Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protoze jak jsem rekla telefon mam novej a moc na nom neumim jeste a na pc nemuzu kdyz.ho mam v oprave tak chodim na net na mobilu
@marsi99
Na mobilech je klávesnice stejná jako u počítače, čárku najdeš vedle písmene M.
@ncc1701 píše:
@marsi99
Na mobilech je klávesnice stejná jako u počítače, čárku najdeš vedle písmene M.
A šipka, která mění malé písmeno za velké je na tom stejném místě jako SHIFT…
A to všechno protožééé, vlastníme nakrátko, utrženéé sluchátko. Chápu, že se nedokážeš s tetou domluvit, nedokážeš totiž dost dobře vyjádřit co chceš říct. Druhá strana si to vyloží po svém. Z psaného textu to působí jako hádající se školáci v družině, předpokládám, že ve stejném duchu se nesly i sms mezi Vámi. Pokud se neumíš slovně vyjádřit, neděj to. (Tím myslím ty sms, nemůže to skončit jinak než hádkou, páč pochopit co jsi chtěla říci, je více než obtížné. )
Tobě vadí, že ti neposlali blahopřání k narozeninám nebo čemu, ale sama ho neposíláš, protože je lepší popřát osobně??
@marsi99 raději fakt nepiš
jestli je tvůj mluvený projev stejný jako psaný, tak raději ani nemluv.
Četla jsem to dvakrát asi to chápu, ale ten pravopis. Holka řešíte blbosti. Nech to vysumet a příště se zbytečně tak noc neangazuj. Ja své bratrance vidím jednou za rok, narozeniny spolu neslavime.
@marsi99 píšeš jak retard, co ti na to mám říct? Psaní textovek z mobilu je triviální záležitost. Když pominu háčky a čárky nad písmeny, což každý telefon neumí, tak čárky a tečky k oddělení vět umí opravdu každý a použít je je stejně náročné jako napsat písmeno. O tvém slovosledu už bylo řečeno dost.
Kolik ti je, 9? ![]()
Je to síla. No ano, musím souhlasit s většinou - celá rodina rozhádaná kvůli naprosté hovadině a nejspíš ještě kvůli nedorozumění. Věty typu běž někam, by mě tedy určitě nerozhodila natolik, abych se pohádala s manželovou rodinou. To bych s jeho nevlastním otcem nemluvila od prvního dne. Asi nemá smysl cokoli radit, protože jestli takové ptákoviny řešíte běžně, stejně se dříve, nebo později zase pohádáte.
Mmch nechápu, jak se vším souvisí, že si koupili zahradu a od té doby jsou divní
Vy zahradu máte?
@marsi99 píše:
Protoze jak jsem rekla telefon mam novej a moc na nom neumim jeste a na pc nemuzu kdyz.ho mam v oprave tak chodim na net na mobilu
promin, ale píšeš z mobilu kde používaš na začatku velké písmeno a mezi větami tečku a čarky na konci věty jsi napsala jeden otázník. Nechci tě nijak uražet, ale tak se neomlouvej že máš nový mobil a moc na něm neumíš když vidíme jasně jak píšeš. Tak proč si i v tom svém slohu nepsala velké písmena a tečky na konci vět když vidíme že je používaš…jinak otázka proč ty jde tak o to aby ty přali k narozeninám příbuzní tvého přítele v tom případě tvojí příbuzni to ani už nejsou a od tvé malé vzdalení tak proč ty tak jde o jedno přaní snad je důležitější když ty napíšou příbuzní od malé což jsou tvoji a jeho sourozenci…schvalně otázka na ostatní kolik vašich tetiček a strýčku píšou přaní k narozeninám vašich dětí? Ale myslím sourozence vašich rodiču ne od vás..Mě totiž nikdy nenapsali sourozenci mojich rodiču k mojim narozeninám a nijak se nad tím nepozastavuji natož aby mi psali strejdové od rodiču
@lilie12 zajímavá otázka. Moje tety ani nevědí, kdy mají moje děti narozeniny. Nebo možná jen zhruba. Rozhodně si vzájemně nepřejeme. Mám mlhavou představu, kdy mají narozeniny děti mých bratranců, ale nepřejeme si. Jen když se náhodou potkáme na nějaké akci a někdo tam zmíní, že ten a ten má narozky. Neděláme z toho drama a ještě abysme se kvůli tomu hádali ![]()
@Antonie Bolavá to zmínění zahrady v úvodu taky nechápu, třeba jim ji zakladatelka závidí? Věřím, že pokud mají příbuzní novou zahradu a pořádají často garden party, tak můžou mít tendenci zvát co nejvíc lidí. Třeba mají potřebu se vytáhnout nebo udělat radost ostatním či si plnit dlouho nenaplněné sny o zahradních grilovačkách ![]()