Přítelův syn neustále provokuje mého syna.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
28.7.20 18:56
@Anonymní píše:
Nechci být ta špatná já, když mu vynadam tak hned budu ta nejhorší co by jste dělala vy na mém místě? I když přítele miluji díky tomuto přemýšlím, že od něj odejdu.

Já bych hlavně nebyla tak připo..sraná a ponížená. Buď si sjednáš pořádek nebo jdi pryč. Tvoje cena už je stejně dost nízko, protože slabost jsi už předvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
28.7.20 18:56
@Anonymní píše:
Oboum jsou 3roky. Tak naposledy není to moje dítě otec dítěte je vždy u toho, ale stejně mu nic neřekne já mu řeknu, že se to nedělá, ale mě neposlechne.

Tak nech mlátit svoje dítě, zasáhnout nechceš, otec pasivní.

• Citovat
  • Upravit
4955
28.7.20 18:59
@Anonymní píše:
Nechci být ta špatná já, když mu vynadam tak hned budu ta nejhorší co by jste dělala vy na mém místě? I když přítele miluji díky tomuto přemýšlím, že od něj odejdu.

Přece mu nemusíš vynadat. Dá se to řešit i v klidu. Pořád dokola upozorňovat, že ne, tohle se nedělá, nemůže bít jiné děti a ubližovat jim, že to bolí, jeho by to taky bolelo… Zadáhnout úplně stejně jako na hřišti, když dítěti ubližuje nějaké cizí dítě, jehož rodiče nejsou v dohledu/nevěnují tomu pozornost. Tvůj syn musí pocítit, že je pro Tebe důležitý, že se ho zastaneš a nebudeš celá bez sebe strachy, že by Tě kvůli tomu mohl přítel opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
28.7.20 19:00
@Anonymní píše:
Já se nebojím malého dítěte to opravdu ne, ale když je u toho všeho přítel má mu to vysvětlit on jakožto jeho rodič já mu třebas řeknu, že se to nedělá, ale co z toho když mě neposlechne.

A co kdyby tvoje dítě mlátilo to přítelovo? Taky by mu to nevadilo? Jak tě neposlechne? Tak když se napřahuje, tak ho za tu ruku chytím…a nebo odvedu svoje dítě pryč…ale tohle do budoucna nevyznívá vůbec dobře…ty neumíš bránit svoje dítě a přítelovi je to jedno…nebo řekni tomu svému, ať mu to oplatí…ať mu taky jednu flákne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.7.20 19:02
@Anonymní píše:
Já se nebojím malého dítěte to opravdu ne, ale když je u toho všeho přítel má mu to vysvětlit on jakožto jeho rodič já mu třebas řeknu, že se to nedělá, ale co z toho když mě neposlechne.

To znamená, že není naučen, že by měl poslouchat dospělého. Jeho otec je zjevně nekomunikativní a to je problém nejen pro jeho dítě, to je budoucí problém i pro tebe.
Když to už teď vidíš, že bys byla špatná, protože jsi okřikla jeho dítě – ha, ha. Špatná jsi hlavně matka pro své dítě. Protože bezdůvodně opakovaně otloukat svoje dobrosrdečné dítě normální matka nenechá.
Beru to tak, že tvoje dítě s dobrým úmyslem nakráčí do pokoje si hrát s jeho dítětem a za to dostane nakládačku ve formě ran nebo otravování. Nesnesla bych to a utla bych kontakty dětí minimálně, spíše celý vztah, protože by mně ten chlap iritoval neschopností. Je to nechlap a proto už možná není s tou, se kterou má to dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 19:07

Já vůbec neřeším to zda mě přítel opustí. Jde o to, že to není moje dítě mému synovi stále dokazuji, že je pro mě důležitý a že i při těchto situacích jsem tu pro něj. Já se ptala jen jak jste toto řešili. S přítelem jsme se zkrze to už několikrát chytli. Jeho synovi jsem to vysvětlovala zezacatku stále a stejně to v jeho věku nepochopil. Já nejsem toho malého rodič. Svého syna vždy odvedu pryč a hraje si sám nebo semnou. Mnohdy kolo něj jeho syn projde a strčí do něj atd..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 19:12

Jo aha dobrý rodič se pozná podle těchto věcí nenapsala jsem nikde, že malého nechávám mlátit nebo tak, ale nejde to uhlídat věcně když kolem něj projde nebo tak. Syn není takový, že by mu to oplatil. Poslední týdny už nejsou spolu ani s příteloovo synem v kontaktu když si malého bere tak jdeme nachvili max na hřiště, ale to je vše. Nedělá to jen mému synovi, ale i dětem na hřišti. Nikde není psáno, že nechávám svého syna dobrovolně mlátit atd..

• Citovat
  • Upravit
56334
28.7.20 19:12
@Anonymní píše:
Oboum jsou 3roky. Tak naposledy není to moje dítě otec dítěte je vždy u toho, ale stejně mu nic neřekne já mu řeknu, že se to nedělá, ale mě neposlechne.

Jezisi:). 3 roky. Moji vlastni synove se obcas dostrkali, dohadali a ted jsou zlati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
28.7.20 19:13

Nechápu tě. Kdyby takhle ubližovalo mému dítěti cizí děcko na hřišti a matka by ani po několika upozorněních nereagovala, kluka bych placla přes ruku sama. A pak ať volá klidně sociálku. To samý máš udělat ty, když otec na výchovu peče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.7.20 19:14
@pohledzdruhestrany píše: ááá, máme tu další zlou macechu, jako z pohádky :pankac:řeknu to asi takhle, kdybys jen tušila, jak se navzájem řežou moje vlastní dcery :D
To je něco úplně jiného
@Anonymní píše:
Ano vlastní, ale když můj syn mu nic nedělá ba naopak si sním stále hrál atd.. A on jde a dělá tyhle věci neřeknu kdyby to bylo vzájemně, ale to opravdu není. Malému od přítele nikdy nic neříkám to ať si vyřeší přítel je to jeho syn, ale on mu také nic neřekne a když se sním o tom bavím tak ho jen brání. Jde mi o to aby to přítel malému nějak vysvětlil, ale nedokáži to příteli vysvětlit

A on to nevidí nebo je mu to uplne jedno? Proč nezasahne hned a musíš mu to říkat zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 19:15

Ano sice jen 3roky, ale nedělají to navzájem kdyby ano mlčím a nejsou vlastní. Ještě jsem Zapoměla dopsat, že když je hlídám já oba dva tak jsou v pohodě, ale jakmile je tam přítel tak to začne nikdy nenechám přítele hlídat obě děti nechci ani pomyslet na to jak by to vypadalo a dopadlo..

• Citovat
  • Upravit
mackA159
28.7.20 19:17

Tak Vas vztah asi stejně brzo skončí. Už jen protože si rozdělujete děti na,, moje a tvoje,,. Děláš mezi nimi rozdíl, a to je špatně. U sebe doma jsi jeho náhradní máma ty, tak se tak chovej. Neboj se ho okriknout.

• Citovat
  • Upravit
32325
28.7.20 19:19
@Anonymní píše:
Jo aha dobrý rodič se pozná podle těchto věcí nenapsala jsem nikde, že malého nechávám mlátit nebo tak, ale nejde to uhlídat věcně když kolem něj projde nebo tak. Syn není takový, že by mu to oplatil. Poslední týdny už nejsou spolu ani s příteloovo synem v kontaktu když si malého bere tak jdeme nachvili max na hřiště, ale to je vše. Nedělá to jen mému synovi, ale i dětem na hřišti. Nikde není psáno, že nechávám svého syna dobrovolně mlátit atd..

No ale řešení do budoucna to nemá, když s tím přítel nic nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 19:21

Nedělám nikde rozdíli, ale při výchově dítěte by si to měl rozhodovat on sám. Dělala jsem to okrikla ho když se něco takového dělo stejně stim nepřestal když jsem se s jeho mámou zkrz to pohadala. Tak už jsem se na to vykašlala zkoušela jsem zda na to bude nějak reagovat přítel. A teď se s jeho synem vídá můj syn minimálně vždy jen na hřišti, ale stejně tihle ničemu nepomáhá

• Citovat
  • Upravit
107638
28.7.20 19:21
@mackA159 píše:
Tak Vas vztah asi stejně brzo skončí. Už jen protože si rozdělujete děti na,, moje a tvoje,,. Děláš mezi nimi rozdíl, a to je špatně. U sebe doma jsi jeho náhradní máma ty, tak se tak chovej. Neboj se ho okriknout.
.

Ty jsi macecha, že dáváš takové rady?
Okrikovat ho má rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box