Přítelova dcera u mě krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
19.7.18 13:47

@smurfka no ale nepsala, kdy se ty peníze ztratily, mohla na to přijít až třeba po pár dnech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
19.7.18 13:50

Tak treba krade proto, ze nedostava kapesne. Ne ze by ji to omlouvalo. Ale kdyby videla, ze to ma jine reseni, dostala by prbiklad, proc priste podobne problemy resit otevvrenou cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.7.18 13:52
@AlenaSu píše:
@smurfka a to má jako zakladatelka pořád něco schovávat? Vždyť ona je tam doma a může mít své věci kde chce :zed:
@Limi123 krádež je krádež a je úplně jedno,jaký je v tom úmysl. :nevim:

smutné..že si to myslíte..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 13:52
@Monchichik píše:
@Limi123 No už s ní táta promlouval, mohla svěřit , k ničemu to nevedlo, krade potřetí.

Opakuji, zjistete duvod… Pokud je to jem trochu mozne.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.7.18 13:53

@Lama Lama no dle mě není kapesné povinné..má to být výsada..ale v dnešní době bohužel..kdo nemá kapesné je socka..ale takhle se o kapesné neříká..to by dostala zleva zprava, kdyby to byl důvod

• Citovat
  • Upravit
81500
19.7.18 13:57
@smurfka píše:
@Lama Lama no dle mě není kapesné povinné..má to být výsada..ale v dnešní době bohužel..kdo nemá kapesné je socka..ale takhle se o kapesné neříká..to by dostala zleva zprava, kdyby to byl důvod

Rikam, neomlou a ji to. Ale muze go byt vysxetleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
19.7.18 13:58

@Lama Lama ale zakladatelka jí řekla když kradla poprvé, že jestli potřebuje peníze, ať si řekne, že jí je dá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.7.18 14:00
@smurfka píše:
mám dojem že psala že její dcera je na táboře.. tak to asi nemohla udělat :think:

Ano, ale jak už padlo, otázka je, kdy se peníze ztratily, odkud se ztratily a kdy se na to přišlo.

• Citovat
  • Upravit
3736
19.7.18 14:03

Zavolala bych příteli a trvala na tom, aby jí to vysvětlil důrazně nebo bych příště nedovolila, aby k nám šla. Nechápu, proč by si někdo ve vlastním bytě musel před někým zamykat věci. Pokud by se nepřiznala a nevrátila je, tak bych jí všechno prohledala i věci, které by měla na sobě. Ségra známé jí prý ukradla paměťovku a dala si ji do ponožky, kterou měla na sobě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.7.18 14:07
@Monchichik píše:
@Lama Lama ale zakladatelka jí řekla když kradla poprvé, že jestli potřebuje peníze, ať si řekne, že jí je dá :think:

Když ono je to něco jiného. Když přijde, že chce peníze, tak většinou přichází otázka, na co je chce. Taky se může dozvědět, že je to třeba blbina, že to nepotřebuje. Kapesné jsou prostě jiné peníze, se kterými si může dělat, co chce, aniž by to musela zdůvodňovat.

• Citovat
  • Upravit
32325
19.7.18 14:26

@Tunrida já ale nemluvím o kapesném, to by mít měla, ale o těch ukradených penězích, na co je potřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 15:19
@aiwwa píše:
když to udělala už třikrát, tak co s ní? já bych jí tím pohrozila, že jakmile se zase něco ztratí, že jí prohledám. aby se bála té ostudy. A než bych cokoliv podnikla, tak bych se ujistila na sto procent, zda to nemohla udělat vlastní dcera a hodit to na ní.

Stoprocentně to moje dcera nebyla protože je na táboře, UŽ 14dni.. Snažila jsem se sní o tom mluvit citlivě.. Byla jsem vpohode. Dostává stejné kapesné odeme jako dcera.. Padesát korun týdňe. její máma je sociálně slabá, přítel se snaží ji pomáhat jak se dá. MÁ TO TADY SVŮJ pokoj, má úplně to samé co má moje dcera, nedělám rozdíl. Jinak moje dcera když peníze chce, přijde a řekne si, že ikdy sem ani dceru ani Šárku neodmítla.. Jako jeho dceru. Mám jí opravdu ráda. Máma ji nemůže dopřát tak dopravíme ji alespoň tady. Ptala jsem se jí copak má za problém že bere peníze, ona jen pokročilá rameny. Přítel přijede až v sobotu

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.7.18 15:24
@Anonymní píše:
Stoprocentně to moje dcera nebyla protože je na táboře, UŽ 14dni.. Snažila jsem se sní o tom mluvit citlivě.. Byla jsem vpohode. Dostává stejné kapesné odeme jako dcera.. Padesát korun týdňe. její máma je sociálně slabá, přítel se snaží ji pomáhat jak se dá. MÁ TO TADY SVŮJ pokoj, má úplně to samé co má moje dcera, nedělám rozdíl. Jinak moje dcera když peníze chce, přijde a řekne si, že ikdy sem ani dceru ani Šárku neodmítla.. Jako jeho dceru. Mám jí opravdu ráda. Máma ji nemůže dopřát tak dopravíme ji alespoň tady. Ptala jsem se jí copak má za problém že bere peníze, ona jen pokročilá rameny. Přítel přijede až v sobotu

tak jestli je matka sociálně slabá třeba to krade pro ni - jakože v době kdy je u vás se má dobře, vidí že nestrádáte, tak si myslí že pár peněz můžete postrádat, a bere to domů aby si přilepšila :think: kolik platí chlap výživné?

• Citovat
  • Upravit
1415
19.7.18 15:32

Zakladatelko… Řekla bych jí, že se to nedělá a snažila se zjistit, proč ty peníze bere… Na co je potřebuje? Pokud jsem to dobře pochopila, tak její matka jí řekla, že tvůj přítel (její otec) Ti stejně nebude věřit!!! To už je mazec! Docela to vypadá, jako kdyby jí to matka nakázala, že Ti je má vzít a donést a nemusí mít strach, že Ti stejně přítel věřit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 15:33

Přítel má posílat 3000kc posílá 6tisic.. Nemá o peníze nouzi.. Opravdu nemá. CPEME ji horem dolem.. Má komplet nový šatník tady, koupil ji tablet. Na tu i svoji kasicku, ale zdá vni něco má nevím. TEĎ je venku před tím barákem s holkama, a vím že ty peníze má ona, nejdřív jsem si myslela že jsem blbá a NEKOUKALA jakou bankovku jsem platila, ale podle účtenky jsem prodavačce dávala petitisicovku a ona mi vrátila tři tisíce.. Přesně.. Mě osobně to moc mrzí vůči ní.. A Nervů po ní všechno vkladu.. Moje dcera je od začátku prázdnin pryč nejdřív byla u otce a tady si jen sbalila věci a odvezl ji na ten tábor.. Takže to Ch padesát korun opravdu neřeším…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML