Proč hubnu pouze na některých partiích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
7.7.13 19:09

Jinak ano, pokud se sníží sacharidy, člověk hubne poměrně rychle..ale to ty sacharidy by nemohla mít už celý život… sacharidy jsou v přílohách, pečivu,… nejen v sladkém…a sacharidy tělo potřebuje.. pro energii, mozek pro správnou aktivitu, atd.. a je lepší jíst sachry v první polovině dne, než odpoledne a k večeru… tam se teprve ukádají jako tuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.7.13 19:30
@t-jani píše:
No ale proč redukční dieta? Spíš jíst zdravě a tak, aby zakladatelka hubla… jde to i bez diet..

souhlasím. Mělo by jít o zdravý životní styl celkově. Ne o něco, co zuby nehty vydržím týden, dva a pak zkolabuju a přežeru se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 19:44

Zakladatelka - to ze jsem včera snedla poslední jidlo v cca 17h bylo proto, že mně bolela hlava a šla jsem brzo spát :) normálně i večeřím..třeba si dám plátek celozrnného pečiva s lučinou a kousek papriky nebo tvrdého sýra, nebo něco takového.. hladova jit spat nechodim..ale uz se nepřejídám jak předtím, ze třeba před spaním jsem snedla celou coko nebo 3-4 rohliky s nutelou nebo zapec. tousty se sunkou a syrem atd atd atd.. a to ze si dam kousek bábovky nebo něco sladkého - to si radsi dam přes den nez v noci, ja se znam, kdybych si nedala něco přes den tak to nevydrzim a vstanu klidne i ve dvě ráno a sežeru něco sladkého.. takže to je mensi zlo a tak se drzim a necitim se pak, že se omezuji.. cely život se prece omezovat nebudu, akorát uz se nechci prejidat.. slo mi spis o to cviceni, ta chuze zrejme nestaci - navíc chodim nekdy 2× tydne, nekdy 3 x tydne, tepovku si myslim, ze mam dobrou, porad u toho muzu mluvit.. spis bych potrebovala poradit nejaky ucinny cvik na boky a bricho, ale nesnasim sklapovačky, tak ty delat nebudu :lol: uz kvůli bolavym zadum.. a myslite, ze ovesnou kasi s ovocem jist rano nemam a místo toho pecivo? to si prave davam jako svaciny.. nebo na vecu po cviceni, to uz by bylo moc toho peciva..jinak moc dekuji za názory a prispevky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16077
7.7.13 19:56

A jaký máš míry zakladatelko? nemusíš psát čísla..jde mi o to, jestli máš co shazovat:) večer celozrnný plátek s lučinou není moc dobrá volba– chleba jsou sacharidy, ty bych už radeji nedávala a lučina je celkem tučná :mrgreen: paprika ok :lol: jinak pokud tě honí mlsná, je to právě nedostatkem sacharidu-kvalitních..přes den..

večer je ideální třeba zelenina a vajíčko nebo šunka/ryba/maso…

jinak perfektní stránky a cvičení jsou tyhle www.rutina.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 19:59

@t-jani tak co hubnout mam a hodne :mrgreen: jsem cca 2 roky po porodu a kojenim jsem vůbec nezhubla ale pribrala.. presne miry nevim, nemam doma metr, ale zítra si ho koupim a napisu.. taky nevim kolik presne vazim, nemam vahu.. ale obleceni co jsem nosila v 8.mesici tehu a bylo mi tak akorát - mozna i trochu volne - je mi ted male :mrgreen: :zed: zaklad.

• Citovat
  • Upravit
16077
7.7.13 20:01
@Anonymní píše:
@t-jani tak co hubnout mam a hodne :mrgreen: jsem cca 2 roky po porodu a kojenim jsem vůbec nezhubla ale pribrala.. presne miry nevim, nemam doma metr, ale zítra si ho koupim a napisu.. taky nevim kolik presne vazim, nemam vahu.. ale obleceni co jsem nosila v 8.mesici tehu a bylo mi tak akorát - mozna i trochu volne - je mi ted male :mrgreen: :zed: zaklad.

v tom případě upravit jídelníček a pujde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.13 20:09

@t-jani a co bych mela jist? ja mam male dite a porad hladoveho chlapa který ji jen prevazne ceskou kuchyni - knedliky, omacky maso brambory.. mam rada ovesnou kasi, tu muzu teda na snidani? zaklad.

• Citovat
  • Upravit
16077
7.7.13 20:39

Já je jím.. mám nemocnou štítnou žlázu, takže mi blbne metabolismus a nevadí mi to…naopak jsou tam sacharidy, které dodávají energii postupne a na dýl zasytí.. co bys mela jíst.. už jsem to psala… ráno převážně sacahridy.. já jím ty vločky, mléko/jogurt a ovoce.. pak savčinka… ovšem pokud neobědváš brzy jako já :) k svačince třeba menší houska, šunka a nejaká zeenina. oběd.. maso, příloha zelenina… svačina.. třeba jogurt..večeře… bílkovina zelenina… popřípade druhá večeře.. třeba už jen zelenina.. hodne pít, nesladit, málo solit.. omezit kafe.. a cvičit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
7.7.13 20:48
Zakladatelko, když sníš každý den, pokud je to typický jídelák, několik kusů bábovky, tak se nediv. Pak je už zbytečný rozebírat zbytek jídeláku.
@Anonymní píše:
@omites muj jídelníček ze včera (moje omezovani spociva pouze v tom, ze se nepreziram 2-3 porce obed, cokolady, susenky atd)rano - 4 PL ovesne vločky s mlikem s nektarinkou, kafe s mlikem bez cukru, voda
svacina - bábovka 2-3ks
obed - kur.prso se zeleninou a bram.kase
svacina - bábovka 1-2ks
vecere - tretinu z toho co bylo na obed a meloun cca v pět
pak uz jen voda
zakladatelka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
8.7.13 08:41

Protože jestli chce zhubnout, jde o redukci vahy a proto redukcni dieta…jinak uprava jidelnicku na zdravy, je celozivotne jedine dobře ;) ale při nadvaze je třeba nejen upravit… ale hlavne bych zakladatelce doporučovala obrátit se na odborníka, který pripravi jídelníček na miru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková