funguje většina ale když se oddělí zrno od plev tak jde najít i kámoška, se kterou se nechá něco podnikat i když má přítele ale chce to holt probrat vidlema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.9.23 09:20
@xB.H píše:
Hele to s večeří je obvyklé klišé, na tom si totiž zakládá hodně chlapů. Já sice nijak extra vařit neumím, nicméně přežiju a vůbec mi nevadí, když nemám jídlo. V práci si dojdu do hospody a k večeři si salát udělám, to mi vůbec neva a o víkendu si nějakou konzervu někde na čundru udělám, to žádný stres. A žena si buď uvaří nebo neuvaří, jak chce. A k těm bramborám, ty loupu vesměs já, žena dokrajuje zbytky slupek a ladí estetiku :D zase dobrovolně. Když nemám čas tak loupe ona. Ale to jsme odbočili ;)

Jejda, dobrovolně přiznáváš, že nejsi takovej macho, jak ze sebe děláš? To můj muž teda brambory loupat nemusí :* A včera byl s kamarádem na pivu a v neděli jde na hokej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
15.9.23 09:20
@unuděná píše:
Já si to myslím taky, navíc jsem se 2× ptala a cíleně neodpověděl. Pak je to ale troll jak vyšitý, protože uvádí jiné informace v úvodu a jiné pod nickem ;)

Já se ptal proč troll? Moje odpověď je, že ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
15.9.23 09:22
@unuděná píše:
Jejda, dobrovolně přiznáváš, že nejsi takovej macho, jak ze sebe děláš? To můj muž teda brambory loupat nemusí :* A včera byl s kamarádem na pivu a v neděli jde na hokej :pankac:

Tak to je borec, asi dostal vycházky ;)
Proč macho? To je zase nějaká škatulka zdejších slípek, to vůbec…že mám rád svůj čas neznamená, že všechno od A do Z hodím na ženu…Dítě má samozřejmě víc ona. Jednak každé má od přírody blíž k matce a pak ho chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.9.23 09:23
@Buba mara píše:
Chudák ženská je ta, která má manžela ožralu, gamblera, násilníka, nefachčenka a podobně. Chudák ženská není ta, se kterou se chce manžel rozumně dohodnout, že by jednou za čas na jeden den šel někam s kamarády. Vy opravdu nevidíte, že i ten chlap je 8 hodin v práci, píše, že dělá na směny, náročnou práci, tak taky nesedí s nohama na stole, pak příjde domů, pomůže manželce, tak proč nemá nárok? Protože manželka musí být doma s dětmi? Pro chlapy je to kamarádství fakt hodně důležité, přejte jim to, prosím a buďte rády, že ty kamarády mají. Jednou třeba budete ještě rády, že se sbalí a na víkend s nimi odjede :lol:

Však já nikde nepíšu, že on nemá nárok si odpočinout. Asi stejně, jako si má nárok odpočinout si i manželka.
Chudák paní je u mě proto, že si pořídila dítě s pánem, který ho nechtěl, ale přemohl se a teď píše, ať se manželka stará, protože to dítě chtěla jen ona, on ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
15.9.23 09:23
@xB.H píše:
Hele to s večeří je obvyklé klišé, na tom si totiž zakládá hodně chlapů. Já sice nijak extra vařit neumím, nicméně přežiju a vůbec mi nevadí, když nemám jídlo. V práci si dojdu do hospody a k večeři si salát udělám, to mi vůbec neva a o víkendu si nějakou konzervu někde na čundru udělám, to žádný stres. A žena si buď uvaří nebo neuvaří, jak chce. A k těm bramborám, ty loupu vesměs já, žena dokrajuje zbytky slupek a ladí estetiku :D zase dobrovolně. Když nemám čas tak loupe ona. Ale to jsme odbočili ;)

Já pořád nějak nechápu na co tu ženu máš :nevim: ale jo už vím, neměl bys koho buzerovat a manipulovat :palec: a nebo je to naopak a ty jseš ten kterej nemůže sám bez dozoru manželky dojít ani do obchodu pro mlíko..kdo ví.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí