Problémy se sestrou manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
7.5.19 15:24
@Bobinka007 píše:
@cecetka Horší je, že když za ni pojede, tak z něj zase vyloudí peníze a těch už máme tak nedostatek a navíc by chtěl vzít syna a to já nedovolím.

Ty jsi ale materiál. Takovou švagrovou bych nechtěla ani za zlatý prase. Peníze bych nedala, ale proč by kluk neměl jet za tetou fakt nechápu. Aby si nakonec manžel nevybral sestru a původní rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
7.5.19 15:26

@Netopýr1 No to sice není. Ale když vidím jak ho hlídá doma, tak u nína něj bude kašlat, protože budou vykecávat u cigára a já nechci mít zmrzačené dítě. Takže proto s nim nikam nepojede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.5.19 15:27
@Monchichik píše:
@Netopirek A až se vrátí, tak nepozná svůj vlastní byt, v jakém bude stavu, podle toho, co psala, jsou schopní všeho :mrgreen: no já bych si je domů nepustila, řekla bych, že bohužel ne, je mi líto a víc bych to nerozebírala…evidentně není mezi bratrem a sestrou žádný vřelý vztah, když jim nešla ani na svatbu…

To bych ještě před odchodem upozornila, že byt bude při mém návratu ve stejném stavu jako když odjíždím :mrgreen: Já že nic uklízet a opravovat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.5.19 15:28

@Bobinka007 :zed: :zed: :zed: Měla sis vzít sirotka bez sourozenců. Tvůj manžel není schopný postarat se o vlastní dítě? Jak s ním můžeš žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
7.5.19 15:29
@Bobinka007 píše:
@Amelie30 Lehce jsem mu to naznačila a tím náš rozhovor skončil. Asi se taky nechce hádat.

Nechce. Dobře, nenavidis ji. Co třeba víc diplomaticteji. Překousnout to a říct, že ji ráda uvidíš, ale až bude malá větší. Já bych třeba malýho klidně manželovi dala, ať za tetou jedou. Hele, ono je fakt lepší to překousnout a nedávat nenávist najevo. Ty bys asi taky nebyla nadšená, kdyby byl manžel proti tvým sourozencům a dával ti to najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593

Důležité je, jaký má na to názor manžel, jestli má sestru rád a chce ji vidět, neměla bys mu bránit, musíte najít nějakou cestu. S 2m miminkem je jasné, ze chceš klid, ale zase aby ji neviděl už nikdy je taky divné. To si nedovedu představit, že bych bráchu a jeho rodinu už nikdy neviděla, protože mě tam švagrová nesnese :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263

@divine woman Jj ať. Původní rodina ho tak vydávala a ona taktéž. Nemyslím si, že by si je vybral. Sám potnal jací doopravdy jsou. Zajímavý je, že s jeho druhou sestrou problém nemám. A nepojede tam, jelikož ona by jim nedala ani najíst, když jsme tam byli taky jsme museli držet dietu. A další věc je, že by ho nikdo poradně nepohlídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
7.5.19 15:32
@Bobinka007 píše:
@Netopýr1 No to sice není. Ale když vidím jak ho hlídá doma, tak u nína něj bude kašlat, protože budou vykecávat u cigára a já nechci mít zmrzačené dítě. Takže proto s nim nikam nepojede.

No. Tak na to už nemám co říct. Hele, bydlí 300 km daleko, bych ty dva dny dala. Počítám, že nebude jezdit každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897

@Bobinka007 Tvůj muž by se nepostaral o svého vlastního syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
@Bobinka007 píše:
@cecetka Horší je, že když za ni pojede, tak z něj zase vyloudí peníze a těch už máme tak nedostatek a navíc by chtěl vzít syna a to já nedovolím.

A proč by jsi jako nechtěla, aby syn jel s otcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215

@divine woman no právě, to je ten rozdíl, že přijedou normální příbuzní a jsou ochotní ti pomoci a tak a nebo přijede někdo, kdo si kecne na gauč jako že návštěva a nehne se a nechá se obskakovat…a pokud máš dvouměsíční mimino a batole, tak asi nebudeš mít náladd vymýšlet zábavu dalším dětem…a nevychované děti třeba čmárají po zdi nebo co to psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
7.5.19 15:33

@Amelie30 Já to zkoušela, ale ona mi to dala vždycky sežrat. Dělala ze mě neschopnou a útočila na mě a to nemám za potřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
7.5.19 15:35

@Netopirek no a když nebude? v tomhle případě se to rovná téměř jistotě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
7.5.19 15:35

@Hanulkaa Zajímavý je, že kdy jsme se brali tak nepřijela. Když se narodily obě děti, tak jí to bylo taky fuk. Tak proč bych se já měla snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
7.5.19 15:36

@Bobinka007 Proč byste museli držet dietu? Ty si neumíš nakoupit jídlo? A tvůj muž by nechal syna o hladu a nehlídal by ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová