Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bobinka007 píše:
@cecetka Horší je, že když za ni pojede, tak z něj zase vyloudí peníze a těch už máme tak nedostatek a navíc by chtěl vzít syna a to já nedovolím.
Ty jsi ale materiál. Takovou švagrovou bych nechtěla ani za zlatý prase. Peníze bych nedala, ale proč by kluk neměl jet za tetou fakt nechápu. Aby si nakonec manžel nevybral sestru a původní rodinu.
@Netopýr1 No to sice není. Ale když vidím jak ho hlídá doma, tak u nína něj bude kašlat, protože budou vykecávat u cigára a já nechci mít zmrzačené dítě. Takže proto s nim nikam nepojede.
@Monchichik píše:
@Netopirek A až se vrátí, tak nepozná svůj vlastní byt, v jakém bude stavu, podle toho, co psala, jsou schopní všehono já bych si je domů nepustila, řekla bych, že bohužel ne, je mi líto a víc bych to nerozebírala…evidentně není mezi bratrem a sestrou žádný vřelý vztah, když jim nešla ani na svatbu…
To bych ještě před odchodem upozornila, že byt bude při mém návratu ve stejném stavu jako když odjíždím
Já že nic uklízet a opravovat nebudu
@Bobinka007
Měla sis vzít sirotka bez sourozenců. Tvůj manžel není schopný postarat se o vlastní dítě? Jak s ním můžeš žít?
@Bobinka007 píše:
@Amelie30 Lehce jsem mu to naznačila a tím náš rozhovor skončil. Asi se taky nechce hádat.
Nechce. Dobře, nenavidis ji. Co třeba víc diplomaticteji. Překousnout to a říct, že ji ráda uvidíš, ale až bude malá větší. Já bych třeba malýho klidně manželovi dala, ať za tetou jedou. Hele, ono je fakt lepší to překousnout a nedávat nenávist najevo. Ty bys asi taky nebyla nadšená, kdyby byl manžel proti tvým sourozencům a dával ti to najevo.
Důležité je, jaký má na to názor manžel, jestli má sestru rád a chce ji vidět, neměla bys mu bránit, musíte najít nějakou cestu. S 2m miminkem je jasné, ze chceš klid, ale zase aby ji neviděl už nikdy je taky divné. To si nedovedu představit, že bych bráchu a jeho rodinu už nikdy neviděla, protože mě tam švagrová nesnese ![]()
@divine woman Jj ať. Původní rodina ho tak vydávala a ona taktéž. Nemyslím si, že by si je vybral. Sám potnal jací doopravdy jsou. Zajímavý je, že s jeho druhou sestrou problém nemám. A nepojede tam, jelikož ona by jim nedala ani najíst, když jsme tam byli taky jsme museli držet dietu. A další věc je, že by ho nikdo poradně nepohlídal.
@Bobinka007 píše:
@Netopýr1 No to sice není. Ale když vidím jak ho hlídá doma, tak u nína něj bude kašlat, protože budou vykecávat u cigára a já nechci mít zmrzačené dítě. Takže proto s nim nikam nepojede.
No. Tak na to už nemám co říct. Hele, bydlí 300 km daleko, bych ty dva dny dala. Počítám, že nebude jezdit každý týden.
@Bobinka007 Tvůj muž by se nepostaral o svého vlastního syna?
@Bobinka007 píše:
@cecetka Horší je, že když za ni pojede, tak z něj zase vyloudí peníze a těch už máme tak nedostatek a navíc by chtěl vzít syna a to já nedovolím.
A proč by jsi jako nechtěla, aby syn jel s otcem?
@divine woman no právě, to je ten rozdíl, že přijedou normální příbuzní a jsou ochotní ti pomoci a tak a nebo přijede někdo, kdo si kecne na gauč jako že návštěva a nehne se a nechá se obskakovat…a pokud máš dvouměsíční mimino a batole, tak asi nebudeš mít náladd vymýšlet zábavu dalším dětem…a nevychované děti třeba čmárají po zdi nebo co to psala…
@Amelie30 Já to zkoušela, ale ona mi to dala vždycky sežrat. Dělala ze mě neschopnou a útočila na mě a to nemám za potřebí.
@Netopirek no a když nebude? v tomhle případě se to rovná téměř jistotě ![]()
@Hanulkaa Zajímavý je, že kdy jsme se brali tak nepřijela. Když se narodily obě děti, tak jí to bylo taky fuk. Tak proč bych se já měla snažit.
@Bobinka007 Proč byste museli držet dietu? Ty si neumíš nakoupit jídlo? A tvůj muž by nechal syna o hladu a nehlídal by ho?