Problém s počítačem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3307
18.9.11 19:37

Prosím.o.pomoc.Nejdou.mě.na.počítači.dělat.mezery.Každé.slovo.odděluji.tečkou.Dělala.jsem.mezery.tou.velkou.klávesou.a.teď.nejde.Nejde.i.nějak.jinak.dělat.mezera? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
20.9.11 22:01

nejdu spát,musim zase vyřešit problém,nejde mi pravá strana klávesnice u počítače.

Ahoj,udělej
to
třeba
takhle.

Nebo takhle to jde taky. Sobě neumim poradit...........
Jsou to velký mezery,ale jinak to neumim.ÚPLNĚ VLEVO V HORNÍ ČÁSTI TĚMA ŠIPKAMA.

Aha,,když jsem to psala,byli velký mezery a tady se zmenšili,tak to použij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
31.8.13 21:42

Prosím o radu nebo poletí notebook z okna :lol: Zapnu Internet, na Seznamu zadám do vyhledávače nějaké slovo a místo klasických stránek s hledaným slovem mi vyjede toto..Kousek jsem okopírovala. Ať dám
změnit nebo nezměnit, nic se neděje, je to pořád stejné. Nevíte co s tím? :cert:

Seznam.cz chce být vaším výchozím vyhledávačem v Chrome
Změnit na Seznam.cz Nic neměnit
Služby •Internet •Firmy •Mapy •Slovník •Zboží •Obrázky •Videa •Encyklopedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.8.13 23:10

@Tereza1986 já bych odnistalovala a znova nainstalovala prohlížeč. Jinak na hlášku bych odpověděla, podle toho, jestli to chceš jako vyhledávací nástroj nebo ne. Ale pokud to nic nedělá ani tak ani tak, tak bych zkusila to přeinstalování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.11.14 10:50

PROSÍM O RADU!!! Asi se mi děti hrabaly v noťasu a všechny ikony (kromě složek) mám ve WordPad. Co s tím??? V nastavení mi to taky nejde změnit. Nejde mi nic otevřít, naskakuje tam jakási tabulka s textem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.11.14 11:09

@Anabellka Nastavení myslíš které? Když klikneš pravým tlačítkem na některý z těch souborů, dáš Vlastnosti, co máš druhé shora u Otevřít v programu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24104
16.11.14 12:13

@Anabellka, nevím a nemohli ti udělat print screen do toho wordpadu? Prostě ofotit obrazovku s plochou? Zkusila jsi ten wordpad zavřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
16.11.14 12:31

Honzík chce poslední dobou pořád na počítači pustit Fíka. Ale repráky, ačkoli jsou zapojeny, nehrajou. Musí se prý nastavit.Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.11.14 14:10

@elen-ka A jak ho zavřu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.11.14 14:14
@Litta píše:
@Anabellka Nastavení myslíš které? Když klikneš pravým tlačítkem na některý z těch souborů, dáš Vlastnosti, co máš druhé shora u Otevřít v programu…?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
16.11.14 14:25

Když kliknu pravým na ikonu a dám otevřít v programu tak se mě ukáže WordPad. Pod tím jsou další a když kliknu na třeba Windows media player tak se mě předělají všechny ikony. Tak už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.11.14 17:08

@Anabellka No vidíš, logicky. Máš tam WordPad, ale ty tam potřebuješ to, v čem se to otvíralo doteď. Takže možná MS Word? :nevim: Psala jsi, že máš všechny ikony na WordPad, tak si je prostě předělej na to co tam bylo předtím a problém je vyřešen, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
23.7.15 18:09

Nemuzu se přihlásit na facebook, heslo znam, ale nemam doma internet, jsem ukamaradky a mam aktivovaný kod, který mi prijde pri pokusu o prihlášeni z cizího počítače. tento kod mi ale už nechodí a nevím proč. nikde jsem naška, ze chteji nejaký doklad, ale nemám možnost to naskenovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Otakar Z.
23.7.15 19:07
@jani09 píše:
Nemuzu se přihlásit na facebook, heslo znam, ale nemam doma internet, jsem ukamaradky a mam aktivovaný kod, který mi prijde pri pokusu o prihlášeni z cizího počítače. tento kod mi ale už nechodí a nevím proč. nikde jsem naška, ze chteji nejaký doklad, ale nemám možnost to naskenovat :,(

doklad se „naskenuje“ i průměrným foťákem v mobilu - to jen jako tip

• Citovat
  • Upravit
3730
23.7.15 20:03
@Otakar Z. píše:
doklad se „naskenuje“ i průměrným foťákem v mobilu - to jen jako tip

NEMAM ŽÁDNEJ FOTÁK V MOBILU,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek