Přítelovi rodiče jsou podivíni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.1.16 14:54

Holt si každý na zadek z vnoučat nesedne. ;) Já neměla nějak dobré vztahy ani s jednou babičkou a ani jedním dědečkem. Neexistovalo nějaké hlídání mě ani sestry, návštěvy s nimi byly spíš za trest, než za odměnu. Přežila jsem to bez úhony a nějaká babička s dědou mi vůbec nechyběli. Hodila bych to za hlavu. Máme se sestrou úžasnou mamču, to nám bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 14:55

Přece nepíšu, že musí zahrnovat vnouče dárky, to od nich ani nechci.Ale přijde mi hloupý, nedat jako babička svýmu vnoučeti nic na velikonoce, mikuláše…a nemylím tím veledary, stačí symbolicky čokoládová figurka že si vzpomněli.
Jinak s čím je jeho bratr nemocný mi nikdo říct nechce, přítel se o tom bavit nechce, údajně je vegetarián, nejí mao a má nějakou otevřenou špatně se hojící ránu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5420
14.1.16 14:55

Já bych řekla, že odpověď na vše máš v příspěvku, jen to díky materiálním hodnotám asi moc nevidíš. Nemusí být podivíni, jen je prostě přítelův bratr, vzdálenost, možná(je hádám, protože i to je možné) nedostatek financí zaměstnává a vyčerpává natolik, že jsou rádi za to málo :nevim: Neomlouvám to, jen to třeba asi nemají snadné, navíc, když bratr nesnese jiné lidi, tak asi nemohou přijet oba najednou, nebo se zdržet delší dobu :nevim: Jinak vykašli se na ty dárky :kytka: Život není jen o tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 14:57

Tchýni bych dítě ukázala, jen kdyby se sama ozvala a řekla si. Sama bych ji první, ohledně toho, nekontaktovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
14.1.16 14:57
@Anonymní píše:
Mám tchyni ve stejném městě, autobusem tak 10 minut, jezdí jednou za rok, na Vánoce. Jedna z návštěv vypadala tak, že zavolala pod oknem, že se jí chce nutně s. r.á. t 8o (doslovně), vletěla na záchod, ani se nevyzula, cestou ze záchodu dala malé 200,–, prý na papuče 8o, a zase vypadla 8) Malé byly asi 3, ta jen koukala s otevřenou pusou, co je to za podivnou ženskou :mrgreen: Co by, milující babička :P

Ty bláho, no tak to je dobrá babička :))) to mě dostalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
14.1.16 14:59
@Anonymní píše:
Přece nepíšu, že musí zahrnovat vnouče dárky, to od nich ani nechci.Ale přijde mi hloupý, nedat jako babička svýmu vnoučeti nic na velikonoce, mikuláše…a nemylím tím veledary, stačí symbolicky čokoládová figurka že si vzpomněli.
Jinak s čím je jeho bratr nemocný mi nikdo říct nechce, přítel se o tom bavit nechce, údajně je vegetarián, nejí mao a má nějakou otevřenou špatně se hojící ránu :nevim:

Pokud má nějakou špatně se hojící ránu, tak je dobře, že tam nechodíte, protože by to mohlo děcko chytnout. Podle tvých indicií má nějakou psych. nemoc a v tom případě je taky dobře, že tam nechodíte.
Nicméně jak píšu, není jejich povinností vás zahrnovat pozorností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
14.1.16 15:00

Hele, trochu to zni, ze si chces od ni(ch) vynutit lasku podle svych predstav - hezke, hodnotne darky, pravidelne navstevy…

Lasku neni mozny ziskat, tu je mozny jen dat… jake davas darky tchyni ty k narozkam a Vanocum?

Chci tim rict, ze to, jak se k tobe a synovi chovaji druzi, nemas v rukou, mas v rukou to, jak se chovas ty k nim. Na to se soustred, a neres jablka a banany, mikulase a kde co; je to tvoje rodina, tvuj zivot.

Myslis, ze muj tchan neco kupuje moji dceri - k jakekoli prilezitosti? Ze by dal nejaky cash? Si muzu nechat zdat! A je mi to naprosto jedno, nas zivot neni o druhych, ale nas samych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.1.16 15:01
@Anonymní píše:
Právě nějak nevím, jestli to malýmu něco dá vidět babičku jednou za tři měs. na dvě hodiny, už teď s ní nejde ani ven, nechce jí dát pusu…protože jí de facto nezná.
Přítel se s nima údajně rozešel ve zlým, protože jeho tátu museli všichni poslouchat, poroučel a chtěl mu i vybrat ženskou kterou si má vzít :nevim:
Nad jabkama a banánama jsem protáčela oči, protože v takovým množství je malej stejně nesní a pro malý dítě jsem čekala třeba knížku o zvířátkách :nevim: Každopádně k mikuláši, velikonocům ani k vánocům nedostal nic 8o :zed:

Skoro ve všem tě chápu, ale promiň není přece povinnost prarodičů kupovat dárky k velikonocům nebo k mikuláši :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
14.1.16 15:04

Jako je to divný, ale zas si važ toho, že aspoň občas dojede, je to docela dálka. Znám prarodiče, kteří nedojedou vůbec a mají to mnohem mnohem blíž, raději sedí (v důchodu) doma, koukají na tenis apod., strávit čas s vnoučaty je nenapadne, nebo jim ho prostě věnovat nechtějí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 15:07

Jinak příteli jsem to řekla, má stejný názor jako já, bohužel už prej taky vystřízlivěl a myslel si, že když maj první vnouče, budou se chovat jinak. Dřív mluvil o tom, co všechno mu daj, přivezou, jak mu nechaj založit stavebko…spíš to bylo jeho zbožný přání, ale je z toho zklamanej stejně jako já.

• Citovat
  • Upravit
27265
14.1.16 15:10

A kvůli čemu se přítel s rodiči rozhádal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 15:10

Moje ségra žije v zahraničí a moje máma za ní jezdí častějš, než přítelova rodina k nám :lol: Já z nich mám prostě divný pocit. A přítelův táta malýho neviděl vůbec

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.16 15:15

@lleennttiillkkaa Už si nerozumněl hlavně s tátou, je to generál a vše musí být po něm, chtěl mu mluvit i do toho s kým bude žít, chtěl aby dělal stejné řemeslo a pomáhal mu v práci, naplánoval mu žvot

• Citovat
  • Upravit
7220
14.1.16 15:16

:nevim: většina věcí jsou fakt blbosti co řešíš.¨

Můžou mít syna autistu a takové dítě i jako dospělí opravdu může mít nepohodlí z cizích lidí, já bych k sobě taky nikoho nebrala kdybych veděla že pak z toho bude dítě rozhozené a mít více zachvátů atd. :nevim:
Zkoušky, tak si dodělává večerní školu, studuje, to je přece super.

Kilo jablek a banánů je super, co jsi myslela že donese hračky od Matela? Ovoce je lepší než čokoláda nebo kusy plastu (hračky).

Peníze bych teda fakt neřešila, láska se neměří penězma :nevim:
A ano, je to šokující ale né každý si z tvého dítěte sedne na prdel, třeba čekají až povyroste a bude s ním zábava. Já si z dětství nepamatuju jestli a jak jsem vídala babičky, vztah se vytváří fakt později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 15:17

@umea Parádně napsáno. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat