Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@růžový achát píše:
Bůh ví jaká je realita viď
Treba shani nove zajemce a tady dava vedet, ze bere opravdu vse ![]()
@Lenka_Hal píše:
Treba shani nove zajemce a tady dava vedet, ze bere opravdu vse
Možná jo, možná ne.
@Lenka_Hal píše:
Tak to je bohužel asi tragická pravda, myslím, že jsi na to kápla.
![]()
@Lenka_Hal píše:
Je vidět, že u ní má šanci každý zoufalec. To je přece pěkné ![]()
@Levandulina píše:
Je vidět, že u ní má šanci každý zoufalec. To je přece pěkné
Každý ne,není zoufalec, jako zoufalec, když dva dělají to stejné, nemusí to být totéž. ![]()
@Klopotkova píše:
Každý ne,není zoufalec, jako zoufalec, když dva dělají to stejné, nemusí to být totéž.
Milenec, co mu pořádně nestojí a táhne mu z pusy, to je terno. Jsem ráda, že to, co mám doma, je i po šestnácti letech schopnější.
@Russet píše:
Milenec, co mu pořádně nestojí a táhne mu z pusy, to je terno. Jsem ráda, že to, co mám doma, je i po šestnácti letech schopnější.
Jj, to buď, já jsem též ráda za to, co mám doma. ![]()
@Klopotkova píše:
Milenci teď docela smrdí z pusy, cpu ho věčně bonbonana, ale pořád cítím rybinu, i když ryby nejí, zuby si čistí jen ráno.
Máte někdo radu?![]()
![]()
Ty se asi dobře bavíš, viď? Jinak si neumím představit, jak by tě doopravdy mohl vzrušovat někdo takový, jak ho tady popisuješ. A ještě jsi tam dala tři pobliony /což chápu/.
@nostress píše:
Ty se asi dobře bavíš, viď? Jinak si neumím představit, jak by tě doopravdy mohl vzrušovat někdo takový, jak ho tady popisuješ. A ještě jsi tam dala tři pobliony /což chápu/.
On mě ale jinak opravdu vzrušuje, kdyby ne, tak bych to dávno utla, ale ten zápach z pusy mi vadí a proto se ptám na radu.
@růžový achát píše:
Byste si to mohli rozdat ve trojce s dentální hygienistkou
Jsem se ho ptala, zda k ní chodí, on, že ne, že i zubařka na něj hubuje, že chodí málo. ![]()
@Klopotkova píše:
On mě ale jinak opravdu vzrušuje, kdyby ne, tak bych to dávno utla, ale ten zápach z pusy mi vadí a proto se ptám na radu.
Nechci plašit, ale pokud je ten zápach intenzivní, může to být příznak nějaké nemoci. Třeba plíce, průdušky, nebo tlusté střevo.
Měla by jsi ho nasměřovat k lékaři.
Tak ono by to mohlo souviset všechno se vším. Zápach z úst, porucha erekce… Takže třeba nějaká nemoc.
edit: strašnej kotel