Příznak těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
5.12.17 10:26

Příznak těhotenství?

Ahoj holky, jsem 7 dní po ovulaci a už asi 4 dny mě poboliva v podbřišku. neni to žádná velká bolest, ale občas mě tam píchne. vzdy jsem měla lehký výtok a teď od ovulace nic.coz se mi nestalo snad od puberty :lol: přítel si všiml že mám i větší prsa.sex byl 2 dny před ovu a v den ovu. myslite že to jsou příznaky? na test je brzy tak by mě zajímalo jestli to některá z vás taky tak měla. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
5.12.17 10:29

Počkej a uvidíš ;)

• Citovat
  • Upravit
21311
5.12.17 10:30

Ne. Příznaky způsobuje hcg a to se vylučuje az po uhnizdeni. Teoreticky 7dpo uz by k němu mohlo dojít, ale rozhodne to nema vliv na pichnuti v podbrisku tři dny po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.12.17 10:32

Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
5.12.17 10:43

Prsa mohou byt v rannem tehotenstvi citliva to ano. Ale ze by se 7 dni po ovulaci zvetsila aby si toho nekdo vsiml?!? Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.12.17 10:51

Tak já si toho sama všimla než mi to řekl přítel. ale tak počkám a uvidím. nic jinýho mi nezbyde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.12.17 10:56

@Teplaky zkus test nejdříve 10dpo. To uz jsem měla hezké duchy ;) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.12.17 10:58
@Tichošlápek píše:
@Teplaky zkus test nejdříve 10dpo. To uz jsem měla hezké duchy ;) držím palce

Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LoriMyers
5.12.17 11:13

@Teplaky a nemůže to píchání značit třeba „uhnízďování vajíčka“ :think: I když otázka je, zda to vůbec člověk cítí, že. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1015
5.12.17 11:14

Vyčkej… Těhotenství si moc přeješ a vidíš všechno tak, jak bys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.12.17 11:18
@MaminkaLucka píše:
Vyčkej… Těhotenství si moc přeješ a vidíš všechno tak, jak bys chtěla.

To sice přeju, ale asi tím by se me prsa nezvetsila tak ze to jde poznat v podprsence ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
5.12.17 11:49

Ja měla po ovu vždycky větší prsa, ale po poslední ovu me tak bolely, ze jsem nemohla byt bez podprsenky a nemohla sem spát na břiše.. to byl muj první příznak a určitě me ty prsa hrozne bolely mnohem driv než sem našla ducha na testu, určitě 8 den po ovu. Ducha sem měla 12dpo a to až odpo kdyz sem vytáhla test z kose :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.12.17 12:02
@Alyss1 píše:
Prsa mohou byt v rannem tehotenstvi citliva to ano. Ale ze by se 7 dni po ovulaci zvetsila aby si toho nekdo vsiml?!? Fakt ne.

Mne se zvetsilo jedno, cca tyden po ovulaci…mozna 9 dni…a bylo to fakt videt, hlavne ten rozdil :mrgreen:
Ale i kdyz jsem se pri tehotenstvi opravdu ten tyden po ovulaci zacala citit „jinak,“ stejne bych nikomu neradila vestit tehotenstvi z priznaku…a navic stejne nezbyva, nez pockat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí