Přítelova dcera u mě krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.7.18 17:26
@Anonymní píše:
Stoprocentně to moje dcera nebyla protože je na táboře, UŽ 14dni.. Snažila jsem se sní o tom mluvit citlivě.. Byla jsem vpohode. Dostává stejné kapesné odeme jako dcera.. Padesát korun týdňe. její máma je sociálně slabá, přítel se snaží ji pomáhat jak se dá. MÁ TO TADY SVŮJ pokoj, má úplně to samé co má moje dcera, nedělám rozdíl. Jinak moje dcera když peníze chce, přijde a řekne si, že ikdy sem ani dceru ani Šárku neodmítla.. Jako jeho dceru. Mám jí opravdu ráda. Máma ji nemůže dopřát tak dopravíme ji alespoň tady. Ptala jsem se jí copak má za problém že bere peníze, ona jen pokročilá rameny. Přítel přijede až v sobotu

Nekrade to pro tu mamu?

• Citovat
  • Upravit
81500
19.7.18 17:28
@smurfka píše:
@Lama Lama no dle mě není kapesné povinné..má to být výsada..ale v dnešní době bohužel..kdo nemá kapesné je socka..ale takhle se o kapesné neříká..to by dostala zleva zprava, kdyby to byl důvod

To neni o sockovani, ale o urcite svobode, zodpovednosti. Ne ze bude o kazde prokotine rozhpdovat matkA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
19.7.18 17:29

Policií bych nevyhrožovala, pokud bych to opravdu nechtěla udělat, což bych asi nechtěla.

Nejdřív bych vážně zkusila pár facek - od otce, jednak to má větší váhu a druhak nevím, jestli macecha může, mohly by z toho být problémy, to bych já na místě macechy neriskovala.

Mluvení je zbytečné. A důvod není až tak důležitý, protože žádný není omluvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
19.7.18 18:01

@Lama Lama No já bych důvod chtěla vědět, samozřejmě. Ale už měla dvě šance ho říct, svěřit se. Ona naopak pokračuje a ještě lže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.7.18 18:29
@Lama Lama píše:
To neni o sockovani, ale o urcite svobode, zodpovednosti. Ne ze bude o kazde prokotine rozhpdovat matkA

Socka je pak pro ty ostatni, kdy si kazdy kupuje same prkotiny a on(a) ne..pak aby se tak necitilo dite a nebylo vyvehel tak se uchyly ke kradezi.

• Citovat
  • Upravit
81500
19.7.18 18:47
@smurfka píše:
Socka je pak pro ty ostatni, kdy si kazdy kupuje same prkotiny a on(a) ne..pak aby se tak necitilo dite a nebylo vyvehel tak se uchyly ke kradezi.

Ale to neni o sockovitosti. To je o tom, ze je nesvepravna rpzhodnout ss i o minimalni castce, jestli koupi kravinu nebo neco poradnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117140
19.7.18 18:58

Vyhrožovat dvanáctileté holce policií? To snad nemyslíte vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
19.7.18 19:00

@aiwwa A proč ne? Po dobrém to na ní evidentně neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117140
19.7.18 19:02
@Monchichik píše:
@aiwwa A proč ne? Po dobrém to na ní evidentně neplatí.

Nejdřív bych promluvila s její matkou. Na takové represe je vždy čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
19.7.18 19:05

@aiwwa No tak jí k tomu podle mě navádí, tak tudy cesta asi nevede, podle toho, co psala zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
19.7.18 19:19
@aiwwa píše:
Vyhrožovat dvanáctileté holce policií? To snad nemyslíte vážně?
Vyhrozovat ne, ale vysvětlit holce, jak se krádeže normálně řeší, když se z bytu ztrácí peníze. Vzhledem k jejímu věku bych ji i poučila o trestní odpovědnosti od 15 let, že pokud bude takhle pokračovat, může pak skončit u přestupkové komise, případně u soudu. A to, že těch 15 let ještě nemá, neznamená, že nemůže u toho soudu skončit taky, u soudu pro mládež. Říkám to proto, že pokud jí to prochází doma, tak může začít něco krást i spolužákům, v obchodě apod., a proto, že vzala už poměrně vysokou částku peněz.
Přítel by se měl spojit s její matkou a řešit to i s ní a přijmout v ramci rodiny nějaké výchovné opatření. Pokud nefungují domluvy, jakože evidentně ne, pak je potřeba přijmout jiný trest. Určitě víte nejlíp vy; co na ni platí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.7.18 20:34

@Jana525 až na to, že je nezletilá a tudíž by akorát tak rodiče měli potahanice se sociálkou… nic jiného by policie nevyřešila… a ještě by k vám chodila sociálka na kontroly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 20:35

Ahoj holky, tady zakladatelka. Tak dopadlo to následovně. Vzala jsem jí všechny věci co jsem jí koupila, a schovala když se vrátila tak za mnou přišla kde ty věci má. ŘEKLA jsem že nevím a pokročila jsmem ramenama. Ona že ví že jsem jí je vzala já. Sebrala se a volala to její mámě která mi hned volala a řvala na mě co sem si to dovolila. Tak jsem ji slušně řekla, že ona mi zase vzala peníze a ne jen drobné, ale 2000kc. Chvilku byla ticho a říkala potom že to není pravda, že jsem si na ní zasedala a podobně. Řekla jsem že Roman už to ví. Ale ona mi telefon položila. Asi za hodinu přišla Šárka a dozadovala se těch věcí, tak jsem jí řekla vrať mi peníze, já ti dám věci. A ona na mě že je nemá že je byla na kole zavést mámě 8o.. Tak holky teď poraďte

• Citovat
  • Upravit
18001
19.7.18 20:43

já kradla v pubertě taky :roll: 50,– 2 stovky, nejvíc otci 5 set z firemních peněz. snad nepříjdu do pekla no. myslím, že určitě nekrade jen tak. něco v tom bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.7.18 20:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tady zakladatelka. Tak dopadlo to následovně. Vzala jsem jí všechny věci co jsem jí koupila, a schovala když se vrátila tak za mnou přišla kde ty věci má. ŘEKLA jsem že nevím a pokročila jsmem ramenama. Ona že ví že jsem jí je vzala já. Sebrala se a volala to její mámě která mi hned volala a řvala na mě co sem si to dovolila. Tak jsem ji slušně řekla, že ona mi zase vzala peníze a ne jen drobné, ale 2000kc. Chvilku byla ticho a říkala potom že to není pravda, že jsem si na ní zasedala a podobně. Řekla jsem že Roman už to ví. Ale ona mi telefon položila. Asi za hodinu přišla Šárka a dozadovala se těch věcí, tak jsem jí řekla vrať mi peníze, já ti dám věci. A ona na mě že je nemá že je byla na kole zavést mámě 8o.. Tak holky teď poraďte

tak to už je maso 8o asi bych neměla nervy na toto. jak byla zavíst mámě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect