Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,Rok se mi líbí jeden kolega a poslední měsíc a půl jsme hodně v kontaktu, denně desítky zpráv, vídáme se, varili jsme spolu, byli jsme na výletě (jako jednodenním).
Rikala jsem si ze tohle je to ono, byla šťastná a užívala si to. Dnes přišel a řekl mi ze mi musí něco říct. Ze je 10 let zadaný.
Já v šoku, on smutný, prý mi nelhal a ze jsem se ptala jestli je ženatý a to fakt není. Zřejmě nemohou mít děti, prý ten vztah v něčem není dobrej, chtěli rodinu, nedařilo se, vzat je tím prý poznamenán.
Do toho potkal mě a ze tohle 10 let nezažil a ze mu je se mnou strašně hezky a má mě rad.
Neměli jsme spolu vůbec nic. Ani pusa nebyla.
Odešel, napsal mi ze mě má rad a ze by se dal chtěl vídat a psát si, ze neví co se děje a co se to mezi nami vytvořilo a ze je z toho zmatený a úplně upřímně neví co má dělat.
A já to nevím taky, samozrmeme se nabízí a asi se i tak stane, ze to utnu a dal budeme jen kolegové. Mimochodem - pracovně na sobě nejsme nijak závislí a vlastně se vůbec nepotkavame.
Nebrala bych to vážně, pokud Ti nedal ani pusu, tak bych se obávala, že se mu nelíbím, že ho nepřitahuji, že jsem pro něj nechutná.
@Klopotkova píše:
Nebrala bych to vážně, pokud Ti nedal ani pusu, tak bych se obávala, že se mu nelíbím, že ho nepřitahuji, že jsem pro něj nechutná.
@Klopotkova cože? A nemůže to byt tím ze není normální dávat někomu pusu když jsem zadaný a není to fér vůči nikomu?
Za mě - je pekne v haji. Má dlouhý vztah, nejdou jim děti, do toho potkal jinou a je mu s ni hezky. Musel přiznat ze někoho má a teď je to já tobě jestli to ještě nějaký čas ustojis a on třeba odejde - závazky nemá žádný. Pokud to utnes tak neodejde, to je jasný. A pokud nemohou mít děti tak to je dost reálný ze se rozejdou.
@PeBa12 píše:
A otázka zní jak?
Co mám dělat, jestli ho poslat k vodě, byt dal “kamarádka” a jednou to třeba přeroste v něco víc, nebo co
mám ho rada, vím ze on mě taky, ale je mi jasný ze tu hraju proti 10 letemu vztahu, byt bez děti a asi s problémy (mluvil v minulosti, ze chtěli rodinu, ne ze chtějí stále).
Ani se asi nezlobim ze mi nerekl hned ze je zadaný, navíc jsme spolu nic neměli tak nemám důvod byt ani urazena
@Anonymní píše:
Co mám dělat, jestli ho poslat k vodě, byt dal “kamarádka” a jednou to třeba přeroste v něco víc, nebo comám ho rada, vím ze on mě taky, ale je mi jasný ze tu hraju proti 10 letemu vztahu, byt bez děti a asi s problémy (mluvil v minulosti, ze chtěli rodinu, ne ze chtějí stále).Ani se asi nezlobim ze mi nerekl hned ze je zadaný, navíc jsme spolu nic neměli tak nemám důvod byt ani urazena
Já bych ho prve nechala aby si to vyjasnil doma, co vlastně chce než mu hned rozbíjet vztah
@SunSan píše:
@Klopotkova cože? A nemůže to byt tím ze není normální dávat někomu pusu když jsem zadaný a není to fér vůči nikomu?Za mě - je pekne v haji. Má dlouhý vztah, nejdou jim děti, do toho potkal jinou a je mu s ni hezky. Musel přiznat ze někoho má a teď je to já tobě jestli to ještě nějaký čas ustojis a on třeba odejde - závazky nemá žádný. Pokud to utnes tak neodejde, to je jasný. A pokud nemohou mít děti tak to je dost reálný ze se rozejdou.
Kdyby ho přitahovala, o pusu by se pokusil.
@Klopotkova a proto za ni jde ji říkat ze neví co dělat a ze ji má rád ale není single, aha ![]()
@SunSan píše:
@Klopotkova a proto za ni jde ji říkat ze neví co dělat a ze ji má rád ale není single, aha
Pusa sice fér není vůči partnerce, nevěra už vůbec ne, ale pokud by se mu líbila, pusu by dostala.
No tak asi „všechno nebo nic“?
Nebo hodláš být přítelkyně č.2?
Něco podobnyho jsem taky prožila a byla jsem stejně pak jen převoznik. Nešla bych do toho, nemá vyresenou minulost a to může být ještě na dlouho.
@PaníBovaryová jasne ze nechci. Ale já mu nemuzu dat ultimátum, nikdy neopustí po 10 letech přítelkyni kvůli holce se kterou ještě ani nespal.
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová jasne ze nechci. Ale já mu nemuzu dat ultimátum, nikdy neopustí po 10 letech přítelkyni kvůli holce se kterou ještě ani nespal.
ne, neopustí ji kvůli holce, která mu dá moc rychle.
Myslíš, že se lidé po určité době už nerozcházejí, že padne milník x let a jsou spolu už napořád? Však mu žádná ultimáta nedávej, ať se rozhodne sám, za nohu ho stejně nepotáhneš ![]()
Zažila jsem to samé, jen nebyl z práce. Mluvil o svém dlouholetém partnerství podobně. Nakonec jsem nabyla dojmu, že to byl jeho strany byl jen flirt, zpestření stereotypu ve vztahu. (Také k ničemu nedošlo. A to se ucházel o můj zájem snad tři čtvrtě roku.)
Nešla bych do toho. Ať se ozve až se rozejdou.
![]()
Ahoj holky,
Rok se mi líbí jeden kolega a poslední měsíc a půl jsme hodně v kontaktu, denně desítky zpráv, vídáme se, varili jsme spolu, byli jsme na výletě (jako jednodenním).
Rikala jsem si ze tohle je to ono, byla šťastná a užívala si to. Dnes přišel a řekl mi ze mi musí něco říct. Ze je 10 let zadaný.
Já v šoku, on smutný, prý mi nelhal a ze jsem se ptala jestli je ženatý a to fakt není. Zřejmě nemohou mít děti, prý ten vztah v něčem není dobrej, chtěli rodinu, nedařilo se, vzat je tím prý poznamenán.
Do toho potkal mě a ze tohle 10 let nezažil a ze mu je se mnou strašně hezky a má mě rad.
Neměli jsme spolu vůbec nic. Ani pusa nebyla.
Odešel, napsal mi ze mě má rad a ze by se dal chtěl vídat a psát si, ze neví co se děje a co se to mezi nami vytvořilo a ze je z toho zmatený a úplně upřímně neví co má dělat.
A já to nevím taky, samozrmeme se nabízí a asi se i tak stane, ze to utnu a dal budeme jen kolegové. Mimochodem - pracovně na sobě nejsme nijak závislí a vlastně se vůbec nepotkavame.